Редакція The Village Україна зібрала добірку київських музеїв, які ведуть профілі в Instagram.

Музей Ханенків

В акаунті Музею Ханенків переважно фото, які опублікували відвідувачі з хештегом #khanenkomuseum. У Stories профілю можна знайти картки з поясненнями деяких картин, а також шпалери для телефона, створені ілюстратором на основі принтів з музею.

IZONE

В Instagram-акаунті IZONE: фото з Drink&Draw сесій малювання з натурницею, вечори «Арт-Середи» та виставки сучасних художників.

Мистецький Арсенал

Мистецький Арсенал в Instagram пояснює виставки, картини художників, показує роботу за лаштунками проектів.

Нова галерея сучасного мистецтва на Рейтарській публікує в профілі плівкові світлини відвідувачів, фотографії експозиції та анонсує події.

M17

Центр сучасного мистецтва M17 почав вести Instagram-акаунт у вересні 2018 року. Поки центр був на реконструкції – публікували арт-контент, пов’язаний із ремонтними роботами. Після відкриття профіль наповнюється колажами та фотографіями з виставки.

Pinchuk Art Centre

Акаунт Pinchuk Art Centre пояснює твори митців, представлені у виставковому просторі. Також показують роботу за лаштунками – кураторів виставок, медіаторів, процес зміни експозиції.

«Я Галерея»

В Instagram арт-центру Павла Гудімова знайдете фотографії виставкових залів та відвідувачів, анонси нових експозицій.

NAMU

В Instagram Національного художнього музею України – тепер NAMU – розповідають про нові експозиції, екскурсії, предмети з архіву музею, які можна побачити на інших виставках у Києві.

Музей Івана Гончара

Вишивки, вінки, коралі та фотоархіви минулого століття – цим наповнюють акаунт Музею Івана Гончара. Підпишіться, якщо не хочете пропустити вечорниці.

Обкладинка: @that_meridian_ / khanenkomuseum