Концерт на біс від СБПЧ, перший виступ Twenty One Pilots, Jungle та Algiers в Україні, виконання «для своїх» від YEYO – зібрали добірку головних концертів січня.

«Ляпис-98»

ЛЯПИС 98 - Капитал

«Ляпис-98» – проект Сергія Міхалка, створений разом з колишніми учасниками гурту «Ляпис Трубецкой» та музикантами Brutto. Вони виконують такі старі пісні «Ляписа Трубецкого», як «Ау», «Метелица», «В платье белом», «Абы чо», «Паренек под следствием», «Был в Керчи».


Коли: 13 січня, 19:00

Де: Caribbean Club, вулиця Симона Петлюри, 4

Скільки: від 900 гривень

Лінк

Brodinski

BRODINSKI FEAT. PEEWEE LONGWAY - SPLIT

Louis Brodinski – французький діджей, продюсер і композитор, який поєднує техно з трепом. Він виступав на Boiler Room, грав сети для британського журналу Mixmag і на вечірці Calvin Klein разом з Вірджилом Абло. Крім своєї музики, Brodinski продюсував треки Каньє Веста та Daft Punk.


Коли: 18 січня, 23:00

Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки: 550 гривень

Лінк

«ЦеШо»

ЦеШО . У мене болить.

«ЦеШо» – соціальне кабаре, яке називає себе також «бандою культурних камікадзе» та «хором світлого майбутнього». Проект Влада Троїцького говорить про виклики сучасної людини. П’ять акторів покажуть зі сцени 15 творів, що поєднують музику і театр.


Коли: 23-24 січня, 20:01

Де: ЦСМ «Дах», вулиця Велика Васильківська, 136

Скільки: 250 гривень

Лінк

Єгор Грушин

Egor Grushin - Carpathians

Єгор Грушин – неокласичний піаніст і композитор. Його твір Christmas Story всього за 2 дні в інтернеті прослухали понад 50 000 користувачів. Крім авторських мелодій, піаніст створює інструментальні обробки композицій відомих гуртів: «Океану Ельзи», Queen, Bon Jovi, Muse. У Києві він зіграє концерт у супроводі струнних.


Коли: 24 січня, 20:00

Де: Будинок актора, Ярославів Вал, 7

Скільки: від 250 гривень

Лінк

Jungle

Jungle - Happy Man

Після виходу дебютна платівка Jungle була внесена в шорт-лист Mercury Prize, а наступного року музиканти вже виступали на Glastonbury. У січні британський гурт вперше гратиме в Україні й презентує новий альбом For Ever.


Коли: 25 січня, 19:00

Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки: 1 290 гривень

Лінк

YEYO

YEYO. - Wake Up

YEYO – експериментальний поп, електронні семпли із живими барабанами, басом і жіночим вокалом. Концерт у Mezzanine – «для своїх», тому бек-вокалістами вечора стануть Стас Корольов з Yuko та Іра Кульшенко з Panivalkova.


Коли: 25 січня, 19:00

Де: Mezzanine, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки: 300 гривень

Лінк

СБПЧ

СБПЧ - У нас есть всё

СБПЧ повертаються, щоб зіграти на біс повноцінний концерт. Навесні 2018 року вони випустили новий альбом «Мы не спали, мы снились», який уже презентували в Києві влітку. Але зіграти кілька пісень на біс було мало. Хто хвилювався, що гурт не зможе виступити через заборону на в’їзд чоловікам-росіянам – організатори концерту повідомили про офіційний дозвіл на в’їзд учасникам гурту.


Коли: 26 січня, 19:00

Де: Caribbean Club, вулиця Симона Петлюри, 4

Скільки: від 440 гривень

Лінк

Algiers

Algiers - "The Underside of Power"

«Дух революції, пісні робітників у рабстві, індастріал і поп-мотиви» – такі напрямки поєднуються в творчості американського рок-гурту Algiers. Назвавшись на честь Алжирської війни, музиканти дають зрозуміти, що їхня творчість про людську свободу, рівність прав і боротьбу за незалежність.


Коли: 29 січня, 19:00

Де: Monteray Live Stage, вулиця Прорізна, 8

Скільки: від 550 гривень

Лінк

Twenty One Pilots

Twenty One Pilots: Stressed Out

Гурт Twenty One Pilots уперше виступить в Україні. Концерт відбудеться в рамках The Bandito Tour. У Києві музиканти відкриють європейську частину туру. Twenty One Pilots приїдуть з новим альбомом Trench.

Всі квитки на концерт розпродані


Коли: 30 січня, 19:00

Де: Палац спорту, площа Спортивна, 1

Скільки: від 1 890 гривень (усі квитки на концерт продано)

Лінк

Обкладинка: Twenty One Pilots