На честь 25 річниці інтернет-магазин товарів для здоров’я та догляду iHerb оголосив акцію  протягом вересня користувачі зможуть придбати товари зі знижкою 25%. Кожного дня вона діятиме на нову категорію продуктів – слідкуйте за оновленнями на сайті.

Маркетплейс заснували у США в 1996 році. За цей час компанія стала найбільшим світовим онлайн-ритейлером товарів для здоров’я. Сьогодні iHerb здійснює доставку в 150 країн світу, включно з Україною. А у вересні цього року запустили українськомовну версію сайту. 

В асортименті маркетплейсу є понад 32 тисячі позицій від виробників із США, Японії, Південної Кореї, Канади та Франції. Це вітаміни, біодобавки, натуральна косметика, аксесуари, засоби щоденної гігієни, органічні харчові продукти, бакалія, товари та харчування для спорту, побутові товари та товари для тварин.

Доставку замовлень в Україну здійснюють безкоштовно протягом п’яти днів «Новою Поштою» або Meest Express.

«Основна мета компанії зробити так, аби кожен покупець міг отримати своє замовлення в найкоротші терміни, поруч із домом чи офісом. На сайті постійно діють акції та знижки, тому наші клієнти можуть отримати товар за найкращою ціною», – говорять в iHerb.

Купити товари зі знижкою 25%

Матеріал підготовлено за підтримки iHerb