Вирішили оновити техніку у квартирі, але не знаєте, з чого почати, ще й ціни кусаються? З 16 вересня до 6 жовтня до свого дня народження «Фокстрот» дарує знижки до 70% на всі товари – це чудова можливість придбати якісну техніку за невеликі гроші. Але як зробити вибір серед тисяч варіантів?

The Village Україна разом із «Фокстрот» зробили добірку техніки зі знижками на всі випадки життя, щоб полегшити вам «муки вибору».

Усе для кухні

Варильна поверхня, яку не потрібно відмивати всю суботу

Ціна 4 999 гривень

Ціна зі знижкою – 3 999 гривень

Якщо ви часто готуєте вдома, до вибору варильної поверхні треба підійти з усією прискіпливістю. Вона має оптимально вписатися в стиль кухні, довго служити та бажано якнайдовше зберігати естетичний вигляд.

Під ці параметри підходить варильна поверхня Gorenje G640EXB. Вона має функцію автопідпалювання та технологію газ-контроль, яка потурбується про безпеку на кухні. А поверхня з нержавійної сталі запобігає появі подряпин і легко чиститься.

Купити

Духова шафа, з якою вдасться будь-яка страва

Ціна 9 299 гривень

Ціна зі знижкою – 6 499 гривень

Гаряче сирим буває. І так неприємно, коли у страв є красива золотиста скоринка, але всередині вони не пропеклись. Як вибрати духову шафу, яка б готувала швидко та якісно?

Щоб не потрапляти в такі ситуації та радувати себе, своїх рідних і гостей смачною їжею, зверніть увагу на модель духової шафи Gorenje BO 735 E11B. Завдяки рівномірному розподілу гарячих потоків повітря в камері, страви в ній рівномірно пропікаються зовні й усередині.

Тришарове покриття SilverMatte всередині приладу витримує будь-яку температуру приготування. А завдяки функції AquaClean ви зможете без проблем очистити стінки шафи від найскладніших забруднень. Достатньо залити пів літра чистої води в деко, встановити його в духовку та обрати потрібний режим. Через 30 хвилин можна легко стерти всі забруднення вологою губкою.

Купити

Холодильник, який має достатньо місця для продуктів навіть під час свят

Ціна  19 499 гривень

Ціна зі знижкою – 15 499 гривень

Проблема холодильників – зовні великий, але всередину важко вмістити всі продукти. А якщо ще й свята на носі, то взагалі неможливо.

Холодильник Samsung RB37J5000SA/UA дозволяє покласти на полички все, що потрібно. Завдяки покращеній теплоізоляції корпусу стінки камер стали тонші, звільнивши додатковий об’єм для різних продуктів. За їхнє довготривале збереження потурбується система всебічного охолодження. Вона підтримує рівномірну температуру на кожній полиці.

А ще холодильник настільки тихо працює, що навіть якщо ви відкриєте його вночі, ніхто не прокинеться, щоб зірвати вашу секретну місію.


Купити

Сковорода, яку не треба кожного разу замочувати

Ціна  229 гривень

Ціна зі знижкою – 99 гривень

Обрати сковороду з високими бортами чи з низькими? А є в ній антипригарне покриття? А ручка не розплавиться? Вибрати одну модель серед безлічі варіантів не так легко.

Якщо ви постійно забуваєте про смаження овочів, поки захоплено дивитеся серіал, зверніть увагу на сковороду від Le chef. Вона має покращене антипригарне покриття та міцну основу з алюмінію. Завдяки рівномірному розподілу нагріву по всьому діаметру дна, страви просмажуються рівномірно та швидко.

Комфорт у процесі приготування забезпечить розширена ручка з термостійкого бакеліту, а високі борти сковороди дозволять готувати як млинці, так і об’ємні стави, як-от плов чи овочеве рагу.

купити

Гриль, який приготує вечерю замість вас

Ціна  6 999 гривень

Ціна зі знижкою – 5 499 гривень

Кожен день вечеря наче з мангала – хіба не мрія? Якщо давно хотіли мати гриль у кухонному арсеналі, зверніть увагу на модель Tefal OptiGrill+ GC712D34.

Гриль від Tefal самостійно визначає товщину шматочків, аби встановити потрібну температуру для приготування. Ви можете обрати ступінь обсмаження та слідкувати за індикатором, аби розуміти, на якій стадії готовності страва. Для заклопотаних людей передбачили автоматичний режим. А ще гриль має знімні пластини, тому вони очищаються без зайвих зусиль.

купити

Усе для тотальної чистоти та порядку

Пральна машина, у якій речі не «сядуть»

Ціна  12 599 гривень

Ціна зі знижкою – 9 999 гривень

Коли обираєш пральну машину, хочеться, щоб вона мала різні режими, не псувала одяг і бажано не шуміла, як ракета, що злітає в повітря.

Наприклад, модель від LG завдяки технології 6 Motion підлаштовується під тип одягу та ступінь його забруднення, тож вам не доведеться довго розбиратися з інструкцією й шукати відповідний режим. Якщо ви маєте чутливу шкіру, зверніть увагу на програму «Гіпоалергенне прання». Технологія глибокої обробки парою допомагає видалити побутові алергени та сторонні запахи.

Мотор у цій пральній машині заощаджує витрати електроенергії, а його особливе кріплення робить пристрій майже безшумним.

купити

Пилосос, який не треба чистити після кожного прибирання

Ціна  4 399 гривень

Ціна зі знижкою – 2 699 гривень

Усі пилососи збирають сміття, але один легше очищається, а інший більш зручний у процесі прибирання. А третій узагалі може збирати пил не лише з килима, а ще й із шаф.

Якщо шукаєте новий пилосос, зверніть увагу на модель Rowenta RO4811EA. Виробник розробив прилад із компактним корпусом і великою продуктивністю. Він оснащений сучасним мотором EffiTech і пилозбірником у розмірі 2,5 літри, який допоможе зібрати сміття навіть у великому будинку. Також пилосос легко очищається та прибирає пил з усіх видів поверхонь.

купити

Праска, яка прасує одяг прямо на вішаку

Ціна  1 799 гривень

Ціна зі знижкою – 1 299 гривень

Якщо втомилися, що до вашої праски все прилипає або з неї постійно виливається вода, зверніть увагу на модель Tefal FV5715E0. У ній передбачили систему «крапля-стоп», яка запобігає намоканню речей при роботі праски на будь-якій потужності. Крім того, ця модель має підошву, що легко ковзає в будь-якому напрямку. Вона стійка до появи подряпин, а тому покриття не втрачає гладкості. Це дає можливість працювати з делікатними тканинами. У праски є режим вертикального відпарювання, завдяки якому ви можете легко прасувати одяг на вішаку та навіть штори.

купити

Для роботи та відпочинку

Телевізор, який відтворює улюблені відео з телефону

Ціна  6 999 гривень

Ціна зі знижкою – 6 499 гривень

Обрати телевізор – надскладне завдання. Але легше стає, коли ви розумієте, для чого будете його використовувати. Наприклад, ви хочете відтворювати відео прямо зі свого смартфону або флешки, а ще будете підключати приставку.

Якщо хочете, щоб ваш телевізор був сучасним, мав хороший звук, глибоке зображення і виконував багато функцій, зверніть увагу на модель Hisense 32A5600F.

Вам більше не доведеться підстрибувати від перепадів звуку, адже цей телевізор аналізує вхідний контент та зменшує кількість шуму і спотворень. USB-інтерфейс дозволить відтворювати будь-який контент з флеш-накопичувача. Також у цій моделі є відеовихід HDMI. З його допомогою ви зможете під'єднати до телевізора будь-які сумісні пристрої, як-от лептоп, ігрову консоль і Blu-ray програвач. У телевізор також вбудували Wi-Fi модуль для вільного перегляду потокового відео або читання новин.

купити

Ноутбук – не апгрейд квартири, але життя точно полегшить

Ціна  17 999 гривень

Ціна зі знижкою – 15 999 гривень

Якщо нічого зі списку вам не підійшло, завжди можна оновити ноутбук на більш потужний та легкий.

Модель від HP 15s-eq1000ua Silver може стати хорошим помічником для тих, хто перебуває в постійному робочому процесі. Ноутбук компактний та важить усього 1,69 кілограмів, тому з ним зручно працювати вдома, а також він не обтяжуватиме поїздки до офісу. Великий 15-дюймовий екран зробить комфортним не лише вирішення робочих питань, а й перегляд фільмів та читання.

купити

Матеріал підготовлено за підтримки