Іноді брати тайм-аут на перезавантаження потрібно всім, і найкраще цей час провести з користю й на свіжому повітрі. За 15 кілометрів від Києва, у селі Вишеньки, розташований курортний готель WISH AQUA & SPA RESORT з артезіанською водою Юрського горизонту, яка має збалансований склад мінералів і мікроелементів, що позитивно впливають на здоров’я та самопочуття. Тут можна відпочити й великою родиною, і з друзями або ж подарувати день лише собі.

The Village Україна разом із WISH AQUA & SPA RESORT розповідають, як по-різному можна провести вихідні в SPA.

ВАРІАНТ 1

Відпочити від
усіх і всього

Відпустка завершується або взагалі ще навіть не починалася? А людей навколо стало занадто багато? У такі часи хочеться відкласти ноутбук, вимкнути сповіщення на телефоні й провести час наодинці з собою. Ви можете зробити це, споглядаючи природу з басейну чи насолоджуючись масажем.

WISH AQUA & SPA RESORT пропонує SPA-відпочинок серед озер. Очищення шкіри, маски, доглядові процедури, масаж обличчя, пілінг, хамам, 5 басейнів з артезіанською водою – способів розслабитися безліч.

А якщо ви хочете поєднати відпочинок й оздоровлення, WISH AQUA & SPA RESORT розробили с & MEDICAL тури. Вони включають консультацію лікарів і відповідні процедури, спрямовані на поліпшення вашого фізичного й емоційного стану.

Наприклад, 5-денний тур «Здоровий хребет» дозволить діагностувати причину болю в хребті на ранній стадії захворювання, що полегшить його лікування та сповільнить прогрес.

ВАРІАНТ 2

Ви вдвох, а світ нехай зачекає

Коли хочеться вдвох сховатися від світу, рятує природа. А ще краще, коли можна насолоджуватися свіжим повітрям і паралельно ніжитися в джакузі або провести вечір у турецькій лазні з красивим світлом та різноманітними процедурами для тіла.

Щоб влаштувати романтичні вихідні, закоханим варто звернути увагу на SPA-тур Wish Love для двох. До нього входить номер категорії «Стандарт», парний масаж у напівтемряві, необмежений доступ до всіх басейнів, лазень, сніданок і вечеря та прогулянки на велосипедах. Також ви зможете відвідати хамам «Клеопатра» або «Турецький», отримати терапію гарячими каменями, масаж голови або догляд за руками чи скористатися процедурою обгортання шоколадом «Шоколадна ейфорія».

Невід’ємною частиною WISH AQUA & SPA RESORT є два ресторани. Wish Grill має панорамний вигляд на озеро. Там можна довго розмовляти в спокійній атмосфері та спостерігати неймовірні заходи сонця. Ресторан DAGUERREOTYPE прикрашений фотографіями відомих українських фотографів Юрія Саніна та Романа Ніколаєва. А ще там є справжній дагеротип 1830-х років, куплений на аукціоні в Бостоні.

ВАРІАНТ 3

«Відпочинок»
із дітьми теж відпочинок

Звучить як жарт, адже там, де відпочивають діти, батьки працюють. Звісно, спільне дозвілля важливе для розвитку дітей, воно допомагає створювати сімейні традиції та налагоджувати здорову комунікацію. Але ж так хочеться декілька годин приділити лише собі.

WISH AQUA & SPA RESORT пропонує послуги дитячого клубу для діток від 6 місяців, різноманітні майстер-класи, освітні програми, танцювальні гуртки та дитячий басейн, де навчать плавати наймолодших.

Поки діти перебувають під постійним наглядом вихователів, ви можете насолодитися тишею, плаваючи в 25-метровому спортивному басейні, або відвідати аюрведичний масаж.

ВАРІАНТ 4

Відпочинок із друзями – завжди гарна ідея

Давно не збиралися великою компанією або вирішили відсвяткувати знакову подію, чому б не поєднати приємне з корисним? Масаж нефритом, молочні ванни та кремове обгортання, римська та турецька лазні – усе залежить від вашого смаку.

Щоб класно відпочити навіть великою компанією, WISH AQUA & SPA RESORT пропонує 43 номери категорій «Стандарт», «Напівлюкс» і «Люкс». Вони оформлені в мінімалістичному стилі з великою кількістю денного світла. У вартість проживання включено сніданок, відвідування SPA-центру, аквазони й тренажерний зал, дитячий клуб, приватну автостоянку
та WI-FI.

хочу у відпустку

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ