Перший виступ Years & Years, повернення Tom Odell, Jay-Jay Johanson, Poets of the Fall та слем під Ghostemane – зібрали добірку головних концертів лютого.

Kedr Livanskiy

Kedr Livanskiy - Your Name

Російська співачка Яна Кедріна виступала на європейських фестивалях Primavera та Melt, а про її музику писали Pitchfork і VICE. У Closer Яна приїде з альбомом Ariadna.


Коли: 2 лютого, 19:00

Де: Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки: від 399 гривень

Лінк

Jay-Jay Johanson

Jay-Jay Johanson - On The Radio

Шведський музикант Джей-Джей Йохансон став відомим завдяки меланхолійному вокалу та оригінальному звучанню. Цієї зими він повертається з міні-туром по Україні: виступи відбудуться в Києві, Львові та Харкові.


Коли: 2 лютого, 19:00

Де: Caribbean Club, вулиця Симона Петлюри, 4

Скільки: 640 гривень

Лінк

«Мальбек х Сюзанна»

Мальбэк — Равнодушие ft. Сюзанна

Мальбек і Сюзанна здобули популярність треками «Равнодушие» та «Гипнозы» (більш як 20 мільйонів переглядів на YouTube). Російський дует уперше виступить в Києві та презентує нову платівку Reptiland.


Коли: 2 лютого, 19:00

Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки: від 660 гривень

Лінк

Ghostemane

GHOSTEMANE - Andromeda

Ghostemane – суміш хіп-хопу і металу. Репер із Лос-Анджелеса превезе в Київ новий альбом N/O/I/S/E, який він випустив у жовтні. Обіцяють багато слему.


Коли: 4 лютого, 20:00

Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки: від 890 гривень

Лінк

Tom Odell

Tom Odell - Magnetised (Official Video)

Том Оделл повертається в Україну – його перший виступ у Києві відбувся 2017 року. Також музикант мав стати хедлайнером Atlas Weekend 2018, однак напередодні фестивалю скасував виступ – його перенесли на фестиваль у 2019 році. На сольному концерті у StereoPlaza британець презентує новий альбом Jubilee Road.


Коли: 5 лютого, 20:00

Де: StereoPlaza, проспект Лобановського, 119

Скільки: від 950 гривень

Лінк

«Хамерман Знищує Віруси»

Хамерман Знищує Віруси. Istok Live Sessions.

Про те, хто такі ХЗВ і чому після їхнього виступу освячують зали – ми вже писали. Андеграундний панк-гурт пропонує відтягнутися на концерті в лютому, «адже після президенських виборів у березні буде не до концертів».


Коли: 8 лютого, 19:00

Де: Monteray Live Stage, вулиця Прорізна, 8

Скільки: 199 гривень

Лінк

Years & Years

Years & Years - King

Британський гурт Years & Years став відомий після виходу дебютного синглу I Wish I Knew у 2012-му. Цього ж року музиканти зняли кліп у Пущі-Водиці під Києвом на трек Shine. Гурт уперше виступить у Києві та презентує платівку Palo Santo.


Коли: 14 лютого, 19:00

Де: StereoPlaza, проспект Лобановського, 119

Скільки: від 990 гривень

Лінк

Cepasa

CEPASA - Waves

Український електронний музикант Cepasa вперше виступить з програмою Dark Beauty Live за мотивами нової платівки, яка увійшла в топ альбомів 2018 року за версією The Village Україна. Лайв відбудеться в атмосферній залі Малої опери.


Коли: 15 лютого, 22:00

Де: Мала опера, вулиця Дегтярівська, 5

Скільки: 500 гривень

Лінк

Love’n’Joy

Love'n'Joy - Come About

Київський гурт, який ви могли почути на фестивалях Atlas, Hedonism та Zaxid – зіграв понад 200 концертів та здійснив три євротури. З нагоди виходу нового альбому музиканти збирають у Mezzanine друзів та любителів рок-н-ролу. На вечірці також відбудеться діджей-сет від Влада Фісуна.


Коли: 15 лютого, 19:30

Де: Mezzanine, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки: 250 гривень

Лінк

Oomph!

Oomph! - Augen auf

Oomph! – німецький рок-гурт, заснований 1989 року, який став першопрохідцем і законодавцем Neue Deutsche Härte – одного з видів індастріал-металу. У київському Жовтневому палаці музиканти виступатимуть у супроводі симфонічного оркестру.


Коли: 16 лютого, 19:00

Де: Жовтневий палац, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Скільки: від 1 049 гривень

Лінк

«4 Позиции Бруно»

«Гурт, про який ти, можливо, не чув, але обов’язково повинен», – так описують «4 Позиции Бруно» організатори концерту. На їхньому рахунку 30 альбомів та 15 років музичних експериментів. Ознайомитися з електронним гуртом можна буде на виступі в Closer.


Коли: 17 лютого, 19:00

Де: Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки: від 349 гривень

Лінк

Poets of the Fall

Poets of the Fall - Carnival of Rust

Фінські рокери продовжують тішити київських шанувальників живими виступами – останній концерт відбувся восени 2017-го. Цього разу гурт представить новий альбом Clearview, який вийшов у жовтні.


Коли: 19 лютого, 20:00

Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки: 1 489 гривень

Лінк

Blue October

Blue October - Say It

Меланхолійні альтрокери повертаються в Київ з презентацією нового альбому I Hope You’re Happy – його називають «найбільш оптимістичним альбомом гурту». Почути нове звучання Blue October можна буде Atlas.


Коли: 25 лютого, 20:00

Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки: 1 020 гривень

Лінк

YOAV

Yoav - Beautiful Lie

YOAV – співак і музикант родом з Ізраїлю, який більшу частину життя провів у ПАР. У музиці він змішує різні стилі – від кантрі та фольку до техно й інді, використовуючи при цьому лише гітару. Виконавець повертається в Україну з презентацією нового альбому Multiverse.


Коли: 27 лютого, 19:00

Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки: від 550 гривень

Лінк

Обкладинка: Years & Years