Девелоперська компанія KAN Development стала членом Глобального договору ООН. Його резиденти дотримуються 10 Принципів Глобального договору за чотирма напрямами: захист прав людини, трудові відносини, охорона довкілля та боротьба з корупцією.

За 20 років роботи на ринку KAN Development створили понад 3 000 000 м² нерухомості в різних сегментах. Команда та партнери компанії надають робочі місця для приблизно 10 000 працівників.

Серед основних напрямів сталого розвитку компанії є надання об’єктів у чітко обумовлені терміни, створення комфортного середовища існування, фінансування резервів на довгодобову об’єкта з проданими квартирами, відсутність перехресного фінансування тощо.

Серед стратегічних фокусів KAN Development:

  • інноваційні рішення щодо щоденних потреб жителів і широка інфраструктура можливостей на відстані кількох кроків
  • перетворення закинутих територій міста в щасливі райони зі збереженням наявних і створенням нових зелених зон
  • сприяння освітньому та фізичному розвитку дітей шляхом створення мережі навчальних закладів А+ із сучасними підходами до розкриття їхнього потенціалу

Широка інфраструктура й екологічність

KAN Development проєктують об’єкти з використанням BIM-технології за принципом нульового кілометра, коли все необхідне поруч: від барбекю зон до аптек і дитсадків.

Компанія використовує одні з найкращих європейських брендів для систем водопостачання й опалення й облаштовує будівлі енергоощадними й екологічними компонентами. Також у KAN практикують повторне використання ресурсів, сортування сміття та заощадження електроенергії завдяки запровадженню інноваційних технологій.

«зелене будівництво» та збереження ідентичності міста 

KAN Development не підтримує бетонну урбанізацію Києва шляхом зведення висотних забудов. У своїх проєктах вони намагаються зберегти історичну ідентичність міста. «Зеленими проєктами», які нині реалізує KAN Development, є житловий комплекс UNIT.Home та декілька бізнес-кампусів в UNIT.City, які вони створюють разом із партнером UDP.

UNIT.Home  перший житловий комплекс Києва, який створюють за сертифікатом зеленого будівництва BREAM.  Цей сертифікат є еталоном оцінки екологічності та стійкості житла у 83-х країнах світу. Бізнес-кампус B12 в UNIT.City став першою комерційною будівлею в Україні, що отримала срібний сертифікат LEED від Американської ради із зеленого будівництва. Інженерна інфраструктура кампусу спрямована на збереження енергії, водних ресурсів, зменшення викидів вуглекислого газу та поліпшення якості повітря всередині.

Сучасна та комфортна освіта для дітей

KAN Development заснували мережу шкіл А+. Вона об’єднує понад 2000 дітей віком від 1 до 19 років у 10 освітніх закладах, які розташовані на території житлових комплексів Comfort Town, Respublika, Tetris Hall, Central Park і «Файна Таун». Серед проєктів мережі  Academy Ecoland, дитячий садок А+, академія спорту А+, академія початкової освіти А+ з поглибленим вивченням іноземних мов, гімназія А+, Respublika Kids та інші.

«Бути частиною ком’юніті, що розділяє цілі Глобального договору ООН  велика честь і відповідальність. З великою радістю будемо підтверджувати наш новий статус своєю щоденною діяльністю. Адже KAN  не просто девелопер, який дбає про комфорт і свободу киян. KAN Development  компанія, що піклується про покращення якості життя киян та інвестиційного клімату країни, панорама якої закохує та надихає» коментує Ігор Ніконов, засновник KAN Development.


Мережа Глобального договору ООН в Україні – офіційний представник глобальної мережі UN Global Compact (Глобального договору Організації Об’єднаних Націй). Це найбільша у світі асоціація корпоративно відповідального бізнесу, що закликає компанії вибудовувати свою стратегію та діяльність з урахуванням Цілей сталого розвитку та на основі десяти універсальних принципів у галузі прав людини, праці, навколишнього середовища та боротьби з корупцією. Серед учасників Глобального договору понад 12 000 бізнесів і 3000 некомерційних організацій.


Матеріал підготовлено за підтримки KAN Development