Цього разу на «Кураж Базарі» будуть упряжки хаскі, резиденції Поганого та Хорошого Санти, ялинковий базар, різдвяний кінотеатр та інклюзивний дитячий майданчик. The Village Україна розповідає, що купувати і як розважатися на грудневій барахолці.

 Різдвяний «Кураж Базар»

Коли: 9-10 грудня, барахолка: 11:00-20:00, вечірка: до 00:00

Де: Арт-завод Платформа, вулиця Біломорська, 1

Скільки: 50 грн – один день,

80 грн – два дні, для пенсіонерів, дітей до 12 років, людей з інвалідністю, учасників АТО та вагітних жінок – безкоштовно;

право безкоштовного входу мають люди в костюмах Діда Мороза та Снігуроньки

Facebook

Що купувати

На вулиці, перед входом до павільйону, працюватиме ялинковий базар. Там продаватимуть живі дерева в горщиках, які після свята можна пересадити в землю. Вони коштують від 149 гривень за маленьку ялинку до 4500 за ялинку в людський зріст.

Ялинкові прикраси і новорічний декор продаватимуть на місцях 107, 122-123, 139, 160, 179, 211, 215-216, 231, 237, 239, 268, 280, 309, 333. Також майже у всіх продавців знайдуться дрібниці «у подарунок».

Місце 199

Дискоболи: від маленьких, діаметром 13 і 22 сантиметри, до великих – діаметром півметра.

ВАРТІСТЬ: 250, 485 і 2700 грн відповідно

Місце 340

Карнавальні костюми та аксесуари для свят. Серед них, наприклад, є костюми сніговика, принцеси Ельзи, помічника Санти та різних звірів.

ВАРТІСТЬ: від 250 до 500 грн

Місця 121-122

Красивий посуд для святкового столу від Villa Decor: кольорові келихи-кубки різних форм та розмірів, чашки й тарілки з новорічними принтами, свічники, цукерниці, блюда, вази та різдвяні аксесуари для сервіровки.

ВАРТІСТЬ: від 100 грн

Місце 348

Різноманітні листівки початку та середини минулого сторіччя, у тому числі новорічні листівки 50-70-х років.

ВАРТІСТЬ: від 50 грн

Місце 171

Нова зимова колекція пледів з мериносової вовни Woolkrafts. Є також плед, створений спеціально для Кураж Базару. Він синьо-рожево-сірий з лого барахолки. Коштує 1500 гривень, і весь прибуток від продажу йде на благодійні проекти Кураж Базару.

ВАРТІСТЬ: від 900 до 1800 грн

Місце 253

Засновниця київського «Ретро Круїзу» Маріанна Факас продаватиме старовинні фотографії Києва з власної колекції. Кожне фото унікальне і має власну історію, яку Маріанна може розповісти або прикріпити у вигляді листа до покупки.

ВАРТІСТЬ: від 250 до 500 грн

Як розважатися

Дорослі та діти матимуть можливість сфотографуватися з хаскі і маламутами.

У кінці павільйону розташується резиденція Bad Santa – з леопардовими кріслами, ялинкою і подарунками. Там можна буде загадати «дорослі» бажання. У ролі поганого Санти по черзі виступлять Володимир Дантес, Гарік Корогодський, Денис Хрістов і Вадим Олійник.

Event Cafe гратимуть весілля за 15 хвилин. Вони розташуються в центрі павільону, на перехресті всіх рядів. Кожна пара отримає кільця, свідоцтва та фото на пам’ять.

В Арт-Домі облаштують святковий кінотеатр, в якому два дні поспіль показуватимуть новорічну класику: перші три частини «Один вдома», всі фільми про «Гаррі Поттера», «Поганого Санту», «Різдвяну історію», «Кошмар перед Різдвом».

Вдень у павільйоні гратиме різдвяна музика, а з 20:00 на барі Hangover розпочнеться Кураж Christmas Party з діджеями та коктейлями. Вечірка триватиме до півночі.

Фудкорт з гарячою їжею та напоями буде на вулиці, а на початку павільйону працюватиме Candy Bar з різдвяною карамеллю та какао зі смаженим маршмеллоу. Там можна буде придбати солодощі собі, на подарунок або як ялинкові прикраси, наприклад, червоно-білі різдвяні тростини.

Iнклюзивний дитячий майданчик

В опалюваному Лофті розташується резиденція Good Santa для малят, з ялинкою і каміном. Діти та дорослі зможуть посидіти в нього на колінах і загадати бажання.

Також у Лофті буде дитячий майданчик з казковими інстаплейсами, забавками та сімейними майстер-класами з виготовлення ялинкових прикрас та розпису різдвяних пряників. У дитячій зоні будуть фокусник із кроликом, театр, планетарій, хімічне шоу від музею «Експериментаніум» і батут. Майже всі активності безкоштовні.

У суботу в Лофті Good Santa разом із командою Кураж Базару вручать дітям з малозабезпечених сімей, дітям з інвалідністю та дітям-сиротам подарунки, на які збирали гроші на УББ протягом останніх двох місяців.

Для збору коштів на благодійність на Кураж Базарі облаштують спеціальні точки та активності: святкова пакувальна станція, стенд із вживаними речами #помогаюнакураже в центрі павільйону, стенд «Морячка» на 252 місці, фото із Good і Bad Santa, благодійні бокси та наліпки.

Фото: Кураж Базар