UPD. Ми призупинили голосування на сайті через підозрілу активність анонімних користувачів. Натомість ми за чесність, коли кожен може віддати голос лише раз і лише за одного кандидата. Тому ми зпровели голосування в Instagram, де найбільше голосів отримали Яна Жадан та Христина Скрипка з Foodies. Вітаємо!

Настає момент, коли нам хочеться робити щось більше. Віддавати, ділитися знаннями, протягнути руку допомоги. Саме такими є наші герої. Кожен із них просто не міг не робити добру справу, тому що це їхній дух, їхні цінності. Кожна історія, яку ми розказали разом із брендом Wild Turkey, заслуговує на увагу.

Голосуйте за одного героя, чиї дух і цінності вам найбільше відгукнулися. Переможець отримає консультацію від міжнародного креативного директора Wild Turkey. 

Яна Жадан і Христина скрипка

Андрій
Осипчук

Ігор
Мезенцев

Роман
Набожняк

TRust your spirit

Ми формуємо культуру їжі та допомагаємо самотнім літнім киянам

читати інтерв’ю

Яна та Христина показують, якими красивими та смачними є локальні українські продукти. А також формують спільноту однодумців, яка об’єднується заради добрих справ – у 2019 героїні організували різдвяний полуденок на 1000 літніх киян, а у 2020 – зібрали 470 святкових кексів для самотніх містян.

Я готую коктейлі із сіна та висаджую дерева у Львові

читати інтерв’ю

Андрій – власник бару, який готує коктейлі з локальних інгредієнтів. А ще бореться за мінімізацію відходів та озеленення Львова. На сьогодні Андрій із командою вже висадили 100 дерев, у планах – фруктовий сад посеред міста.

Я популяризую локальні продукти та традиції приготування серед шеф-кухарів

читати інтерв’ю

Ігор Мезенцев – шеф-кухар, фанат локальних продуктів і засновник гастропроєкту «Топот». Це похід для шеф-кухарів, де всі учасники готують страви лише з того, що самі зберуть і вполюють. Усе готують винятково в диких умовах, без використання жодних сучасних пристроїв і техніки, аби краще дослідити українські традиції.

Я повернувся з війни, відкрив кондитерський бізнес і допомагаю іншим адаптуватися до мирного життя

читати інтерв’ю

Роман Набожняк – ветеран і підприємець, який успішно повернувся до цивільного життя та відкрив монокондитерську на Подолі Veterano Brownie. Його заклад став прикладом місця, де успішно взаємодіють люди з військовим досвідом і без нього, місцем адаптації до життя після війни та підтримки своїх.

TRust your spirit

Автентичний бурбон із Кентуккі Wild Turkey – це бренд, що довіряє своєму духу з 1855 року

Матеріал підготовлено за підтримки