Компанія Ajax Systems презентувала серію нових розробок для захисту приватних будинків, квартир та офісів. Серед них: дротова технологія Fibra, гібридна централь і нові версії хабів із підтримкою 4G. Вони захищатимуть приміщення від вторгнення, пожеж, розбитого скла та витоку газу. Презентацію провели 2 грудня на третьому заході Ajax Special Event.

Презентація нових пристроїв в екосистемі Ajax

Fibra: Серія додаткових пристроїв в екосистемі Ajax Systems

Лінійка Fibra складається з дев’яти пристроїв. Кімнатні датчики руху MotionProtect і MotionProtect Plus, відчинення DoorProtect і DoorProtect Plus і  розбиття скла GlassProtect і CombiProtect зможуть зафіксувати небезпечний рух біля приміщень і повідомлять про розбите скло. Дротова кімнатна клавіатура KeyPad дає можливість тихо активувати тривогу, якщо власник вимушений зняти об’єкт з охорони під примусом злодіїв. Про небезпеку сповіщатимуть сирени HomeSiren і StreetSiren.

MotionCam: Фото за запитом

Спеціальна лінійка датчиків MotionCam і MotionCam Outdoor підтримуватиме функцію фото за запитом. Права доступу можна буде налаштувати окремо для кожного користувача й окремо для кожного пристрою. Сам процес зйомки максимально прозорий – усі користувачі бачитимуть сповіщення про те, який датчик зробив фото та хто зробив запит на нього.

Hub 2: нова версія з 4G-модемом

Hub 2 керує роботою всіх пристроїв системи безпеки та передає на пульт охорони сигнал про відчинені двері, розбиті вікна, загрозу пожежі або потопу. Ajax Systems випускатимуть централь Hub 2 у двох версіях: Hub 2 (2G) та Hub 2 (4G), щоб користувачі могли вибрати хаб відповідно до свого регіону та доступних технологій зв’язку

ReX 2: Захист великої території

Ретранслятор ReX 2 є посередником між хабом і датчиками й сиренами. Він допоможе вам захистити велику територію з декількома об’єктами. П’ять ретрансляторів можуть забезпечити швидке передавання сигналу на ділянці до 35 км²

vhfBridge: доставить тривоги без інтернету

Пристрій vhfBridge є ще одним каналом для зв’язку хаба з пультом моніторингу. Головна перевага цього модуля в тому, що систему безпеки можна буде встановити в містах, де інтернет нестабільний або відсутній, у горах, природно-заповідних зонах або пустельній місцевості.

MultiTransmitter: Нове життя для старих систем захисту

MultiTransmitter розширить можливості дротових систем захисту старого покоління. Ви зможете налаштувати сценарії автоматизації, щоб система безпеки, наприклад, вмикала світло за тривогою датчика руху або знеструмлювала приміщення за перших ознак пожежі.  Для кожного дротового пристрою можна вказати п’ять типів тривог: вторгнення, пожежа, меддопомога, тривожна кнопка, газова тривога.

«Сьогодні важливий день для Ajax Systems. Ми розширилися і поглибилися, ми краще розуміємо бізнес, ми присутні на кожному ключовому для нас ринку та добре чуємо своїх клієнтів і партнерів. Запуск Fibra це вихід із ніші. Ми не компанія, яка робить стильну бездротову сигналізацію для дому й офісу. Ми команда, покликання якої рятувати життя. Найкращими доступними технологіями», – говорить Олександр Конотопський, CEO Ajax Systems

Більше про новинки Ajax Systems  

Матеріал підготовлено за підтримки Ajax Systems