Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.

У кожного свій критерій подарунка: хтось любить діаманти, що засліплюють очі, а когось можна взяти за живе романтичними дрібничками. Є ті, для кого найкращим подарунком стане набір келихів – бо практично, і ті, кого приголомшить шматок дерева, якщо в ньому прихована історія.

Чим саме будете дивувати коханих – вирішувати вам. Для натхнення ми спільно з ТРЦ «Атмосфера» запитали трьох закоханих пар, які подарунки запам’яталися їм найбільше.

Оберіть історію:

Міша і Лєра

♡ Лєра Канівець,
29 років, креативна директорка
ZDATNI Студія нативної реклами

♡ Михайло Олійник,
26 років,
засновник Gallery Detailing

♡ Разом 7 років

«Намагаємося дарувати кілька подарунків одразу, щоб хоча б один точно сподобався. Але зазвичай це не до якогось свята, а просто так. Єдина наша саме святкова традиція – говорити одне одному «з днем народження» сотні разів на день».

Подарунок: крафтхолік Айзек

♡ Міша Лєрі

Як це пам’ятає Міша:

Це – Айзек, крафтхолік, японська гіпоалергенна іграшка. Раніше крафтхоліки продавалися в магазинах, Лєра їх дуже любить. У нас було їх кілька: Олександр, з яким Лєра була нерозлучна, але він загинув у пральній машинці, потім Еклер, який замінив Олександра, а потім мені хотілося здивувати Лєру і я почав шукати ще одного до її дня народження. Це виявилося непросто, я не встиг знайти іграшку до свята, і довелось подарувати щось інше (вже навіть не пам’ятаю що). Через тиждень після свята я знайшов останнього крафтхоліка десь на Західній Україні, на розпродажу в онлайн-магазині, що закривався. Він приїхав із запізненням із Чернівецької області, але запам’ятався більше, ніж подарунок, що був презентований вчасно.

Як це пам’ятає Лєра:

Першим моїм крафтхоліком був Олександр. Він завжди спав ліворуч від мене. Я брала його з собою у наші подорожі машиною – пристібала на задньому сидінні. Брала його тому, що в готелях зазвичай високі подушки, я спала на ньому. Потім у нас з’явився ще один крафтхолік Еклер, і я пристібала на задньому сидінні вже дві іграшки. Ми були нерозлучні, але під час чергового прання Олександр загинув, і я засмутилась настільки, що Міша розпочав пошук ще однієї іграшки в нашу сім’ю. У мене завжди є заготовки імен для улюблених іграшок. Міша знав, що є ім’я Айзек і шукав саме його. Тепер я заготувала нове – Марципан, так що Міша може не розслаблятися.

Подарунок: музичні касети

♡ Лєра Міші

Як це пам’ятає Лєра:

Мій хлопець – автозадрот. Він любить старі машини. У нас зараз автівка 97 року з касетним програвачем. І це насправді жахливо. Але я Мішу люблю, тому підтримую його тягу до всього ретро. Нещодавно була в Берліні, зайшла в чотириповерховий книжковий магазин, де цілий поверх присвячений аудіо, та розпочала полювання на касети. Консультант сказав, що вони в них справді є, я зраділа, але виявилося, що це «є» – 5 касет. Одна з німецькою класичною музикою, на другій – Eminem, а ще Metallica, Wu-Tang Clan і Prodigy. Я взяла три останні й подарувала їх Міші ще в аеропорту, ризикуючи їхати додому під «Металіку». Він був настільки щасливий, що навіть зняв сторіз, сторіз у машині 97 року. Він узагалі такого ніколи не робить. Тож я була особливо рада, що витратила 60 євро на такий подарунок.

Як це пам’ятає Міша

Я зустрічав Лєру в аеропорту, і прямо там вона витягла із сумки ці касети. Я, звісно, не очікував, вона не вміє робити сюрпризів і зазвичай, коли купує подарунок, одразу про це розповідає  телефоном. А тут таке, зненацька. Я був у захваті, дуже люблю музику. Причому в дитинстві бабуся вмикала мені Рахманінова і «Крематорій» на вінілі, поки я збирався в садок, згодом почав слухати хіп-хоп, після університету підсів на рок. І загалом Лєра усіма трьома касетами влучила в яблучко. Для мене абсолютний захват, що є касети, які записують у 2018 році. Отже, це комусь ще крім мене потрібно.

♡ ♡ ♡

Даша та Олена

♡ Даша Шрамко,
35 років, фотографка

♡ Олена Гринчук,
35 років, візажистка

♡ Разом 7 місяців

«Кожна наша зустріч – свято. Тому нам не потрібні жодні спеціальні дні, відзначені у календарі. 14 лютого ми просто зустрічаємося з друзями та йдемо на якусь вечірку».

Подарунок: «розкладушка» Motorola

♡ Даша Лєні

Як це пам’ятає Даша:

Лєна колись обмовилася, що були часи, коли вона мріяла про один телефон – «Моторолу», рожеву «розкладушку» RAZR V3i. Але не могла його собі тоді купити. Це була випадкова фраза, але одразу після цього я повернулася додому і почала шукати телефон. Його вже давно не випускали, і я перешукала і на українських, і на іноземних сайтах. Просто магія якась, що за кілька днів я знайшла саме цю «розкладушку» в Україні. Саме цю модель. Саме цей колір. Вона ще й в ідеальному стані була, в коробочці, із зарядкою, робоча. Коли я подарувала Лєні цей телефон, в неї так сяяли очі. Обожнюю, коли вона так дивиться. Хочеться дарувати їй ще і ще.

Як це пам’ятає Лєна:

Даша їхала у відрядження і перед від’їздом презентувала мені цю коробочку. Ми сиділи в машині, говорили, і тут раптом вона дає мені саме ту «Моторолу». Хоча я про неї лише раз колись згадала. Я була шокована, думала такі вже не знайти, не вірила, що вона може бути робочою. Відверто кажучи, я ще не зробила дублікат усього, що є на айфоні й не почала користуватися тією рожевою мрією. Але щодня беру її, розкриваю, гладжу, роздивляюсь, заряджаю. Мене гріє те, що вона в мене є. Я мріяла про рожеву «Моторолу» – я її отримала, а користуватися нею не обов’язково.

Подарунок: каблучка та м’ясо

♡ Лєна Даші

Як це пам’ятає Лєна

Як я вигадала подарувати Даші каблучку? Я не вигадувала. Я обирала кільце собі, але воно було таке гарне та витончене, що я зрозуміла: доведеться подарувати його Даші. Купила каблучку та шматок м’яса і прийшла з усім цим до Даші. Я знаю, що вона дуже любить м’ясо, та й каблучка, була певна, їй пасуватиме. Не думала, що вона носитиме її завжди, але Даша тепер її не знімає.

Як це пам’ятає Даша

Це було так чуттєво. Я просто обожнюю м’ясо: смажити та їсти його, це наче загальновідомий факт, але, звісно, мені ще ніколи не дарували просто шмат м’яса. Каблучку теж. Це кільце таке маленьке, охайне, дуже просте, але сам жест мене неймовірно розчулив. Я над шматком м’яса навіть трохи плакала – розуміла, що людина ідеально мене відчуває. Лєна міряла каблучку на себе, вона трохи завелика на мене, але все одно тримається, не злітає. Ношу її щодня. М’ясо тоді з’їла сама, зізнаюсь, але Лєну теж люблю годувати.

♡ ♡ ♡

Іра і Діма

♡ Ірина Виговська,
25 років, SMM та PR-спеціалістка, авторка текстів

♡ Діма Нішьтвайс,
27 років,
режисер і сценарист

♡ Разом 6 років

«Ми святкуємо річницю, дні народження: свої та дітей, і це вже досить багато свят. Намагаємось завжди робити одне одному невеличкі сюрпризи, але з кожним роком це зробити все складніше, бо ми постійно разом».

Подарунок: друкарська машинка

♡ Діма Ірі

Як це пам’ятає Діма

Моя дружина – письменниця, а в кожного письменника, я вважаю, має бути друкарська машинка. Я в них не розбираюся, тому обирав просто найгарнішу. Знайшов на OLX, поїхав до власника, але на мене чекала абсолютно не робоча машинка. З принципу почав шукати саме цю модель, що сподобалась мені першою, і, на диво, знайшов. Забирав її у доброї божевільної бабусі, яка була дуже щаслива, що на її машинці знову хтось працюватиме. Розповідала, що на ній друкував ледь не сам Булгаков. Не знаю, чи це правда, але легенда хороша. Потім я пхався з тим восьми чи дев’ятикілограмовим кофром у метро, віз машинку в маршрутці, але це того вартувало. Звісно, на ній ніхто не працює, за весь час надрукували один листок, але вигляд вона має прекрасний.

Як це пам’ятає Іра

Коли я збирала уявлення про ідеальні інтер’єри на дошках у Pinterest, там часом з’являлися друкарські машинки. Але я розуміла, що письменниця я не справжня, тож і машинка – розкіш. Коли Діма притягнув старий кофр, я спочатку здивувалася, не зрозуміла, що це, та, коли відкрила, навіть не знала, як реагувати. Це таке дивне відчуття, коли тобі хочеться на ній писати, але страшно, по-перше, щось зламати, по-друге, зіпсувати листок своїм непродуманим текстом. Раптом його тримав у руках Булгаков?! Це такий подарунок, з якого насправді здуваєш пил. За весь час я надрукувала на машинці один листок. На міцність її перевірив наш син – він гупає по клавішах і почувається щасливим. 

Подарунок: квитки у Париж

♡ Іра Дімі

Як це пам’ятає Іра

Святкування Нового року для нас з Дімою завжди челендж – нам не подобається примушувати себе їсти та веселитись уночі. Тому ми завжди кислі гості на цьому святі. Торік я надумала все виправити і купити квитки у Париж на двох. Щоб вилітати саме 31 грудня. Причому вирішила летіти з Кракова, щоб до того ще день помандрувати Польщею. Купила квитки, спланувала логістику і вже в краківському аеропорту вранці 31 грудня, не бачучи свого рейсу на табло, усвідомила, що я придбала їх на 31 січня. Тобто наш виліт з Кракова в Париж мав бути за місяць. Ту мейк лонг сторі шорт – ми долетіли до Парижа на Новий рік. Але квитки купували в аеропорту і в стресі. І ще невідомо хто кому зрештою зробив подарунок.

Як це пам’ятає Діма

Я був у Лісабоні, коли Іра повідомила, що Новий рік ми проведемо в Парижі удвох. Це був вау-ефект, наступний місяць я лише про це і думав, ми все ретельно спланували, знайшли квартиру на Монмартрі й проклали маршрут Львів-Краків-Париж. Очікування було нестерпним, а ранок з кавою і сендвічем в аеропорту – ідеальним. Аж поки до нас не дійшло, що відсутність потрібного рейсу на табло не помилка аеропорту. Просто Іра переплутала 31 грудня із 31 січня. Далі все було як у тумані: ми бігали аеропортом, благали продати нам хоч якісь квитки до Парижа – і врешті вилетіли за годину після усвідомлення, що все пропало. Новий рік ми зустріли в Парижі, як і планували. Щоправда, салют над Ейфелевою вежею, на який ми так чекали, скасували. Але цей день однаково запам’ятався на все життя.

♡ ♡ ♡

Герої матеріалу одягнені в речі з ТРЦ «Атмосфера»

*Ціни вказані зі знижками і актуальні станом на 14.02.2019

ТРЦ «Атмосфера» – торгова галерея для поціновувачів якісного шопінгу і відпочинку. Тут розташовані понад 60 бутиків європейських брендів, кінотеатр MULTIPLEX, найбільше дитяче автомістечко в Україні TURBO PIXEL CITY, ролердром та зона розваг для всієї сім’ї з боулінгом, більярдом, лаунж-зоною та баром.

Тут можна придбати подарунки, святкове вбрання, а після шопінгу продовжити романтичну історію в кіно, залишивши дітей під наглядом у просторі для розвитку малечі TURBO BABY.

--- тексты буллетов ---

Гаманець Coach, бутік Studio One, ціна 9570 грн.

Заколка Evita Peroni, бутік Evita Peroni, ціна 1740 грн.

Каблучка Nature Bijoux, бутік Pour Toi, ціна 840 грн.

Шарф Evita Peroni, бутік Evita Peroni, ціна 1300 грн.

Сережки Julia Janus, бутік Julia Janus, ціна 550 грн.

Окуляри Wildfox, бутік Studio One, ціна 5810 грн.

Піджак Dirk Bikkembergs, бутік Dirk Bikkembergs, ціна 8300 грн.

Брюки Dirk Bikkembergs, бутік Dirk Bikkembergs, ціна 4200 грн.

Сукня Anna Rachele, бутік Avenue, ціна 18970 грн.

Каблучка Nature Bijoux, бутиік Pour Toi, ціна 1160 грн.

Сукня Mangano Donna, бутік Mania, ціна 4200 грн.

Сережки Nature Bijoux, бутик Pour Toi, цена 900 грн.

Кольє Nature Bijoux, бутик Pour Toi, цена 2620 грн.

Світшот Dirk Bikkembergs, бутік Dirk Bikkembergs, ціна 4130 грн.

Каблучка Nature Bijoux, бутік Pour Toi, цена 1130 грн.

Рубашка Bowls Flannel, бутік 7 Вершин, ціна 2020 грн.

Кепка Black Diamond, бутік 7 Вершин, ціна 990 грн.

Сережки Antonello Serio, бутік Protea, ціна 950 грн.

Брючний костюм GIZIA, бутік Julia Janus, ціна 4400 грн.

Каблучка Julia Janus, бутік Julia Janus, ціна 2500 грн.

--- тексты буллетов ---

Адреса: Київ, Столичне шосе, 103.
З 10:00 по 21:00 щодня без вихідних.

Матеріал підготовлено за підтримки