Великі концерти 5'nizza та проєкту Lindemann, повернення X Ambassadors і Nothing But Thieves, а також виступ «Курган і Агрегат» на київській сцені – зібрали концерти, які варто відвідати у березні.

Kazka

Kazka – перший україномовний гурт, що потрапив у десятку Global Shazam, а пісня «Плакала» увійшла до списку ста найкращих кліпів світу на YouTube. На київському концерті гурт виконає пісні з альбомів Karma та Nirvana.

КОЛИ: 4 березня, 19:00

ДЕ: Палац спорту, площа Спортивна, 1

СКІЛЬКИ: від 350 гривень

ЛІНК

Sons Of Apollo

Sons of Apollo – американський гурт, який грає прогресивний метал, створили 2017 року, тоді ж музиканти випустили свій перший альбом Psychotic Symphony, який зіграють на київському концерті.

КОЛИ: 5 березня, 20:00

ДЕ: ЦКМ НАУ, проспект Космонавта Комарова, 1

СКІЛЬКИ: від 790 гривень

ЛІНК

Lindemann

Lindemann – проєкт фронтмена Rammstein Тіля Ліндеманна та мультиінструменталіста Петера Тагтгрена, лідера гуртів Pain і Hypocrisy. На київському концерті, який є частиною європейського туру колективу, музиканти гратимуть треки зі свого другого альбому – F&M.

КОЛИ: 6 березня, 19:00

ДЕ: Stereo Plaza, проспект Валерія Лобановського, 119

СКІЛЬКИ: від 2 190 гривень

ЛІНК

«Друга Ріка»

«Друга Ріка» влаштовує концерт, де зіграє пісні з альбому 15-річної давності «Рекорди». Диск став «золотим», а сингл «Так мало тут тебе» 32 тижні протримався на головних позиціях в українських хіт-парадах.

КОЛИ: 7 березня, 19:00

ДЕ: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

СКІЛЬКИ: від 500 гривень

ЛІНК

«Коррупция»

Міша Крупін вийшов з харківської хіп-хоп-тусовки 90-х і писав для всіх від Богдана Тітоміра до Quest Pistols Show. «Коррупция» – його новий сольний проєкт у стилі «неошансон», який він робить із продюсером Юрієм Бардашем. Виступ у PM Hall – другий для Крупіна після дебютного концерту в Києві торік у листопаді.

КОЛИ: 7 березня, 22:00

ДЕ: PM Hall, КВЦ «Парковий», Паркова дорога, 16-A

СКІЛЬКИ: від 400 гривень

ЛІНК

Pianoбой

На київському концерті гурт Pianoбой святкуватиме своє 10-річчя та презентує альбом «Хісторі». Разом з новими композиціями на концерті пролунають «Кохання», «Родимки», «Шампанські очі», «Родина», «Все, що тебе не вбиває».

КОЛИ: 8 березня, 19:00

ДЕ: Палац спорту, площа Спортивна, 1

СКІЛЬКИ: від 290 гривень

ЛІНК

«Курган і Агрегат»

Хіп-хоп гурт «Курган і Агрегат» зіграє концерт до 8 березня. На виступі обіцяють слем під «Кривавий кулак» і «Сєльську драку».

КОЛИ: 8 березня, 19:00

ДЕ: Bel etage, вулиця Шота Руставелі, 16-А

СКІЛЬКИ: від 300 гривень

ЛІНК

5’NIZZA

Після возз’єднання кілька років тому 5’nizza продовжила свою музичну історію третім альбомом «Ку!» (2017). «Самолет», «Але», «Далеко», «Солдат», «Весна», «Стрела» – акустичний дует Андрія Запорожця та Сергія Бабкіна співатиме на концерті і нові, і старі пісні.

КОЛИ: 9 березня, 19:00

ДЕ: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

СКІЛЬКИ: від 600 гривень

ЛІНК

The 69 Eyes

The 69 Eyes – готик-рок-гурт з Фінляндії. Їхній музичний стиль описують як зважену суміш темряви готичного року та гітарного рок-н-ролу. Першим записом виконавців, що отримав статус золотого, став сингл Gothic Girl, але на рахунку гурту кілька золотих і платинових альбомів. На концерті у Києві вони представлятимуть пісні зі свого останнього альбому – West End. Це вже 12-та платівка гурту. Альбом вийшов у вересні 2019-го.

КОЛИ: 11 березня, 20:00

ДЕ: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

СКІЛЬКИ: від 870 гривень

ЛІНК

Missio

Missio – американський дует, що пише «темну» електронну музику, сформований 2016 року в Техасі. Метью Брю і Девід Батлер відомі завдяки трекам Bottom of the Deep Blue Sea та I Don’t Even Care about You. Missio вже виступали в Україні на UPark-2019, а на березневому концерті обіцяють представити більш розширену програму.

КОЛИ: 12 березня, 20:00

ДЕ: Stereo Plaza, проспект Лобановського, 119

СКІЛЬКИ: від 999 гривень

ЛІНК

Jungle Brown

Дебютний альбом хіп-хоп артистів Jungle Brown майже рік протримався в топі 2016 року на Apple Music. Завдяки цьому їх і помітив ведучий радіо Beats 1 Ебро Дарден. Другий альбом британського тріо під назвою Full Circle вийшов у вересні 2019-го – у записі взяли участь такі артисти, як Sampa The Great, Fliptrix та Террі Уокер.

КОЛИ: 14 березня, 19:00

ДЕ: Caribbean Club, вулиця Симона Петлюри, 4

СКІЛЬКИ: від 300 гривень

ЛІНК

The Score

Гурт з Нью-Йорка The Score – це суміш року, попу, інді та електроніки. На початку кар'єри Едді та Ідан писали музику для інших артистів, але з часом почали створювати власні пісні. Їхній трек Oh My Love очолив рейтинг пісень, які шукали за допомогою Shazam у 2015 році, і приніс гурту контракт з лейблом.

КОЛИ: 15 березня, 19:00

ДЕ: Bel Etage, вулиця Шота Руставелі, 16-А

СКІЛЬКИ: від 990 гривень

ЛІНК

X Ambassadors

Американський рок-гурт X Ambassadors повертається за два роки до Києва з новим альбомом Orion. Крім нової платівки, за цей час гурт взяв участь в компіляції пісень, на які запрошених музикантів надихнув серіал «Гра престолів».

КОЛИ: 16 березня, 19:00

ДЕ: Caribbean Club, вулиця Симона Петлюри, 4

СКІЛЬКИ: від 990 гривень

ЛІНК

«Один в Каное»

«Один в Каное» у 2020 році вирушає у великий всеукраїнський тур, присвячений десятиріччю гурту. Гурт заснували 2010 року у Львові. З того часу музиканти встигли побувати з сольними концертами у багатьох великих українських містах. Зараз до складу колективу входять вокалістка Ірина Швайдак, гітарист Устим Похмурський та барабанщик Ігор Дзіковський.

КОЛИ: 18 березня, 19:00

ДЕ: МЦКМ «Жовтневий палац», алея Героїв Небесної сотні, 1

СКІЛЬКИ: від 330 гривень

ЛІНК

The Black Madonna

The Black Madonna – американська діджейка та продюсерка, яка виступатиме на вечірці у Closer. Журнал електронної музики Mixmag назвав її діджейкою 2016 року. Вона розпочала свою кар’єру в кінці 1990-х, продаючи мікстейпи діджеям на рейвах.

КОЛИ: 20 березня, 23:59

ДЕ: Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

СКІЛЬКИ: буде оголошено пізніше

ЛІНК

Nothing But Thieves

Британські альтернативники Nothing But Thieves знову їдуть в Україну. Раніше вони виступали в Україні на фестивалях UPark 2016 та Atlas Weekend 2017, 2018 та зняли кілька кліпів у Києві.

КОЛИ: 21 березня, 20:00

ДЕ: Stereo Plaza, проспект Лобановського, 119

СКІЛЬКИ: від 1099 гривень

ЛІНК

«Аквариум»

Борис Гребенщиков та група «Аквариум» приготували разом зі своєю командою нову програму «Двери травы». Однойменну пісню гурт випустив у 2017 році, хоча пісня була написана ще у минулому столітті. За словами Бориса Гребенщикова, правильний підхід до виконання композиції знайшли лише тоді, коли «Акваріум» відсвяткував своє 45-річчя, а лідер гуриу наблизився до 65-ти.

КОЛИ: 22 березня, 19:00

ДЕ: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

СКІЛЬКИ: від 750 гривень

ЛІНК

Palaye Royale

Palaye Royale – три брати-музиканти, які переїхали у США, щоб робити музику у стилі фешн-арт-рок. Це перший виступ команди в Україні. Кліп гурту Morning Light вже зібрав 21 мільйон переглядів, а Mr Doctor Man – 7,5 мільйона.

КОЛИ: 24 березня, 20:00

ДЕ: Bel Etage, вулиця Шота Руставелі, 16-А

СКІЛЬКИ: від 890 гривень

ЛІНК

Latexfauna

У 2019 році київський інді-поп гурт Latexfauna презентував сингли «Дельфіни» та «Євпаторія», до якого зняв кліп про кохання у дитячому таборі. Нових альбомів гурт не випускав, зате зібрав свої треки у вініловому форматі та дав концерт на ЮБК.

КОЛИ: 27 березня, 20:00

ДЕ: HC Hall, проспект Визволителів, 1

СКІЛЬКИ: від 400 гривень

ЛІНК

Обкладинка: Анна Бобирєва / Nothing But Thieves