Девелоперська компанія KAN Development запустила рекламну кампанію до святкування Гелловіну. Її гаслом стало: «Нічого дивного. Просто в KAN знижки на Halloween».

Атмосферу свята передали три тематичні ролики, де персонажі відомих горор-історій обирають своє ідеальне житло, і продовжили у відділах продажів, які спеціально прикрасили до Гелловіну. Там-таки ви можете дізнатися, як отримати знижку на купівлю житла: від -14% у ЖК «Respublika» до -18% у «Файна Таун» та «UNIT.Home». 

За сюжетом роликів, до відділу продажів «UNIT.Home» приходять граф Дракула, сімейка Адамсів і Фредді Крюгер, які планують придбати квартиру в житлових комплексах KAN Development. Символічно, що від моменту написання ідей до їхнього релізу пройшло рівно 13 днів. До знімання залучили не тільки професійних акторів, але й менеджерів із відділів продажів.

Клієнти, які завітають цими вихідними до відділів продажів житлових комплексів «Файна Таун», «Respublika» та «UNIT.Home», зможуть не тільки придбати житло зі знижкою, але й зробити фото у стилі Гелловіну для своїх соціальних мереж.

Граф Дракула в «UNIT.Home»

«UNIT.Home»

Знижки на квартири до -15%, а до Гелловіну додатково +3% дисконту.

Акція діє до 29 жовтня.

Більше про знижки «UNIT.Home»
Фредді Крюгер у «Файна Таун»

ЖК «Файна Таун»

Знижки на квартири до -15%, а до Гелловіну додатково +3% дисконту.

Акція діє до 31 жовтня.

Більше про знижки «Файна Таун»
Сімейка Адамсів у «Respublika»

ЖК «Respublika»

Знижки на квартири до -14%.

Акція діє до 31 жовтня.

Більше про знижки «Respublika»

Матеріал підготовлено за підтримки KAN Development