У культурному просторі АkТ на Арт-заводі Платформа відкрили нову виставку – «Я SINоптик», яка завершить виставковий сезон 2018.

Наповнення виставки – щоденники 82-х українських художників: скульптура, інсталяція, відео/фото-арт, графіка, живопис, музика та перформативні практики. Виставка триватиме до 30 вересня. Вхід вільний.

Фото: Danil Privet

«Ми дали митцям можливість розповісти про свої переживання та страхи у будь-якій формі. Перформанс з підвішеними оголеними тілами у «коконах», live з крайньої півночі, відбитки жіночих тіл з силікону – глибокі сенси приводять до незвичних форм», – розповідає арт-кураторка AkT Аліса Якубович.

«Серед 82 щоденників більше всього різнопланонових емоцій я відчула після прочитання проекту «Мільйон непротижитих життів» Свєти Левченко. Вона прожила ролі матері трьох дітей, незаміжньої майстерки з манікюру, еколога-лаборанта. Уявила, що живе у Шанхаї та Білгород-Дністровському. Й заламінувала свої образи. Це про те, що наше життя може скластися як завгодно», – ділиться з The Village Україна Аліса Якубович.