UPark Festival відбудеться 25-26 липня на стадіоні «Динамо» у Києві. Cеред хедлайнерів – Massive Attack, Gorillaz, Bonobo, Young Fathers, Kaleo. The Village Україна збирає інформацію, яка корисна кожному, хто зібрався на дводенний фестиваль.

Обкладинка: Massive Attack

Вхід на фестиваль

Вхід на фестиваль буде одноразовим: виходити з території не можна, а власникам абонемента на два дні треба буде пред’являти квиток обидва дні.

Гроші

Розраховуватися можна готівкою та картками Visa, Mastercard. Для клієнтів ПУМБ – окремий вхід та знижка на квитки.

Фудкорт

Поїсти на UPark можна в Taco Taco, Bubble Waffle, «Мясо и Lavasch», Grill Food. Також на фудкорті будуть напої від «Бездельники», лимонади та смузі від fresh LEMONADE.

25 липня

Двері відкриваються о 15:00.


YUKO - MAK

Yuko

16:00

Yuko – один з двох українських гуртів, які будуть на фестивалі. У музиці дует поєднує українські традиції та сучасний синті. За два роки існування у них вже є міні-альбом і повноформатна платівка, треки з яких вони і виконуватимуть на фестивалі.

Tove Lo - Habits

Tove Lo

17:30

Відома треком Bad Habits,Tove Lo – одна з головних молодих виконавців Швеції. Для шоу в Києві вона везе із собою шість кейсів костюмів, двох персональних костюмерів та попросила встановити три подіуми на сцені.

Kaleo - Way Down We Go

Kaleo

19:10

Це буде перший виступ ісландського гурту Kaleo в Україні. Вони отримували Grammy, їх музика опинялася на перших сходинках Billboard, а журнал Rolling Stone вніс їх у список музикантів, за якими обов’язково потрібно стежити. У райдері музиканти попросили окрему репетиційну базу та фоніатра (лікар, який займається голосовими зв’язками).

Gorillaz - Humility

Gorillaz

21:15

У червні музиканти видали свою шосту платівку – The Now Now, нові треки з якої вони зіграють на UPark. За інформацією організаторів, для виступу в Київ їде 33 члени команди та 41 музикант. Для них збудують 21 гримерку та спеціальний подіум на сцені завдовжки 15 метрів.

У райдері музикантів: окрема кімната з тенісним столом, зал для йоги, англійська чайна церемонія в класичному порцеляновому сервізі. Серед побажань також морська сіль бренду Maldon, яку виготовляють лише вручну, 100 літрів мескаля та домашній банановий хліб.

26 липня

Двері відкриваються о 15:30


Якщо у вас квиток на два дні – потрібно брати квиток з собою, адже на кожен день видають окремі браслети.

ONUKA - Vidlik

ONUKA

16:30

Другий український гурт на фестивалі – ONUKA. Це єдиний виступ Нати Жижченко на київських фестивалях цьогоріч. Гурт представить фрагменти нового альбому MOZAЇKA і треки з попередніх платівок.

Young Fathers - In My View

Young Fathers

18:00

Хіп-хоп-гурт з Англії отримав Mercury Prize за свій дебютний альбом Dead. На фестивалі вони презентують новий альбом Cocoa Sugar, який отримав 5 з 5 зірок від The Guardian і The Independent.

Bonobo - Cirrus

Bonobo

19:40

Британський продюсер і музикант Bonobo приїде в Київ зі світловим та музичним лайв-шоу. Музиканти попросили організаторів приготувати їм десять тематичних листівок з марками чи зображеннями Києва. Їх відішлють друзям і сім’ям учасників команди Bonobo зразу після виступу.

Massive Attack, Young Fathers - Voodoo In My Blood

Massive Attack

21:55

Британський дует Massive Attack мають п’ять студійних альбомів та декілька ЕР, а їхній альбом Mezzanine біологи записали на ДНК. Можна очікувати, що вони заспівають разом з Young Fathers спільний трек Voodoo in my blood.

На встановлення екрана, який везуть на фестиваль, виділять мінімум п’ять годин. У райдері музикантів: вегетаріанське меню, трав’яні чаї, ароматичні палички та живі квіти в усіх гримерках.

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ