«Альфа-Банк Україна» та українська авіакомпанія SkyUp Airlines запускають акцію «Щасливе місце». У межах колаборації бренди розіграють 100 авіаквитків на 14 напрямків світу. Акцію розпочали першого листопада. Свої щасливі квитки вже отримали пасажири, які летіли до Стамбула, Лісабона та Мадрида.

Хто може взяти участь в акції

Учасником акції автоматично стає кожен, хто придбав квитки на рейси до Барселони, Аліканте, Мадрида, Ніцци, Лісабона, Стамбула, Дубая, Парижа, Зальцбурга, Праги, Батумі, Алмати, островів Мадейра чи Тенерифе. 

Щодня з допомогою генератора чисел обиратимуть випадковий номер крісла. Його забрендують у фірмовий чохол, аби візуально виділити на тлі інших та створити інтригу для пасажирів. Власникам місця, номер якого обере генератор, «Альфа-Банк» поверне кошти за придбаний авіаквиток.

Як повернути кошти за авіаквиток

Власник щасливого квитка повинен

  • зареєструватися на сайті skyup.aero;
  • відправити фото посадкового талона та першої сторінки паспорта на пошту [email protected] протягом п’яти робочих днів.

Після верифікації даних «Альфа-Банк» поповнить баланс вашого особистого кабінету на сайті skyup.aero на суму вартості квитка.

Колаборація зі SkyUp Airlines стала продовженням комунікаційної кампанії «Альфа-Банку» «ТИ – МОЖЕШ!».

«Наше завдання – розширювати можливості кожного та підтримувати на шляху до мети», – говорять в «Альфа-Банку».


Матеріал підготовлено за підтримки «Альфа-Банк» і SkyUp Airlines