The Village Україна продовжує підбивати підсумки року й публікує добірку музичних відео, знятих у Києві у 2021 році.

  • Dua Lipa – We're Good

Dua Lipa – We're Good

Кліп Дуа Ліпи на пісню We're Good перший музичний ролик, знятий у Києві у 2021 році. 

У відеоролику відтворили аварію «Титаніка»: головний герой кліпу лобстер може стати чиєюсь вечерею, але під час затоплення корабля йому вдається вислизнути з ілюмінатора й опинитися на волі. Утім, Dua Lipa не приїжджала до України: кадри з нею знімали на тлі декорацій у США, а решту кліпу у Києві.

Режисерами кліпу став дует Іван Хейманн і Галь Муджіа. В Україні за зйомки відповідав український продакшн Shelter.


  • Royal Blood – Limbo

Royal Blood – Limbo

Цьогоріч британський рок-дует Royal Blood також зняв кліп у Києві. Це кліп на трек Limbo, що став частиною нового альбому Typhoons, прем’єра якого відбулася у квітні 2021 року.

У музичному відео герої ганяють нічними вулицями Києва на мотоциклах і танцюють у приміщеннях, не знімаючи шоломів. У сцені гонки на мотоциклах герої кліпу їдуть проспектом Бажана, можна впізнати райони Осокорки та Позняки.

Зйомкою кліпу займалася британська продакшн-компанія Bullion Productions, а допомагала їм у цьому українська команда 23/32 Films.


  • Bring Me The Horizon – DiE4u

Bring Me The Horizon – DiE4u

Британський металкор-гурт Bring Me The Horizon зняв у Києві кліп на новий сингл DiE4u. Це другий кліп гурту, знятий в Україні, після роботи Mantra 2019 року.

Ролик на пісню DiE4u знімали в одному з київських клубів. У відео деякі герої розмовляють українською мовою. Зокрема, актори промовляють фрази: «Що ми тут робимо?» й «Сучий потрох».

Кліп зняла українська студія Shelter, а режисером став фронтмен гурту Олівер Сайкс.


  • Stromae – Sante

Stromae – Sante

У жовтні бельгійський музикант Stromae випустив першу за три роки пісню, а кліп до неї зняли в Києві. Над ним працювала українська студія Shelter, яка, зокрема, зняла відео до треку Die4U гурту Bring Me The Horizon і кліп на пісню Dua Lipa We're Good.

У відеокліпі на пісню Sante люди влаштували вечірку на роботі й танцюють за схематичними підказками від Stromae. Одну зі сцен на рухомому буксирі знімали на Дніпрі, й у кадр потрапили декілька київських мостів, зокрема Дарницький. Крім цього, у відео показали колоритну зупинку громадського транспорту, поблизу якої продаються кавуни. Відео зрежисували Ярослав Моравець і Люк Ван Авер.


  • Netta – CEO

Netta – CEO

Ізраїльська виконавиця Netta випустила кліп на пісню CEO в жовтні 2021-го. Частину відео знімали на території київського Житнього ринку, що на Подолі.

За сюжетом, співачка працює касиркою в закладі 978 Grill. Вона найкраща працівниця місяця, але розуміє, що втомилася від цієї роботи.

Виробництвом відео займалась українська компанія 23/32 Films, а режисером став Рой Раз.


  • M83 – My Tears Are Becoming A Sea

M83 – My Tears Are Becoming A Sea

My Tears Are Becoming A Sea – трек з альбому Hurry Up, We're Dreaming 2011 року. На честь десятиріччя альбому M83 анонсували його перевидання на вінілі лімітованим тиражем і випустили кліп. Над ним працював київський продакшн Family Production. Режисери кліпу – Саша Барбін і Райан Дубіаго. У відео можна побачити одну з київських багаторівневих розв’язок.

Нова робота є приквелом відеотрилогії про дітей з надприродними здібностями, яка складається з кліпів Midnight City, Reunion і Wait. У відео зобразили чоловіка й вагітну жінку, яка от-от народить на шляху до лікарні. Пара потрапляє в автомобільну аварію, але дитина в утробі матері рятує батьків.

За словами режисерів, у кліпі вони хотіли зобразити народження супергероя й віддати шану матерям, яких рідко зображують у супергеройському «всесвіті».