Компанія BMW Україна розпочала продаж електромобілів BMW iX xDrive40 і BMW iX xDrive50 в Україні. Під час виробництва цих кросоверів використовують перероблені матеріали та «зелену» енергію. Вони мають великий запас ходу, гарантують безпеку на дорозі та підходять як для поїздок містом, так і для подорожей на довгі відстані.

ЗАПАС ХОДУ понад 600 Кілометрів і швидка зарядка

Кросовер BMW iX xDrive50 має запас ходу понад 600 кілометрів і споживає енергії не більше 21 кВт-год. На громадських станціях швидкого заряджання ви зможете зарядити електромобіль до 80% менше, ніж за 40 хвилин, а до 100% удома – менше, ніж за 11 годин.

Розгін до 100 кілометрів на годину за 4,6 секунди

З двома потужними електромоторами й електричним повним приводом ви зможете розігнати BMW iX xDrive50 до 100 км/год за 4,6 секунди. 

Безпека та комфорт на дорозі завдяки CИСТЕМам ДОПОМОГИ

У базовій комплектації BMW iX є багато систем допомоги водієві: асистент водіння, асистент кермового керування та контролю смуги руху, асистент зміни смуги руху й аварійної зупинки, а також асистент з утримання смуги, що захищає від бічних зіткнень. Асистент паркування Plus використовує велику кількість камер для повного зображення об’єктів навколо автомобіля.

Мінімалістичний ДИЗАЙН

Уперше автомобіль класу SAV від BMW оснастили безрамковими дверима з прихованими ручками. Решітку радіатора виготовили ​​з використанням лазерної технології. Вона служить інтелектуальною панеллю із вбудованими датчиками, камерами та радаром для систем допомоги водієві. 

У салоні нової моделі приховали динаміки аудіосистеми, розмістили кнопки з мінімалістичним дизайном, а також створили панорамний скляний дах. Підвищений комфорт забезпечують вигнута приладова панель BMW Curved Display та сидіння із вбудованими підголівниками. 

Дані про поїздку проєктують на лобове скло

Проєкційний дисплей нового покоління виводить на лобове скло дані про поїздку: швидкість автомобіля, повідомлення систем діагностики, попередження електронних асистентів, маршрутні інструкції й інший мультимедійний контент. 

аеродинаміка та зниження ваги для збільшення запасу ходу

Активні повітряні заслінки в передній частині BMW iX керують охолодженням агрегатів і знижують аеродинамічний опір. Це додає 25 кілометрів до загального запасу ходу. Крім того, опціональні колісні диски Air Performance розміром 21 або 22 дюйми важать на 15 кілограмів менше стандартних аналогів. Вони збільшують запас ходу на 15 кілометрів. Комплекс усіх рішень, які поліпшують аеродинаміку та знижують вагу, збільшують пробіг кросоверів на одній зарядці приблизно на 65 кілометрів.

На 45% менше викидів парникових газів

На виробництві кросоверів використовують енергію винятково з відновлюваних джерел. Саме тому, в порівнянні з іншими автомобілями класу SAV, які мають дизельні двигуни такої ж потужності, викиди парникових газів упродовж усього життєвого циклу BMW iX стали на 45% меншими. Також для виробництва автомобіля використали натуральні та перероблені матеріали. Наприклад, конструкції кожного BMW iX містять приблизно 60 кілограмів переробленого пластику, а килимки виготовили зі 100% екологічного матеріалу Econyl.

Більше про нові кросовери BMW

Матеріал підготовлено за підтримки BMW Україна