Фестиваль сучасної електронної музики Strichka стартує у суботу, 18 травня, і триватиме два дні. Публікуємо таймап фестивалю, розповідаємо про головні локації, фудкорт та арт-програму.

Локації та лайнап

Фестиваль стартуватиме о 21:00 з виступу Heinali у дворі стрічкоткацької фабрики (DVOR). Далі у лайнапі – лайви від Burnt Friedman та Recent Arts.

Опівночі починають роботу інші локації: 3rd Floor, Closer, Otel, Metaculture, Mezzanine. У лайнапі є зокрема українські діджеї Pahatam, Nastia, Daria Kolosova, Jana Woodstock, а також гості з-за кордону Skee Mask, Lena Willikens.

Вечірка на цих локаціях триватиме до ранку і переміститься на Lesnoy Prichal з 9:00. Тут будуть танці та електронна музика цілий день.

Тимур Баша


співзасновник та арт-директор Closer

Локаціями фестивалю є заклади, які існують вже декілька років (Closer, Otel, Mezzanine), тому в кожного танцпола своя атмосфера. Наприклад, 3rd Floor на Brave Factory отримав популярність як майданчик для більш важкої музики. У «Дворі» передбачаються не танцювальні, а більш «слухабельні» артисти – Burnt Friedman, Recent Arts, Heinali.

Артистів ми розподіляли так, щоб вони відповідали атмосфері майданчика. До того ж усі локації ми прагнули зробити різними, але так, аби всі зберігали дух «домашнього» фестивалю Strichka.

Я особисто найбільше чекаю епілогу «Стрічки» – концерт австралійського тріо The Necks у середу ввечері. На фестивалі мої хайлайти – Burnt Friedman та Recent Arts.

Burnt Friedman

Таймап

Фудкорт

Фудкорт буде розміщений поряд із входом на фестиваль і працюватиме з 20:00 суботи до 23:00 неділі. Організатори анонсують, що буде п’ять точок з їжею:


Savage Food

Кафе від власників арт-центру Closer пропонуватиме на фудкорті вегетаріанський суп, сендвіч та солодощі. У ресторані Savage Food буде бар з  авторськими коктейлями.  Вегетаріанські страви там пропонуватимуть з 9:00.

Bowl

Кафе з вулиці Гончара обіцяє на фудкорті гаспачо, чізкейк в стакані, морозиво та, звісно, боули.

Pho Kyiv

У цій точці пропонуватимуть в’єтнамський суп Фо, локшину та сендвічі Бань Мі.

Burgers

Традиційна точка з бургерами, знайома відвідувачам попередніх «Стрічок». Тут все просто: пропонуватимуть класичні бургери.

Bliss Bar

Детокс-бар обіцяє на фестивалі фреш-соки, смузі із суперфудами, салати та солодощі.


Арт

На фестивалі буде презентовано роботи трьох українських художників. В арт-програмі бере участь Дана Косміна, роботи якої ви вже могли бачити в межах фестивалю Brave Factory. Вона презентує інсталяцію у приміщенні театру «PostPlayТеатр», який розміщується на території фабрики. Також інсталяцію презентує художник Олексій Сай у клубі Otel. На території фестивалю можна буде побачити інсталяцію Garden of Bright Children від дизайн-групи а Line M та керамічної арт-майстерні AFrica, яка буде представлена на цьогорічному фестивалі Burning Man. 

Фото: Анна Бобирєва для The Village Україна