Ритейлер COMFY спільно з «Благодійним Фондом Сергія Притули» запустили масштабний збір 11 мільйонів гривень на 15 «Валькірій» для ЗСУ. Це БПЛА українського виробництва, які довели на фронті, що чудово працюють і в розвідці, і в коригуванні вогню.

Компанія вже пожертвувала пів мільйона гривень і запрошує долучитися до збору не лише клієнтів, а й партнерів та інші українські бізнеси. За донат від 100 тисяч гривень назви брендів-благодійників зможуть потрапити на корпус «Валькірії».

«Ми віримо, що разом із нашими небайдужими покупцями та українською бізнес-спільнотою зможемо досягти спільної мети надати нашим захисникам необхідну військову техніку, щоб вони викинули ворога з України», говорить Ігор Хижняк, генеральний директор COMFY.

«Безпілотники «Валькірія» довели на передовій свою ефективність. Ми маємо домовленість з Армією СОС про виробництво «Валькірій» і навчання екіпажів для них. 15 бортів вже замовлені. Це безпілотники українського виробництва, і нам важливо навіть у темі допомоги ЗСУ теж підтримувати українську економіку та українських виробників. Це приклад правильної синергії, коли великий українських бізнес вкладається в таку допомогу із бажанням допомогти військовим та водночас сприяти розвитку технологій всередині держави», вважає Сергій Притула, засновник «Благодійного Фонду Сергія Притули».

задонатити На «Валькірії»

Матеріал підготовлено за підтримки COMFY