Різдвяний «Кураж Базар» – це новорічні подарунки, фудкорт із традиційними олів’є та мімозою, Good і Bad Santa, дитячий хор із щедрівками та великі добрі цілі.

ДЕ: 19-й павільйон ВДНГ

КОЛИ: субота, 8 грудня, 11:00-23:00 – неділя, 9 грудня 11:00-23:00

СКІЛЬКИ:

вартість вхідного квитка на барахолку – 100 гривень, 30 гривень із кожного квитка підуть на благодійність.

Що купувати?

На «Кураж Базарі» можна буде придбати не лише подарунки, а й новорічні прикраси та ялинки в горщиках.

350 продавців запропонують нові та старі речі: книжки, аксесуари, одяг, взуття, вінілові платівки, посуд, приємні дрібнички та солодощі.

Вибір декору великий – раритетні та нові ялинкові прикраси, гірлянди, іграшки. Шукайте їх на стендах: 2, 5, 7, 9, 13, 14, 37, 67, 84, 113, 177, 207, 208, 271.

Вінілові платівки з новорічною музикою будуть на місцях 45, 202, 203.

Карнавальні костюми та маски продаватимуть на місцях 198, 6, 8, 269, 270. Обирайте костюми фей, піратів, ельфів і принцес для ваших корпоративів і ранків у садочках та свят у школах для дітей.

Новорічні листівки, які ви зможете відправити для привітання усім своїм близьким одразу на «Куражі», – на місцях 42 та 58. До речі, підписати їх можна буде з допомогою каліграфа, який проведе експрес-уроки безпосередньо біля поштової скриньки добра.

Новорічні вінки ручної роботи стануть гарним подарунком і чудовою прикрасою для вашого дому – місце 113.

Ялинкові прикраси та дерев’яні ялинки від Wooden Decor ви знайдете на місцях 21, 22. Стильні й екологічні, вони будуть яскравим декором не один рік.

Яке свято без свічок? Придбати їх можна на стендах 44, 28, 32, 213.

Свічки ручної роботи Vinglasset з ароматами вина. Червоне, біле, просеко, пунш або навіть маслопиво з «Гаррі Поттера». Продаватимуть на стенді 32. Вартість: 300-350 гривень.

Як розважатись?

Розваг буде вдосталь для всіх. Діти зможуть поспілкуватись зі справжнім Сантою, розповісти про свою поведінку і замовити подарунки. Дорослі посидять на колінках і сфотографуються у зіркових Bad Santa: Андрія Біднякова, Володимира Дантеса, Анатолія Анатоліча, Гаріка Корогодського, Жені Кота, Андрія Трушковського та Сергія Гусовського.

У кінотеатрі, на першому поверсі павільйону, показуватимуть фільми, без яких Різдво неможливо уявити. Налаштовуйтеся на правильний лад!

Розклад кінотеатру:

Субота, 8 грудня:

12:00 – «Ґрінч – викрадач Різдва»

14:00 – «Кудрява Сью»

15:40 – «Відпустка за обміном»

18:00 – «Один удома»

20:00 – «Реальне кохання»

Неділя, 9 грудня:

12:00 – «Подарунок на Різдво»

13:40 – «Гаррі Поттер і філософський камінь»

16:20 – «Сім’я напрокат»

18:00 – «Один удома-2»

20:00 – «Поганий Санта»

На фудкорті кожен, навіть найбільш екзотичний, ресторан приготує свою версію традиційних олів’є, мімози та холодцю. А також гарячі страви, хот-доги, бургери, лапшу, пиріжки та солодощі.

Зарядитися святковим настроєм допоможуть дитячий хор, що співатиме колядки та щедрівки, куранти, які сповіщатимуть про наближення Нового року, глінтвейн і різдвяні пісні.

Для закоханих працюватиме зона швидких весіль від Event Cafe, де всі охочі зможуть одружитися під омелою.

Собак залишати вдома не варто – у суботу, 8 грудня, з 13:00 до 16:00 для чотирилапих друзів пройде новорічна тусовка. Погратися, познайомитися і взяти участь у конкурсах зможуть усі собаки зі своїми господарями.

Розваги для дітей

Дитяча зона перетвориться на справжню майстерню Санти. Усі вихідні діти декоруватимуть ялинкові прикраси, розмальовуватимуть новорічні пряники і писатимуть листи Діду Морозу.

Актори театру та кіно Катерина Молчанова, Катерина Вишня та Олег Москаленко читатимуть казкові дитячі книжки, а шоу-театр «Чунга-чанга» покаже новорічний інтерактивний спектакль.

Усі дитячі активності – безкоштовні. У дитячій зоні працюватимуть аніматори і бебісітери, які зможуть розважати дітей та опікуватись ними, поки ви обиратимете подарунки на барахолці. Вартість послуги – 100 гривень за першу годину, 50 – усі наступні.

Головна мета цієї дводенної феєрії та свята – допомога дітям, які в листах до Діда Мороза пишуть побажання здоров’я. Малюки змушені провести день Святого Миколая у відділеннях «найскладніших» лікарень: в Інституті раку, Інституті нейрохірургії та Інституті серцево-судинної хірургії. На зібрані кошти для них влаштують справжню казку з подарунками та аніматорами.

Приєднатися до благодійної мети можна за посиланням.