ПростоНаше:

хто і як виробляє українські молочні продукти

СПЕЦПРОЄКТ

Дивіться фотопроєкт із полтавського виробництва «Простонаше»

The Village Specials

Чи думали ви, який шлях молочні інгредієнти з улюблених страв проходять до вашого холодильника? Щоби у вашому кошику завжди були потрібні продукти, щодня в «Простонаше» українці модерують безліч процесів: від збору сировини на локальній фермі до перевірок якості готового продукту.

The Village Україна та «Простонаше» пропонують на хвилину зупинитися й просто подивитися, як створюють наше – українське.

Прості полтавські корови на фермі «Простонаше»

Про кожну з них щодня просто піклуються наші доярки

Юрій щодня просто приймає молоко з ферми: до заводу його везуть у спеціальних рефрижераторах, що зберігають молоко свіжим протягом усього шляху

Нічого зайвого, просто лінія виробництва українського молока «Простонаше»

Хоча більшість процесів автоматизовані, наші працівники стежать за кожним етапом виготовлення продукції

Марія посміхається, бо просто любить свою роботу

Завдяки експертизі в харчових технологіях ми ось так просто перетворюємо молоко на сир, сметану та вершки

Михайло просто складає нашу сметану в гуртове паковання, щоби швидко та зручно передати її на склад

Просто наша лінія виробництва вершків, на яку можна дивитися вічно

Просто власноруч дбаємо про кожну пляшку нашого молока

Наші дві Олени перевіряють кожну партію нашої продукції на відповідність якості

Лариса контролює відвантаження нашої продукції, що вже готова їхати до вас

Просто наша генеральна директорка заводу, Олена Гайдукова, на складі готової продукції «ПростоНаше»

А це – просто продукція «Простонаше»

«Простонаше» Молоко пастеризоване 1%

«Простонаше» Молоко
пряжене 2,5%

«Простонаше» Вершки стерилізовані 10%

«Простонаше»
Сметана 15%

«Простонаше»
Сир кисломолочний 5%

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ