Найбільша виставка попкультури у світі Comic-Con International: San Diego відбулася 23-26 липня. Уперше захід провели в онлайн-режимі – через пандемію коронавірусу. The Village Україна збирає головні трейлери та анонси Comic-Con 2020.

Серіали


«Рік і Морті»

Rick and morty

Тизер п'ятого сезону серіалу «Рік і Морті»

У межах Comic-Con показали перший тизер п’ятого сезону «Ріка і Морті», а також спеціальний епізод серіалу, присвячений культурі аніме. Переглянути серію можна на YouTube. Офіційну дату прем’єри нового сезону поки не підтвердили, але очікується, що вона відбудеться до кінця року.

«Країна Лавкрафта»

lovecraft country

Трейлер серіалу «Країна Лавкрафта»

Екранізація однойменної книги, що поєднує всесвіт монстрів Говарда Лавкрафта та висловлювання про расистську Америку 1950-х. Як продюсери за проєкт відповідають режисер останніх «Зоряних війн» Джей Джей Абрамс та автор «Пастки» Джордан Піл.

«Шукачі правди»

truth seekers

Трейлер серіалу «Шукачі правди»

Мабуть, найбільш комікконівський трейлер у підбірці – зірки «Зомбі на ім’я Шон» і «Пола» Саймон Пеґґ і Нік Фрост повертаються в комедію. Виконують ролі «мисливців на привидів» – команди, що полює на паранормальні явища. Малкольм Макдавелл з’явиться в епізодичній ролі.

«Хелстром»

helstrom

Трейлер серіалу «Хелстром»

Серіал подають як «перший серіал Marvel у жанрі горора». Лякати збираються найстрашнішим – родинними зв’язками. У головній ролі Елізабет Марвел, яку ви можете пам’ятати за «Картковим будинком». Прем’єра – 16 жовтня.

«Утопія»

utopia

Трейлер серіалу «Утопія»

«Утопія» – це комікс із пророцтвами про кінець світу, які раптово починають збуватися. Зупинити апокаліпсис може група підлітків, а також Джон К’юсак і Рейнн Вілсон з «Офісу». Відповідає за ремейк британського серіалу авторка «Загубленої» та «Гострих предметів» Ґілліан Флінн.

«Ходячі мерці: Світ за межами»

The Walking Dead: World Beyond

Тизер серіалу «Ходячі мерці: Світ за межами»

Ще один спіноф найбільш популярного серіалу про зомбі – цього разу у фокусі молоде покоління людей, що намагається вижити в світі після апокаліпсису. Прем’єра – 4 жовтня.

«Темні матерії»

his dark materials

Трейлер другого сезону серіалу «Темні матерії»

«Темні матерії» – це нова екранізація бестселерів Філіпа Пулмана («Золотий компас»). Цього разу фентезі-всесвіт оживляють HBO та BBC, а в головних ролях – Рут Вілсон, Лін-Мануель Міранда та Ендрю Скотт. Роль Демона озвучить Фібі Воллер-Бридж («Флібеґ»). Прем’єра другого сезону відбудеться восени. 

Фільми


«Нові мутанти»

New mutants

Тизер фільму «Нові мутанти»

«Нові мутанти» – історія про нову команду підлітків-супергероїв у всесвіті «Людей Ікс». Фільм анонсували ще до придбання Disney прав на супергероїв Fox, прем’єру стрічки відкладали вже кілька разів. На Comic-Con нам нагадали, що фільм усе-таки планують випустити: із зірками «Гри престолів» і «Дивних див» у головних ролях. Наразі прем’єра в Україні запланована на 27 серпня.

«Білл і Тед»

Bill & ted face the music

Тизер фільму «Білл і Тед»

Невдовзі Кіану Рівз повернеться до головної ролі життя в четвертій «Матриці», але для цього йому треба пройти випробування ще однією культовою роллю – у поверненні серії «Білл і Тед». Цього разу двом найкращим друзям доведеться пройти через пекло й написати пісню, щоб врятувати світ. 

«Ліга справедливості»

Justice league

Тизер фільму «Білл і Тед»

Фанати коміксів DC досягли свого – режисер «Ліги справедливості» Зак Снайдер усе-таки покаже власну версію фільму, яку він не зміг закінчити через трагедію в родині. Так званий Snyder Cut вийде наступного року в сервісі HBO Max, на Comic-Con Снайдер показав Супермена в рідкісному темному костюмі, що зустрічає дворецького Бетмена Альфреда у виконанні Джеремі Айронса.

Обкладинка: Adult Swim