KAN Development запустили сервіс з управління нерухомістю – KAN Market. Він дозволяє продати свою квартиру в короткий термін за вигідною ціною. Послугами сервісу зможуть скористатися лише власники квартир від KAN Development у житлових комплексах «Файна Таун» і «Respublika».

«Усе більше людей в Україні схиляються до інвестування в нерухомість. Така практика є досить вигідною, враховуючи відсутність інших інструментів збереження та примноження коштів. Але під час перепродажу інвестквартир їхні власники стикаються з великою кількістю складнощів: бюрократія, ненадійність покупця, підготовка безлічі документів. До нас зверталися тисячі людей, які хотіли швидко та безпечно продати свою квартиру там, де й купили, за найвигіднішою ціною. Ми хочемо максимально допомогти нашим клієнтам, тому створили абсолютно новий сервіс, якому немає аналогів на ринку України – KAN Market. Це професійно, точно надійно й максимально комфортно», – говорять у KAN Development.

KAN Market не демпінгує ціни, а тому гарантує вигідний продаж за високою ціною. Крім того, послуги сервісу дозволять зекономити свій час, делегувавши розв’язання всіх питань професіоналам.

Чому KAN Market:

  • багаторічний досвід у реалізації нерухомості

KAN Development заснували, коли в Україні лише зароджувався професійний девелоперський бізнес. Уже понад 20 років компанія створює знакові для Києва об’єкти та комфортне середовище для життя. Понад 25 тисяч мешканців придбали житло в забудовника.

  • безпека та якість під час продажу

KAN Market продає лише квартири від KAN Development, тому сервіс може гарантувати наявність усіх необхідних документів і дозволів.

  • швидкий процес реалізації

Сервіс KAN Market створили після постійних запитів клієнтів, які хотіли купити оселю у вже завершеному домі. Оскільки всі квартири девелопера зазвичай розпродані ще на ранньому етапі, компанія створила такий сервіс, що допомагає власникам готових квартир продати їх тим, хто не хоче чекати на наступні черги будівництва. Це win-win історія.

  • мінімізація бюрократичних процесів

Клієнтам не доведеться шукати нотаріуса, звертатися до державних установ, аби перевірити документи, адже сервіс має штат професіоналів від юристів до бухгалтерів, які займаються винятково продажем квартир.

  • знання проєктів на 100%

Компанія KAN Development реалізує всі проєкти з нуля, а тому володіє інформацією про кожен етап будівництва. Менеджери сервісу знають усі деталі від будівельних складових, благоустрою та планувань до екосистеми житлового комплексу.

«Глобальна місія KAN Development – створювати прогресивні сучасні простори для життя, роботи, навчання та відпочинку з високим рівнем сервісу, що розв’язує будь-які питання клієнтів і звільняє їхній час для нових відкриттів і можливостей», – говорять у компанії.

KAN Market для ЖК «Файна Таун» KAN Market для ЖК «Respublika»

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО За підтримки KAN DEVELOPMENT