3 червня на вертолітному майданчику КВЦ Парковий одесити влаштовують незалежний фестиваль Гешефт Garage Sale з молодими українськими дизайнерами, мейкерами та проектами. Темою фестивалю є міські культури.

The Village Україна розповідає про дизайн-маркет і фуд-корт фесту, а також програму розваг від організаторів.

Гешефт Garage Sale

КОЛИ:

3 червня

ДЕ:

Дах, КВЦ Парковий

СКІЛЬКИ:

передпродаж – 60 ₴

в день події – 80 ₴


Дизайн-маркет

Сукні Nimble Scissors

Дизайнерську сукню з колекції SS’17 одеського бренду жіночого одягу можна буде придбати за 1200-1750 грн.

Футболки СНДКТ

Один з найстарших українських streetwear-брендів на фестивалі представить капсульну колекцію у співпраці з кастом-майстернею Dozer. Ціна на чоловічі та жіночі футболки від 490 грн.

Мюлі CIRCUL mark

Цю зручну модель літнього взуття бренд створив першим в Україні. Пару можна буде придбати на фестивалі за 2500 грн. На гостей також чекає приємна знижка на колекцію минудого сезону -30%.

Значки PINAT

Емальовані значки із символами столиці, гучними міськими подіями та улюбленими місцями Києва коштуватимуть від 140 до 220 грн.

Посуд Quiet Form

Керамічну тарілку кольору моря, зроблену вручну, можна буде придбати на стенді киян за 290 грн.

Ведмеді Philomena Kloss

Улюблені одеські іграшки також приїдуть на столичний фестиваль. Ціна: маленькі — від 500 грн., великі — від 640 грн. Яскравий літній одяг також буде представлений на стенді.

Фуд-корт

Макарони Make My Cake

Відомі на всю країну десерти чекатимуть на фестивалі у яскравому великому шатрі. Спеціальна ціна для Гешефту — 28 грн за макарончик. Буде представлено 12 смаків, у тому числі солона карамель, трюфель і вишня-маскарпоне.

Морозиво Bakehouse

Кульку морозива, зробленого з натуральних інгредієнтів з полиць Good Wine, можна буде скуштувати за 35 грн. Серед смаків Чорний кунжут, Матча, Манго Альфонсо та багато інших.

Піади Pappa Pia

Італійський стріт-фуд від одеситів Pappa Pia — це бездріжжеві коржики з томатами, сирами чи індичкою. Просто та смачно. Ціна — 60-70 грн.

Кава Come And Stay

За смачні напої на основі еспресо на фесті відповідає ця кав’ярня. Капучіно на їхньому стенді можна буде скуштувати за 33 грн.

Розваги

Як і завжди, організатори запрошують на фестиваль незалежних українських молодих музикантів — в Києві виступлять гурти Blooms Corda, Tik Tu і Violet Dust. Протягом дня атмосферу створюватимуть ді-джеї, а концертна програма розпочнеться о 18 годині. Квитком на концерти є вхідний квиток на фестиваль.

Для гостей з дітьми працюватиме дитячий маркет, а також дитяча зона на газоні: тут облаштуються космічна картонна станція від Маминої мануфактури, дитячий корабель і крокет.

Протягом усього фестивалю працюватимуть численні фотозони, а також зона майстерень, де можна відвідати майстер-класс з каліграфії чи орігами, зробити круті штуки з картону, взяти участь у хімічних дослідах і навіть зібрати і випробувати власного робота. У зоні майстерень буде цікаво і дітям, і дорослим, участь в усіх майстер-класах для відвідувачів Гешефту безкоштовна.

Креативний кластер IZONE приготував для Гешефту принт-спейс — спеціальну зону, присвячену роботі з принтом у різноманітних техніках, від шовкографії та офорта до сублімаційного друку. Весь день тут відбуватимуться майстер-класи, а також можна буде придбати готову продукцію студії. Вхід для відвідувачів фестивалю вільний.

Fotovramke організують на галявині LomoMatrix — любителі плівкової фотографії одночасно фотографуватимуть на аналогові камери. Потім всі кадри об’єднаються в одне відео, що дасть стильний ефект матриці. Початок о 12 годині, вартість участі: 200 грн., у яку входять вхід на фестиваль, котушка плівки Lomography Color 400, проявка та сканування плівки та приємний сувенір на пам’ять.

На майданчику фестивалю засновники проекту Blu Kit за 50 грн. фарбуватимуть білі речі гостей у колір індіго в техніці шиборі, а дівчата зможуть безкоштовно зробити легкий денний мейкап або фешн-плетіння в бьюті-корнері від салону True Colours. На любителів велосипедів чекає безкоштовний тест-райд Electra від Electra Bikes Ukraine.

Текст: Діана Ремізовська