Відпочивальники взимку діляться на два типи. Одні прагнуть втекти якнайдалі від холоду, а інші з відкритими обіймами летять назустріч засніженим горам. Є ще й третій тип – ті, хто мріють впасти в сплячку. Але всім нам сподобається ідея активно провести зимову відпустку з premium all-inclusive. Мережа готелів Club Med пропонує знижки до -15% на раннє бронювання. Вам залишилося обрати лише свій варіант відпочинку.

The Village Україна разом із французькою мережею готелів Club Med розповідають, які альпійські курорти найкраще підходять для відпочинку з дітьми, друзями та колегами. І що робити в разі локдауну.

Їдемо великою компанією: лише хардкор, найвищі гори та вечірки

Val Thorens

Країна: Франція

Регіон: Савой

Кількість тризубців у готелі: 4

Протяжність трас: 600 кілометрів – 68 зелених, 104 синіх, 110 червоних, 35 чорних

Для дорослих, які люблять драйвовий відпочинок, Club Med пропонує катання на найвищому курорті Європи Val Thorens.

Радимо почати свій ранок із дослідження місцевих принад. Навіть якщо ви із друзями давно катаєтесь і вважаєте, що вже бачили все, зверніть увагу на можливість побувати на горі Карон. Це найвідоміша гірська вершина французького регіону Савой. До неї можна дістатися канатною дорогою, з якої відкривається панорамний краєвид на засніжені гребені Монблан, Мон Брекен і Пуент-де-ла-Масс. Чисте повітря на висоті майже 3200 метрів і краєвиди Альп залишаться в пам’яті надовго.

Продовжити день можна у Club Med Val Thorens Sensations. Просто виберіть, що вам більше до душі: релакс у Club Med Spa від CARITA чи скелелазіння на 10-метровій альпіністській стіні. Ну і куди ж без традиційної кухні! Неймовірні сніданки, обіди та вечері забезпечить мішленівський шеф-кухар.

Здається, що після виснажливого дня вечір може закінчитися лише одним – міцним-міцним сном. Але для найстійкіших Club Med пропонує різні варіанти: від вечері біля каміна до вечірки до самого ранку.

Їдемо всією родиною: релакс
і купа розваг

Les Arcs Panorama

Країна: Франція

Регіон: Парадіскі

Кількість тризубців у готелі: 4

Протяжність трас: 425 кілометрів – 37 чорних, 65 червоних, 132 синіх, 12 зелених

Club Med Les Arcs Panorama розташований на сімейному гірськолижному курорті Les Arcs у регіоні Парадіскі. Навіть якщо ви або ваші діти ще не впевнено катаєтесь, це не причина відмовлятися від спусків. Інструктори, заняття з якими входить у пакет, допоможуть швидко стати на лижі або борд.

Підкорення Альп, хоч і захопливий процес, але виснажливий. Розслабитися після катання можна в зоні відпочинку з п’ятьма тризубцями. Зверніть увагу на SPA CINQ MONDES, там ви зможете відновити сили в критому басейні з підігрівом, а після поніжитись у ванні з гідромасажем чи турецькій лазні.

На найменших лижників чекають дитячі клуби – приймають із 4 до 17 років – і сімейний ресторан, у якому діти запрошують на вечерю батьків.

Їду в Les Arcs Panorama

Їдемо на корпоративний відпочинок: тімбілдінг і нові враження

Serre Chevalier

Країна: Франція

Регіон: Верхні Альпи

Кількість тризубців у готелі: 3

Протяжність трас: 250 км – 13 чорних, 35 червоних, 29 синіх, 23 зелені

Готель із трьома тризубцями Serre Chevalier розташований у серці національного парку «Екрен».

У залежності від кількості місць готель можна частково або повністю орендувати для корпоративного відпочинку. Для команд, які, крім катання, планують проводити тімбілдінги та корпоративні заходи, готель пропонує дві зали для переговорів, що вміщують до 280 учасників. Serre Chevalier має 349 номерів, тому відпочити тут зможуть навіть великі компанії.

Гості зможуть спробувати свої сили на гірськолижних трасах будь-якого рівня складності – від зеленої до чорної.

Якщо лижі чи сноуборд вам набриднуть, прогуляйтеся на снігоступах до церкви Шантемерле або помилуйтеся середньовічними фресками в каплиці Сен-Бартелемі-де-ла-Салле. Або ж узагалі влаштуйте лінивий день і проведіть його біля басейну, милуючись горами.

Завершити день із колегами радимо в затишному ресторані Le Vauban. Відкрита тераса з панорамним краєвидом зробить вечерю незабутньою.

Їду в Serre Chevalier

Чому варто обрати Club Med?

1

Повний гірськолижний пакет

У будь-який гірськолижний пакет від Club Med входять групові тренування з інструкторами національних гірськолижних шкіл, а також скіпас, із яким можна підкорити навіть найвіддаленіші траси. А тепер уявіть, що можна вийти зі свого готелю й не нудитися в довгому очікуванні в автобусі або на підіймачі, а відразу кататися біля «дверей», адже всі готелі у Франції розташовані відразу поблизу трас.

Не кататися ж усю відпустку лише на лижах. Club Med пропонує замінити їх на снігоступи, спробувати сили на сноуборді, влаштувати прогулянку на санях чи снігоходах. Удосконалити майстерність і спланувати маршрут на спусках допоможуть інструктори.

2

Відпочинок – не тільки катання!

Підкорити гори на лижах або борді, а потім одразу стрибнути в басейн із підігрівом – хіба не мрія? Вода допоможе розслабити м’язи після довгого катання.

Невіддільною частиною будь-якого відпочинку є їжа. І досвідчені відпочивальники, й новачки на гірськолижних курортах знають, що після катання прокидається величезний апетит. Ресторани готелів Club Med пропонують потішити смакові рецептори стравами місцевих і міжнародних кухонь. У пакет також входить безлімітний бар в усіх готелях.

3

Догляд за найменшими

Пакет Club Med охоплює догляд за дітьми різного віку. Це розважальні програми в дитячих клубах, а також повний пансіон – сніданок, обід і вечеря. Для дітей від трьох років проводяться підготовчі лижні заняття із професійними інструкторами.

На гірськолижних курортах діти у віці до 4 років проживають безкоштовно, а діти віком від 4 до 11 років отримують знижку 20%. 

4

Страхування в разі локдауну

Відмовляєтеся від зимового відпочинку, бо боїтеся локдауну? Club Med потурбувалися, щоб ваша відпустка не «згоріла». Відповідаємо на популярні запитання, які турбують людей.

Чи повернуть мені кошти, якщо раптом введуть локдаун?

Якщо на момент вильоту або Україна, або країна, яку ви обрали для відпочинку, закриє кордони, Club Med перенесе поїздку на інші дати. Також ви зможете обрати інший напрям. Якщо ж держава зобов’яже туроператорів здійснювати повернення коштів або оголосить форс-мажорні обставини, ви зможете повернути всю суму.

Що робити, якщо я захворію на коронавірус і не зможу полетіти?

Якщо раптом ви захворіли на коронавірус – надайте довідку з результатами аналізу за 48 годин до вильоту. Компанія поверне вам повну суму коштів або запропонує інші дати для відпочинку.

Хочу канікули із Club Med

Офіційне представництво Club Med в Україні

м. Київ, вул. Велика Житомирська, 20

(044) 200 03 03

Ліцензія ДАУТК АЕ №185844 від 24.05.2013 р.

Матеріал підготовлено за підтримки