Смартфон став незамінним помічником у багатьох справах. Замовити піцу, викликати таксі, оформити депозит і навіть знайти перевіреного майстра – взагалі не проблема.

Компанія Domer – B2C-проєкт групи компаній «Техпідтримка». Вона створена для дрібного домашнього ремонту: усунення невеликих технічних проблем, установки чи заміни техніки, збирання меблів. Domer не тільки приймає замовлення в роботу, а й займається всіма супровідними процесами: розрахунками вартості послуг, складанням актів виконаних робіт, закупівлею матеріалів та іншим. Крім того, компанія несе відповідальність за сервіс і надає гарантії, прислухається до відгуків і завжди на зв’язку із клієнтами.

На прикладі застосунку Domer розповідаємо, як сервіс у телефоні допоможе за кілька кліків розв’язати наші побутові проблеми.

Кваліфіковані спеціалісти в одному місці

Якщо вдома щось зламалося, треба встановити техніку або зробити невелику роботу – наприклад, відрегулювати вікна – більшість людей обирає два шляхи: шукає майстра за рекомендаціями або сподівається натрапити на перевіреного виконавця на маркетплейсах чи за оголошеннями. Стихійний ринок надання послуг із ремонту має багато сюрпризів – від поганої якості роботи до необґрунтованого кошторису.

Але є сервіси, які відповідають за кваліфікацію майстра та результат його роботи. Наприклад, Domer має штат перевірених спеціалістів, які працюють з-понад 100 напрямами робіт із дрібного ремонту. Кожен майстер спочатку ретельно відбирається за цілим рядом критеріїв, потім в обов’язковому порядку проходить піврічне стажування на комерційних об’єктах. І лише після цього він може бути направлений до клієнта. Звідси й готовність компанії надавати річну гарантію на всі виконані майстрами роботи.

Комфортний сервіс і повага до часу клієнта

Навіщо кудись іти чи навіть телефонувати, якщо можна все замовити в додатку? Особливо якщо зважити, що Київ займає сьоме місце у світі за заторами. Сьогодні можна не тільки отримати смачну вечерю за декілька кліків, а й викликати майстра з необхідними запчастинами чи матеріалами.

Як викликати майстра в застосунку Domer?

1.

Завантажте мобільний додаток Domer у Google Play Market або App Store.

2.

Створіть завдання:

  • визначте ступінь терміновості. Наприклад, якщо з’явилися проблеми з електрикою – можна обрати терміновий виклик і майстер приїде швидко (до двох годин), а якщо завдання не термінове, наприклад, зібрати комод – майстер буде в узгоджений із вами час
  • опишіть завдання: яка проблема виникла або яку роботу потрібно виконати. Зазначте наявність матеріалів і необхідні інструменти для виконання завдання, у примітках опишіть, чи потрібно щось докупити, взяти драбину тощо
  • прикріпіть фото або відео, якщо це допоможе краще зрозуміти суть справи
  • вкажіть адресу, за якою потрібно виконати роботи та залиште контактні дані

3.

Отримайте розрахунок вартості від диспетчера.

4.

Підтвердіть розрахунок, якщо вас усе влаштовує – домовтеся про час приїзду майстра.

5.

Після завершення робіт майстром, отримайте акт за фактом виконаної роботи й оплатіть послуги в застосунку за допомогою банківської картки.

Прозоре ціноутворення та розрахунок онлайн

Побутові проблеми – це додатковий стрес, адже треба не тільки знайти надійного майстра, а ще й вкластися в бюджет. Нерідко ціни на послуги спеціалістів зі стихійного ринку на початку одні, а в підсумку вартість роботи виходить у декілька разів дорожча.

Компанія Domer має прозору цінову політику, тому прорахунок не буде змінюватися, якщо клієнт поставив завдання коректно й надав відповіді на уточнювальні питання. Усі розрахунки, коментарі, акти й інші документи зберігаються в електронному вигляді – ви в будь-який момент можете до них повернутися та перевірити коректність даних. Також у Domer передбачена програма лояльності: вам нараховують бонуси, які можна використати для оплати послуг компанії чи придбання необхідних матеріалів.

Готовність братися за дрібні роботи

Картина, яку подарувала подруга, так і стоїть у кутку, а нову люстру навіть не розпаковували, адже спочатку треба зняти стару? Здається, це зовсім дрібна справа, але на неї не вистачає ані сил, ані часу. Однак щоб її делегувати, потрібно знайти відповідного майстра.

Насправді є сервіси, які готові братися за дрібну роботу. Майстри Domer можуть і стілець полагодити, і полицю повісити, і замінити дверцята в шафі. Й не тільки вдома, а й в офісі чи іншому приміщенні. Наприклад, сервіс стане в пригоді власникам малого бізнесу, які не мають можливості тримати спеціалістів у штаті, але стикаються з різними дрібними проблемами.

Гарантії та клієнтська підтримка

Майстри з оголошень рідко дають гарантії на свою роботу, тому не дивуйтеся, якщо після візиту спеціаліста знову потече бойлер, а вам доведеться шукати іншого майстра. У підсумку – переплачені кошти, витрачені нерви та змарнований час.

У сервісі Domer діє рік гарантії з моменту виконання роботи. У випадку виникнення проблеми клієнту повертають гроші або компанія надає безкоштовну послугу, аби відшкодувати збитки. У додатку лишається «цифровий слід»: кошторис, завдання майстру, фотографії, акти оплати, коментарі й інше. Ось чому клієнт застрахований від будь-яких неприємностей – від запізнення майстра до незадовільної якості виконаних робіт. Якщо щось іде не так, з вами завжди на зв’язку клієнтська підтримка, яка оперативно запропонує вирішення ситуації, що склалася.

Обслуговування за межами Києва

Де б ми не жили та якими б різними не були, є речі, які знайомі всім. Наприклад, пошук ідеальних майстрів, які й картину повісять, і змішувач полагодять, і замок на дверях замінять. Живете ви у Львові, Миколаєві чи Харкові – ваші побутові проблеми не лишаться без уваги, коли є сервіси, готові їх розв’язати.

Не тільки кияни можуть оцінити сервіс Domer, адже він має широку географію надання послуг. Domer працює в різних регіонах України: й у столиці, і в Київській області, і в більшості міст України.

Наразі Domer надає послуги в таких містах:

  • Київ
  • Київська область (Ірпінь, Бориспіль, Бровари)
  • Ужгород
  • Львів
  • Тернопіль
  • Івано-Франківськ
  • Луцьк
  • Рівне
  • Кропивницький
  • Миколаїв
  • Харків
  • Слов’янськ
  • Краматорськ
  • Костянтинівка
  • Маріуполь

Завантажити додаток можна за посиланнями:

Знижка 10% за промокодом "Village" на будь-які послуги діятиме до кінця червня для всіх нових клієнтів Domer. Для цього просто напишіть "Village" під час створення завдання.

Матеріал підготовлено за підтримки