«Календар сталих звичок» – проєкт компанії Carlsberg Ukraine. Його створили для людей, які турбуються про стан планети й хочуть вести більш екологічний та усвідомлений спосіб життя. Листопад присвятили темі економії водних ресурсів, захисту їх від забруднень і створенню належних санітарно-гігієнічних норм для збереження якості води.

Усі поради листопада об’єднали під гаслом «Бережи здоров’я змолоду, а водні ресурси повсякчас». Цього місяця користувачі календаря дізнаються, скільки зайвої води втрачається під час чищення зубів, як правильно мити овочі, чому важливо обирати смартсантехніку та перевіряти стан кранів і труб, коли у світі святкують День туалету та багато іншого. До кожної поради додали цікаві факти та корисні посилання.

Аби щомісяця отримувати поради щодо формування корисних звичок, оберіть на сайті зручну для себе платформу (Google, iOS, OUTLOOK) і синхронізуйте «Календар сталих звичок» із календарем на своєму смартфоні.

«Календар сталих звичок» створено на основі 17 Глобальних цілей Асамблеї ООН. Кожен місяць має певну тематику та відповідає одній або двом Цілям сталого розвитку. Жовтневий календар присвячений Цілі №6 «Чиста вода та належні санітарні умови». ЇЇ головні завдання – забезпечити людство чистою доступною питною водою та необхідними санітарно-гігієнічними засобами, ліквідувати промислове забруднення води та збільшити масштаб рециркуляції, забезпечити охорону водних екосистем і сприяти підтримці країн, які розвиваються, у сфері водопостачання та санітарії.

«Кожен із нас ще з малих років знає, наскільки важлива вода для нашої життєдіяльності й існування усього живого. Попри те, що Земля на 70% покрита водою, третина людства й досі страждає від її нестачі та неналежного очищення. Навіть сьогодні залишається високим рівень захворювань і смертності, які спричинені невідповідною санітарією та неякісним водопостачанням. З ростом кількості населення та нераціональним використанням водних ресурсів ситуація буде погіршуватися», – зазначають у Carlsberg Ukraine.

Ми вже розповідали про поради в «Календарі сталих звичок» на жовтень.

Додати корисні звички в календар

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ CARLSBERG UKRAINE