«COMFY-Точка» – це новий формат мінімагазинів від ритейлера побутової техніки й електроніки COMFY.  У Києві відкрили три такі точки – поруч зі станціями метро «Політехнічний інститут» і «Дарниця», а також на Троєщині. Завдяки новому формату покупці зможуть прямо на місці придбати будь-які домашні гаджети, навіть велику побутову техніку, або день у день забрати купівлі, зроблені на Comfy.ua.

переваги «COMFY-Точок»

Завдяки новому формату магазинів, клієнти «COMFY-Точок» отримають:

  • широкий асортимент товарів у зручних магазинах дорогою на роботу чи додому
  • можливість день у день забрати інтернет-замовлення або купити найбільш популярні товари
  • швидшу адресну доставку
  • повноцінний сервіс великого магазину COMFY – від професійної консультації продавця до можливості протестувати товар та оформити кредит

Мінімагазин із великим складом

Торгова площа мінімагазинів становить приблизно 50 м². У них представлені всі популярні категорії товарів: електроніка та комп’ютерна периферія, дитячі іграшки, побутова хімія, товари для дому й інші. Асортимент на вітринах у різних «COMFY-Точках» відрізнятиметься залежно від попиту локальних покупців.

Завдяки великому складу площею 100–150 м² покупцям у «COMFY-Точках» доступний майже повний асортимент товарів великого магазину COMFY, включаючи велику побутову техніку.

Експертиза в кожній «COMFY-точці»

У кожній «COMFY-Точці» покупець може отримати професійну консультацію щодо обраного товару. Якщо він не представлений на вітрині, експерт винесе товар зі складу, допоможе його перевірити й оформити покупку.

У «COMFY-Точках» також є кредитні експерти від банків-партнерів. Вони нададуть консультацію, якщо клієнти захочуть оформити кредит на купівлю.

Адреси Перших COMFY-Точок у Києві:

  • ТРЦ Smart Plaza Polytech на проспекті Перемоги, 26 (метро «Політехнічний інститут»)
  • вулиця Андрія Малишка, 4/2 (метро «Дарниця»)
  • вулиця Теодора Драйзера, 8

До кінця року в COMFY планують відкрити ще чотири «COMFY-Точки» в різних районах Києва.

Більше про COMFY-Точки

матеріал підготовлено за підтримки COMFY