Фестиваль електронної музики Brave! Factory 2019 на заводі «Метробуд» стартує у суботу, 24 серпня, і триватиме два дні. Публікуємо таймап, а також розповідаємо, де їсти, пити та що купувати на фестивалі.


Таймап


Фудкорти

Два фудкорти будуть розміщені біля сцен Cement та Depo і працюватимуть цілодобово. «Основний лайфхак – приходити голодними, багато їсти і регулярно поповнювати водний баланс», – діляться організатори.

Розрахуватися на фудкорті можна і карткою, і готівкою. Під час оплати безконтактною карткою Mastercard – 10% знижки.

Фудкорт біля сцени Cement:

Chef’s Burgers

Точка з бургерами, знайома відвідувачам Strichka та Brave. Будуть чизбургери, бургери із сиром дорблю та сендвічі.

Скільки: 100-150 гривень

Bliss Bar

На цій локації пропонуватимуть веганську їжу: салат з кіноа та авокадо, будда боул, місо-суп, тако. З напоїв можна буде придбати фреші, смузі, холодний чай, усе – без цукру.

Скільки: 100-150 гривень

Goodwine

Пекарня Bakehouse від Goodwine пропонуватиме авокадо-тости, випічку та торт «Наполеон».

Скільки: 70-190 гривень

Bistro Bistro

Тут можна буде спробувати хот-доги від Яна Монастирського.

Скільки: 30-90 гривень

Eat easy

У цій точці можна буде придбати здорову їжу у форматі to go: сендвіч кімчиз, суширіто, вафлі, десерти, сорбети, веган-кефір, колд-брю та чай.

Скільки: 35-120 гривень

Asia Cafe

«Азійські боги локшини», – кажуть організатори. Тут можна спробувати куксу з м’ясом та тофу, смажений рис, кокосовий крем-суп, спрінг-роли.

Скільки: 75-190 гривень

Зеленый Кит

Буфет здорової вегетаріанської та веганської їжі пропонуватиме боули, салати та супи.

Скільки: 50-120 гривень

Фудкорт біля сцени Depo:

Burger Farm

У фастфуді пропонують бургери на свіжому незамороженому м’ясі, а також страви без м’яса. В меню: бургери, курячі крильця, картопля з козячим сиром, кукурудза в унагі.

Скільки: 70-170 гривень

Savage Food

Кафе від власників артцентру Closer пропонуватиме на фудкорті холодний коренеплідний вершковий суп, тако із соєвим м’ясом, банановий хліб з ванільним крем-сиром.

Скільки: 40-100 гривень

4fingers

Тут можна буде спробувати кебаби і гірос з двору артцентру Closer.

Скільки: 100-120 гривень

Pho.Kyiv

У точці з в’єтнамською їжею дають скуштувати суп фо, локшину з куркою та тофу.

Скільки: 99-129 гривень

БутерБрат

Тут можна буде спробувати сендвічі із рваною свининою та телятиною, камамбер з ягодами та грінками, суп в азійському стилі.

Скільки: 100-130 гривень

BOWL

Тут усе просто: боули, смузі, сендвічі, десерти, напої.

Скільки: 100-130 гривень

«Умка»

Без морозива теж не обійдеться: його і сорбети пропонуватиме «Умка».

Скільки: 50 гривень

Чай


«ТОКипяток»

Біля сцени Depo буде розміщена чайна, яка подаватиме різні напої – традиційні чаї, шу-пуер, трав’яні збори з усього світу, холодні напої на основі чаю.

Скільки: 30-100 гривень

Chaguan

Ця традиційна китайська чайна в мініатюрі розташується біля мосту, яким можна дістатися з одного «берега» фестивалю на інший. Наливатимуть пуер, улун, зелений та червоний чай і масалу.

Кава


BuckCoffee

Фестивальна кав’ярня пропонуватиме гарячі та холодні напої і десерти.


Бари

На території Brave працюватиме десять барів. «Буде все, що ми любимо в барі Closer», – кажуть організатори. На всіх локаціях буде однакове меню напоїв від Ballantine’s, Miller, Noel та Red Bull. Пропонують шоти, коктейлі в пляшках, мікс-дрінки, а також Club Mate та Pepsi.

«У барах працюватимуть всі, кого ми знаємо та любимо», – розповідають організатори. Зокрема, на Brave працюватимуть бармени Loggerhead, The Cinematographer’s Party та Doska Bar.

Три бари розташуються біля сцени Tokar і будуть працювати разом з танцполом. У Topka буде один бар – на другому поверсі будівлі поряд зі сценою. У Garden, який цього року займе весь сад, розташують чайну та бар. Один з барів також розміститься перед мостом. На сцені Cement бар шукайте у торішній локації – він змінить лише зовнішній вигляд. На головній техносцені Angar працюватимуть два бари – один навпроти сцени, а другий ближче до неї. У Depo теж буде два бари. Перший – великий та помітний, а другий – захований у гаражі, працюватиме лише вдень у неділю.


Одяг

На вході в Garden працюватиме концепт-стор українських брендів «24:00». «Можна буде придбати все, що потрібно для хорошої вечірки», – пояснюють організатори. Тут продаватимуть окуляри, футболки, сукні, штани, бананки. Деякі дизайнери спеціально для фестивалю приготували фарби, з допомогою яких можна буде на місці створити малюнок на одязі та аксесуарах.

Скільки: від 500 до 5000 гривень

Мапа фестивалю

Матеріал підготовлено за підтримки

Фото: Анна Бобирєва, Марго Дідіченко для The Village Україна