На Трухановому острові 13-14 липня відбудеться Hedonism Festival. Танці на пляжі, три сцени, інсталяції, маркет і сорок виконавців – від закордонних хедлайнерів David August та Lapalux до українських Alina Pash і Hidden Element. Редакція The Village Україна зібрала гід для тих, хто збирається на фестиваль гедонізму.

Фото: Hedonism

 Hedonism Festival

Де: ЮБК, Труханів острів

Коли: з 13 липня 18:00 до 15 липня 6:00

Скільки: 750 грн

Лінк

Музика

David August Boiler Room Berlin Live Set

David August

Хедлайнером першого дня стане німецький музикант David August, якого відмічали видання Resident Advisor та Billboard. Саме цей виступ відкриє його фестивальний сезон – після річної перерви. Нещодавно David August заявив про випуск третьої платівки, тому можна очікувати, що на першому лайві в Україні він відіграє щось із нової програми.

Lapalux – Without You (ft. Kerry Leatham)

Lapalux

Проект британця Стюарта Говарда – Lapalux – стане хедлайнером другого дня фесту. Lapalux називають одним із найцікавіших електронних проектів сучасності, який поєднує «розумну електроніку» та R&B. Останній альбом британця Ruinism – футуристичний погляд на ідею протистояння людини та машини.

Nathan Fake – Sunder

Nathan Fake

Ще один хедлайнер фестивалю – британський електронний музикант Nathan Fake. Його IDM музика – поєднання енергійних танцювальних ритмів та ембієнту. Хедлайнер європейських фестивалів уперше виступить в Україні з лайвом.

OL Boiler Room x GOST ZVUK | Live Set

«ГОСТ ЗВУК»

Лейбл електронної музики «ГОСТ ЗВУК», відомий своїми представниками андеграунд-сцени, привезе своїх резидентів – OL, Lapti, Flaty і low808. «Цю музику слухали в нью-йоркському таксі, на вечірках у Лос-Анджелесі, на пляжах Балі, на радіостанціях Лондона і тепер на Hedonism Festival», – кажуть організатори фесту.

Am I Right – Time Is On Our Side (Ft. Pioneerball from Tesla Boy)

Am I Right

Італійський проект Am I Right створює атмосферну електронну танцювальну музику. Дует Sasha Polita та Claudio Zappi сформувався на початку 2016 року і випустив перший сингл Time Is On Our Side. Зараз вони працюють над першим EP, який вийде цього року.

Mustelide – Salut

Mustelide

Електронна виконавиця з Білорусі Mustelide пише музику в стилі intelligent pop. Вона змішує звуки аналогових синтезаторів із семплами пташиних голосів, танцями фламенко і меланхолійним вокалом. Mustelide виступала на фестивалях у Німеччині, Естонії, Словенії та Угорщині. В Україні її вже можна було почути на Atlas Weekend.

Alina Pash – Bitanga

Alina Pash

Alina Pash – це суміш української етніки, хіп-хопу та клубних бітів. Аліна співає сімома мовами, а кліп на її перший сингл уже набрав понад 300 тисяч переглядів на YouTube. Нові треки виконавиці можна буде почути на фестивалі.

Mustelide – Salut

Христина Соловій

Лірична українська співачка Христина Соловій, відома своєю піснею «Тримай», яка набрала більш як 18 мільйонів переглядів на YouTube. Зараз вона записує новий альбом, усі пісні якого будуть її авторства. Нещодавно вийшов новий трек Fortepiano, який теж можна буде почути на фестивалі.

Гурт «O» – Добре

[О]

Новий український електро-поп з експериментальними ритмами. Самі музиканти називають свою музику future-pop. Слова їхньої пісні «Хвилі шепотіли нам про краї далекі, там, де пальми і лелеки» особливо доречно звучатимуть на пляжі ЮБК.

Курган & Агрегат & Даша Астафьева – Учителька

«Курган і Агрегат»

Сільські репери збирають солд-аути в клубі Atlas, виступають на фестивалях, записують кліпи з Дашею Астаф’євою і треки з діджеєм Tapolsky. Почути їхні хіти «Кровавий кулак» та «Учителька» можна буде на Hedonism.

Також у лайнапі: Hidden Element, Love’n’Joy, Aero Benin, Very The Jerry, banned society, The Dølph Lundgren, Kulakostas, My Sweet Satellite, Braii, Straytones, Polygrim, Evka Rox і Katro Zauber.

Bedouin Camp

Цього року на Hedonism Festival уперше запрацює нова сцена Bedouin Camp. Тут буде затишна атмосфера та акустичні сети, кажуть організатори. У Bedouin Camp можна буде почути «Гапочку», Dzierzynski Bitz, Ray Band, The Top Boys, а також Mamay, Gerbut, Severyn, YU.R и GRZLY.

Їжа та маркет

На фудкорті буде десять стритфудів та п’ять барів. На маркеті можна буде придбати «гедоністичний» мерч і створити на місці свою футболку. Також у зоні маркету буде змога зарядити телефон і зробити стрижку в барбершопі Chop-Chop.

After-party

Організатори вирішили розтягнути задоволення і влаштують after-party фестивалю 18 серпня. На вечірці After-Hedonism виступить гурт ГШ / Glintshake, які нещодавно відіграли лайв на KEXP та фестивалях Talinn Music Week, Iceland Airwaves, Ment і Spring.

Розклад


Мапа


МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ