Український художник Dimmi_Taburets 12 січня опублікував в Instagram пост, де йшлося про неприємну ситуацію, яка трапилася з ним і репером Томмі Кешем. Художник скаржився, що влітку домовився з естонським артистом про співпрацю, у межах якої Діммі мав придумати креативні ідеї для інстаграму артиста, а той у відповідь зробити кілька відміток із тегом митця.

Після цього хлопці перевели комунікацію в телеграм, де Діммі записував аудіоповідомлення з детальним описом своїх ідей. З шести запропонованих Томі відмітив дві та попросив ще щось запропонувати. Діммі зазначив, що готовий і надалі співпрацювати, але з оплатою. За словами художника, артист випав із комунікації та лише недавно (10 січня) зробив пост, де втілив ідею художника, але проігнорував тег, про який домовлялися раніше.

Діммі розповів про конфлікт у себе на сторінці, прикріпивши скриншоти переписок. Врешті-решт 13 січня артист усе ж позначив Діммі в описі до фото та зробив репост у сторіз.


Діммі Табурець

Після публікації Томмі Кеш написав мені та вибачився. Сказав, що забув позначити та хоче, щоб я написав спростування, і щоб ми розв’язали цю проблему. Своєю чергою я сказав, що цього недостатньо, і краще би вибачитися йому публічно. Грошей просити я вже не став, оскільки за цю ідею із самого початку не йшлося про гроші. Про подальшу співпрацю не йдеться


Діммі Табурець – 25-річний український диджитал-художник, фотограф та артдиректор. Має досвід співпраці з брендами Balenciaga, Diesel та A Better Feeling.