Фестиваль електронної музики Ostrov повертається в Київ – у 2018 році фест проходив на узбережжі Чорного моря в Одесі. Музична подія відбудеться 15-17 червня на Трухановому острові. У лайнапі – німецький діджей Henrik Schwarz, бельгійка Amelie Lens та іспанка Nølah. Розповідаємо про хедлайнерів та публікуємо таймап виступів.

Фестиваль електронної музики Ostrov

Де: Труханів острів

Коли: 15-17 червня

Хедлайнери


Amelie Lens

Амелі – бельгійська діджейка та продюсерка. Артистка грає у стилі важкого техно та відома власними вечірками All Night Long, розповідають організатори.

Farrago & Joyhauser

Діджей Farrago та дует електронщиків Joyhauser представляють разом з Amelie Lens один лейбл – Labyrinth. Бельгійці стали відомі завдяки гармонійним мелодіям з мінорним настроєм. «Сире техно з епічними моментами – головні складники нашого звучання!» – розповідають виконавці про власну музику.

Henrik Schwarz

«Генрік Шварц – ветеран deep house сцени у Німеччині», – пише Resident Advisor. Німець створює електронну музику ще з початку 90-х. Він також робить ремікси для артистів та гуртів, зокрема для Coldplay та Foals.

FJAAK

Тріо електронних музикантів починало з «підвальних експериментів», а нині створює сучасне техно у стилі хаус, рейв, ембієнт і брейкбіт. Зі кілька років хлопці випустили два альбоми, ЕР та одинадцять синглів.

J.Manuel

J.Manuel – один з небагатьох музикантів, які одночасно продюсують, створюють власну музику та дають живі виступи. J.Manuel відкрив лейбл Werk, на якому випускає платівки та альбоми спільних із ним проєктів, наприклад FJaak. Музикант постійно грає у берлінських клубах Tresor і Berghain.

Nølah

Діджейка з Іспанії Nølah вже у 7 років стала вокалісткою дитячого гурту, потім вивчала класичну музику та грала на гітарі в рок-гурті. Весь цей шлях відбився в нинішньому проєкті Nølah. «Гіпнотичні мелодії, соковита басова лінія і щільні біти – головні особливості її продакшена. Коли все це зібрано воєдино, в результаті виходить емоційне та заворожливе техно», – розповідають організатори фестивалю.

Sonja Moonear

Діджейка зі Швейцарії Sonja Moonear періодично випускає власні треки та ремікси на відомих міжнародних лейблах, таких як Karat і Perlon, керує власним лейблом Ruta5, організовує вечірки, а також Kiss Me Festival.

Roman Flügel

Roman Flügel – німецький продюсер, діджей і співвласник лейблів Ongaku/Klang/Playhouse. Його стиль – сучасна музика, котра поєднує хаус, техно і футуристичне італо-диско.

Після того, як видав доволі багато релізів під численними псевдонімами (Alter Ego, Soylent Green, Roman IV), Роман зосередився на музиці під своїм справжнім ім’ям. Діджей прилетить у Київ зі спеціальним сетом для Ostrov Festival 2019.

Jeremy Underground

Парижанин Джеремі – колекціонер платівок і меломан. Він провів свою юність у музичних магазинах з єдиною ідеєю: розкопати приховані скарби. Пізніше, 2010 року, Джеремі заснував лейбл My Love Is Underground, який мав повернути «дух золотої ери хауса». Збірники музиканта визнавали найкращими у музичному журналі Resident Advisor.

Worakls

Кевін Родрігес виріс у родині музикантів та почав вчитися грати на фортепіано у три роки. Надихаючись класичною музикою та саундтреками до фільмів, разом зі своїми друзями N’to і Joachim Pastor відкрив лейбл Hungry Music. Саме там Кевін випустив результат десятирічної роботи в студії – перший сольний альбом Orchestra. Пізніше діджей вирушив у європейське турне, де виступає на сцені разом з 20 класичними музикантами.

Таймап


15-16 Червня

QIEVDANCE MAIN AREA

22:00

Joss - UA

0:00

Farrago

1:30

Joyhauser

3:00

Amelie Lens

5:00

KiNK (live)

6:30

Henrik Schwarz (live)

07:30

Smailov - UA

10:00

Close

Sunrise UNDRGRND Stage

22:00

Philipp Markovich b2b Pavel Plastik - UA

0:00

Jeremy Underground

2:00

Praslea b2b Cezar

6:00

Sammy Dee

8:00

Rayo

9:30

YATE

11:00

Vasil

12:30

Eric

14:00

Sham

UA Stage

22:00

Valerie Cassi b2b Mytry

0:00

MAMAY feat David Kareyan (live)

2:00

Koloah

4:00

S.A. Tweeman

6:00

Daria Kolosova

8:00

Danielyan (live)

9:00

Igor Shtenge b2b Igri - UA

11:00

United showcase: - UAOleg Isk, SinicaKichi Kazuko, Sergee

Технічне закриття о 16:00

16-17 Червня

QIEVDANCE MAIN AREA

23:00

The Organism

0:00

Nølah (live)

1:30

Worakls (live)

3:00

Recondite (live)

4:00

Woo York (live)

5:30

FJAAK (live)

7:00

J.MANUEL

10:00

Close

Sunrise UNDRGRND Stage

23:00

Criminal Practice - UA

0:30

Nastia - UA

2:30

Roman Flugel (live)

4:30

Sonja Moonear

6:30

Petre Inspirescu

9:30

Ion Ludwig

12:00

Abelle

14:00

Dasha Redkina - UA

UA Stage

23:00

Leri

0:00

Deenara

1:00

Runov b2b A.Fleming

2:30

Tokyo b2b Weizman

4:00

Dima Mitch b2b Lirity

6:00

Joss

8:00

Qmusic: Dim.One b2b Max Owl b2b Zaicev

11:00

Nekiliff

13:00

Valentyn Klausut

Сцени


Над оформленням фестивального майданчика та трьох сцен працюють кілька креативних команд. Зокрема, співзасновники українського ком’юніті Burning Man під керівництвом Ярослава Мамая спільно з архітектурною студією «Женя Засуцький і команда» створюють конструкції для танцполів. Також на території фестивалю будуть артоб’єкти від мультикультурної артплатформи «Дивина».

Main Stage
Underground Stage
UA Stage

Квитки


Для відвідувачів є два види абонементів – General Admission (1 300 грн) і Backstage (1 800 грн).

General Admission дає доступ до всієї території фестивалю, крім сцени, а власники Backstage зможуть пересуватися по всьому фестивалю і підніматись на сцену. Кількість таких квитків обмежена. Їх можна придбати за лінком.

У 2019 році, як і раніше, громадяни інших країн можуть оформити заявку на сайті фестивалю та отримати квиток безкоштовно. Цією акцією у минулі роки скористалося більш як тисяча іноземців.

Фото: Ostrov