Для любителів відпочинку на гірськолижних курортах є гарна новина: онлайн-сервіс виклику авто Uklon запускає Ski Bus до Буковелю. Партнером-перевізником стала компанія Gunsel.

Перший рейс Uklon Ski Bus стартує 13 січня 2022 року, а передзамовлення квитків відкривається з 27 грудня. Uklon Ski Bus відправлятиметься з Києва щочетверга о 21:30 з Центрального автовокзалу за адресою проспект Науки, 1/2, а щонеділі – за зворотним маршрутом. Час у дорозі займає приблизно 13,5 годин, а прибуття до Буковеля – орієнтовно о 12:00. Повна вартість квитка – 750 грн в один кінець, а на перший рейс діє знижка до 50%.

The Village Україна разом з Uklon розповідають, чому поїздка до Буковелю на Ski Bus – це зручно, весело та не за всі гроші світу.

{{cardIndex + 1}}
{{cardIndex + 1 + '/' + cards.length}}

«Ми в Uklon звикли давати нашим користувачам більше, ніж просто хороший сервіс. І це насамперед про емоцію та спільний вайб. Розуміючи, що просто комфортним трансфером нікого не здивувати, ми вирішили зробити таку дружню й атмосферну автобусну тусу, яка зарядить нас усіх перед відпусткою та катанням на лижах чи борді», – Вадим Іщенко, CMO Uklon.

Вирушити до Буковелю

Матеріал підготовлено за підтримки