Під час самоізоляції спробуйте відтворити кавярню вдома. Для цього достатньо обрати кавові зерна, улюблене молоко та кавомашину.

The Village Україна разом з італійським брендом кавових машин DeLonghi розповідає про п'ять переваг кавомашини вдома.

Готуйте 12 напоїв в один дотик

Під час карантину ви самі собі бариста. Не засмучуйтеся, якщо не вмієте робити смачну каву, – кавомашина Dinamica Plus від DeLonghi вміє готувати 12 напоїв в один дотик. Серед іншого це еспресо, американо, капучино, лате, лате-макято, лонг, флет-вайт. А ще велика порція кави на компанію. Крім того, за допомогою налаштувань капучинатора можна експериментувати з пінкою молока для напоїв.

Пийте тільки свіжозмелену каву

Кавомашина Dinamica Plus має вбудовану металеву конічну кавомолку, а також 13 ступенів помелу зерна. Їх можна регулювати за власним смаком і типом кавових зерен. Також для кавомашини створили камерну систему Tubeless System, що зводить до мінімуму кількість кави, яка залишається в кавомолці після помелу. Система перемелює лише необхідну для обраного напою кількість зерна, щоб зберегти його аромат і готувати кожен напій зі свіжозмеленої кави.

Не турбуйтеся щодо догляду

Кавомашина від DeLonghi зручна в експлуатації та легка в догляді. Заварювальний блок можна повністю вилучити та промити водою. Крім того, капучинатор оснащений функцією самоочищення: система Easy Clean промиває гарячою водою і парою всі частини, що контактують із молоком під час приготування напою. Для глибокого очищення всі частини контейнера можна легко відокремити й промити.

Створюйте власне меню рецептів

За допомогою кнопки My Function створюйте та зберігайте власне меню рецептів. Серед опцій – регулювання міцності, насиченості кави та кількості молока.

А функція «Профілі споживачів» дає змогу об'єднати до трьох профілів друзів і додавати улюблені рецепти. Також можна готувати каву дистанційно: для цього достатньо налаштувати профіль у мобільному додатку Coffee Link. На час самоізоляції замість власної кухні уявіть улюблену кавярню та заходьте туди за напоєм із собою.

Не витрачайте час на вибір

Кавомашину обладнали зручним сенсорним екраном і кольоровим дисплеєм із чітким зображенням. Кожна клавіша має піктограму-картинку, яка пояснює її призначення. Інтерфейс доступний різними мовами. А ще апарат запам'ятовує порядок і частоту видачі кавового напою та наступного разу виводить першими в списку найпопулярніші. Це домашня версія баристи, який наперед знає, що ви, як і завжди, замовите капучино з кокосовим молоком у свою склянку. Кавомашина від італійського бренду має мінімалістичний дизайн, який впишеться в інтерєр будь-якої кухні.

Матеріал підготовлено за підтримки