The Village Україна публікує добірку концертів, які відбудуться у місті в липні.

Концерти


Taiki Nulight

Low Steppa & Taiki Nulight - Nose Powder

Wasted на ЮБК

Ерка Чінбаяр, відомий як Taiki Nulight, уперше приїде в Київ з Брайтона. Музика цього саунд-продюсера – бейс-хаус, який релізять такі лейбли, як Fabric та Ministry of Sound. Разом з AC Slater влаштовує бейс-хаус-вечірки по всій Америці.


Коли: 7 липня, 22:00

Де: ЮБК, Труханів острів

Скільки: 200 грн

Лінк

Марія Чайковська

Мария Чайковская - Поговори со мной

Фортепіано та вокал на київському даху

Ніжний голос Марії Чайковської під фортепіано на даху. Співачка презентує програму «Вірити в любов» – однойменну з новим треком, який вийшов у червні. Концерт для тих, хто втомився від фестивалів та рейвів і просто хоче відпочити під романтичну музику.


Коли: 13 липня, 19:00

Де: Roof, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки: від 250 грн

Лінк

Fink

Fink - Looking Too Closely

Берлінське тріо

В Україну повертається Фін Грінолл з тріо Fink. Фін у різні роки співпрацював з Еммі Вайнхаус та Bonobo, а його композиції звучали у серіалах «Доктор Хаус» і «Теорія брехні». Музика Fink натхнена Берліном, тому можна уявити себе на літньому концерті десь у Кройцбергу.


Коли: 18 липня, 20:00

Де: «Зелений театр», Паркова дорога, 2

Скільки: від 759 грн

Лінк

La Coka Nostra

La Coka Nostra - Mind your buisiness

Хардкор хіп-хоп з Нью-Йорка

Нью-йоркська хіп-хоп-формація понад десять років тому утворилася як творче об’єднання довкола репера Danny Boy. Разом із ним до складу супергурту входили його колеги по легендарних House Of Pain – Everlast та DJ Lethal, також відомий співпрацею з Limp Bizkit, і репери Slaine та Ill Bill. За словами одного з учасників гурту, їхня місія – повернути на передові позиції хардкор хіп-хоп.


Коли: 19 липня, 20:00

Де: «Зелений театр», Паркова дорога, 2

Скільки: 649 грн

Лінк

Warhaus

Warhaus - Love's A Stranger

«Бельгійська інвазія продовжується»

Після Йінте Депре з Balthazar у Київ їде ще один сольний проект одного з вокалістів гурту – Маартена Девольдере. З проектом Warhaus співзасновник Balthazar записав два альбоми за рік, один з яких був визнаним найкращим, на думку бельгійських медіа.


Коли: 28 липня, 20:00

Де: «Зелений театр», Паркова дорога, 2

Скільки: від 599 грн

Лінк

Фестивалі


Atlas Weekend

Лайнап


The Chemical Brothers

Lost Frequencies

Placebo

Nothing But Thieves

Tom Odell

Benjamin Clementine

DakhaBrakha

LP

Торік Atlas підкорив Київ виступами The Prodigy, Kasabian та Röyksopp. Цього року вони збирають музикантів для різних музичних смаків – від Олега Винника до Placebo. На території фестивалю, крім музичних, будуть й інші активності: наприклад, сцена з поетичними читаннями та маркет від «Всі. Свої».


Коли: 4-8 липня

Де: ВДНГ

Скільки: 2500 грн

ЛІНК

Hedonism

Лайнап


David August

Mustelide

Alina Pash

Hidden Element

Katro Zauber

Lapalux

Безтурботний фестиваль на березі Дніпра привезе цього року німецького музиканта David August, якого відзначали видання Resident Advisor і Billboard. На ЮБК зіграє саунд-продюсерка з Мінська Mustelide, а також візьмуть участь українські проекти Alina Pash, Very The Jerry, Hidden Element.


Коли: 13-14 липня

Де: ЮБК, Труханів острів

Скільки: 650 грн

Лінк

UPark

Лайнап


Gorillaz

Bonobo

Young Fathers

Massive Attack

Kaleo

Tove Lo

ONUKA

Little Dragon

Фестиваль розширює не лише свій лайнап, а й локацію для виступу. Арку дружби народів змінив стадіон «Динамо», а до хедлайнерів приєдналися українські проекти ONUKA та Yuko. Чекаємо, як Gorillaz виступлять з новим альбомом, номінант на «Греммі» Bonobo зіграє Cirrus, а Massive Attack та Young Fathers заспівають разом Voodoo in my blood.


Коли: 25-26 липня

Де: стадіон «Динамо», вулиця Михайла Грушевського, 3, Київ

Скільки: 2700 грн

ЛІНК

Обкладинка:  Gorillaz