The Village Україна розповідає, що купувати та як розважатися на першій посткарантинній вечірці.

Підтримай The Village!

Кураж 

Коли: 25–26 липня, 11:00–22:00.

Де: 19-й павільйон ВДНГ, проспект Глушкова, 1.

Скільки: 150 грн (квитки можна придбати тут). Також діятимуть квитки, придбані на скасовані заходи.

Дітям до 12 років, людям з інвалідністю, людям пенсійного віку, учасникам бойових дій, вагітним й іменинникам – безкоштовно.

Заходи безпеки

Усі розважальні зони працюватимуть за стандартами й рекомендаціями МОЗ, поверхні та предмети спільного користування дезінфікуються, запевняють організатори.

Працівники фудкорту проходитимуть температурний скринінг, працюватимуть у масках, рукавичках і щитках або окулярах. Кураж слідкуватиме за регулярною заміною засобів захисту й користуванням дезінфектором.

На кожному стенді встановлені захисні екрани, а антисептики є на кожній точці фудкорту. Дезінфекція контактних поверхонь проводиться кожні три години. Оплата всіх замовлень можлива через Apple Pay, Google Pay або карткою. Готівкою розрахуватися також можна буде, але за можливості рекомендують використовувати безконтактну оплату.

Кураж також зробив розмітку для дотримання дистанції 1,5 м у черзі, а столики підготував на компанії до 4-х осіб. На кожній точці є стаціонарне меню або можна скористатися QR-кодом.

Що купувати в Rotten Ambar

Rotten Ambar – це новий формат барахолки Куражу, який, за словами організаторів, дозволить зберегти її та водночас вжити всіх можливих заходів безпеки: продавці в масках та рукавичках, вхід в ангар лише в масках, дистанція між столиками не менш, ніж 1,5 м.

На барахолці буде близько 20 продавців, які представлять прикраси з Франції, комікси з Америки, декор з Японії та сукні з Італії.

В онлайн-магазині крамниці Vechno можна знайти французький та італійський європейський вінтаж, взуття, сумки, прикраси, аксесуари та одяг. Тут можна придбати як піджак Burberry, так і речі європейських сімейних мануфактур.

Засновниця магазину Vechno готує селекцію жіночого вінтажу, де можна буде знайти шкіряні туфлі Bally, італійську шовкову хустку ручної роботи, іспанську блузу з ажурним коміром, італійський кашеміровий жакет.

Сoucou.vintage підготували одяг 70–90-х, як із кліпів Мадонни, а резидентка Валерія Кондрук зібрала вінтажний одяг та аксесуари барахолок Нью-Йорка та Європи.

Чоловічі речі можна буде знайти в Duran Brown Vintage та на точці Олега Шендрика – вінтажні костюми та сорочки.

Для пошуку сонячних окулярів на Куражі є Vintage Brillen від Сергія Ярмака.

Окуляри – пристрасть Сергія, і він готовий розповідати про них годинами.

Крім цього, на Куражі можна буде запастися вінтажною парфумерією та аксесуарами від Світлани Каденко.

Магазин предметів з історією «Блоха» пропонує срібне столове наряддя, картини, дзеркала та крісла. Цей антикварний салон створений за принципом комісійних магазинчиків, де за 200 гривень можна купити свічник, старовинну лампу або вінтажний горщик для квітів. Також можна придбати й більш дорогі речі: від розкішного комода до столового срібла.

На Куражі можна буде знайти театральний стілець, німецьку пожежну гасову лампу, мідний горщик ручної роботи зі Швейцарії, австрійський стілець 80-х років та інше.

Gram Recordstore представлять частину найбільшої медіатеки платівок, а Comics Lombard комікси з усього світу на різних мовах. Antique And Vintage.Kyiv, Аve Аntica, Bronza store та Barhat home – посуд, прикраси, статуетки та декор. А Тетяна Клуссон підготувала колекційні мініатюри з Китаю, Японії та Франції.

Як розважатися

Будуть зачіски й мейк від G.Bar та стрижки від барбершопу «Цирюльникъ», настільний теніс від Pepsi, майстер-клас із fluid art від Інгрет Костенко, виставка фотокартин від Сергія Рістенка та майстер-клас із перероблення меблів від Тетяни Горілчаної.

На Куражі можна буде послухати лекцію від Альони Гудкової, поговорити з Монро про карантин, дитячий імунітет і потренувати дикцію та риторику на воркшопі.

Окрім того, у вас буде можливість залишити слід на Куражі, долучившись до створення великої спільної картини разом з Анастасією Пивоваревич.

Серед точок фудкорту на місці: BBQ зона з бургерами від «Аліко» і бек’ярд від Pepsi, Aperol з коктейльним баром і терасою, ромові коктейлі Bacardi та пивний бар Corona з лаунж-зоною з шезлонгами й піском, Orang+Utan, Bistro Bistro, Ustreetsa, Mimosa Brooklyn Pizza, Dogs & Tails, та інші.

Кураж уперше представить власний бар «Синичка», де акцент зроблено на натуральних винах, а за розробку винної карти відповідає Роман Рємєєв, шеф-сомельє Goodwine.

Працюватиме літній кінотеатр із фільмами від «Артхаус Трафік» та попкорном від «Планети Кіно».

Розклад фільмів


Субота

11:00 «Мої думки тихі»

13:00 «Мій король» / Mon roi

15:20 «Керол» / Carol

17:30 «Велика краса»

20:00 «Юність» / La Giovinezza

Неділя

11:00 «Спекотні літні ночі» / Hot Summer Nights

13:15 «Це лише кінець світу» / Juste la fin du monde

15:00 «Зелена книга» / Green Book

17:20 «Паразити»

19:40 «Портрет дівчини у вогні» / Portrait de la jeune fille en feu

Лайнап:


Субота

12:00 Boiev

14:00 Gram plays on vinyl

16:00 Katro Zauber

18:00 Pantileev

20:00 Smailov

Неділя

12:00 Vinegreta

14:00 Bolotin

16:00 Vnuk

18:00 Dmitry Dir

20:00 Miura

Лекторій

загальна форма для реєстрації для забезпечення максимального комфорту та безпеки присутніх


Субота

14:00–15:00 Юлія Чепурко – Воркшоп із дикції й риторики.

(Ця лекція доступна за попередньою формою реєстрації)

15:00–16:00 Тарабукіна Катерина й Бондарчук Богдан – Art healing як інструмент самодопомоги.

16:00–17:00 Саша Алімов (Deinde) – Подорожі та туристичний бізнес в Україні — як, де, з ким і чому це крутіше, ніж ми думаємо?

17:00–18:00 Євген Горобець – Як бізнесу пережити цей карантин.

18:00–19:00 LOVESPACE – Бондаж – це нормально.

Неділя

14:00–15:00 Наталія Бравістова – Особливості дитячого імунітету: що треба знати батькам в епоху COVID-19.

15:00–16:00 Ілля Головань – Як перемогти страхи на шляху до нового життя.

16:00–17:00 Альона Гудкова – Про карантин, команду і все-все.

17:00–18:00 Монрітта public talk про все.

Фото: Кураж Базар