Уявіть, що ви розрахувалися карткою, а в подарунок отримали можливість побувати за лаштунками кінознімання. Саме так працює програма Mastercard Більше, що дозволяє власникам карток Mastercard отримувати винагороди за безготівкові оплати. Платформа об’єднала в собі дві програми лояльності, що існували раніше, Mastercard Більше та Програму винагород Mastercard, – і зібрала всі спеціальні пропозиції, акції й подарунки від компанії та партнерів в одному місці.

«Відтепер користувачам карток достатньо зайти на платформу Mastercard Більше й вони зможуть отримати абсолютно всю інформацію за своєю карткою: від цікавих акцій і бонусів до унікальних пропозицій і преміальних сервісів»

Наталія Кузьмич, директорка з розвитку продуктів і платформ лояльності Mastercard в Україні та Молдові

The Village Україна разом із Mastercard розповідає, як за оплату карткою отримати бонуси, ексклюзивні враження та подарунки.

Що таке місто Більше?

Концепцією оновленої платформи стало віртуальне місто – Більше, а вже відомі користувачам Mastercard і нові розділи перетворили на квартали. Серед них: «Акції», «Пропозиції партнерів», «Подарунки банків», «Преміальні сервіси» та інші.

«Метафора міста зображає територію, де живе й отримує нові враження наш користувач, власник картки Mastercard. У місті є безліч можливостей, розваг, вражень, і кожен може прокласти персональний маршрут знайомства з ними»

Наталя Байдала, маркетинг-директорка Mastercard в Україні та Молдові

Які квартали є

в місті Більше?

• «Акції»

У цьому розділі учасники програми можуть виграти подарунки-враження: від квитків на фестиваль до можливості побувати за лаштунками великого кіно.

• «Пропозиції партнерів»

У розділі зібрали понад 100 пропозицій від партнерів, які можна отримати в обмін на накопичені бали. Наприклад, тут ви можете отримати знижку на пальне чи комплімент від ресторану.

• «Подарунки банків»

Сюди переїхала Програма винагород Mastercard і всі її можливості. Бали тут можна обміняти на гаджети, іграшку для дитини й інші товари.

• «Преміальні сервіси»

Тут зібрали всі можливості та сервіси, що доступні преміальним клієнтам Mastercard. Серед них: аеропортові сервіси Mastercard, оренда авто, консьєрж-сервіс, кешбек за кордоном та інші спеціальні пропозиції. Також у цьому розділі учасники із преміальними картками можуть перевірити, чи виконали вони всі умови для користування такими аеропортовими сервісами, як fast line, доступ у бізнес-зали Mastercard і безкоштовне ПЛР-тестування на COVID-19.

Які спеціальні пропозиції

є в місті Більше?

До перезапуску Mastercard Більше компанія підготувала низку пропозицій, що доступні виключно учасникам платформи. Шеф-кухар і ресторатор Ектор Хіменес-Браво розробив меню «Смаки світу». Його разом з Ектором готуватимуть переможці акції на майстер-класах у Києві, Одесі, Харкові, Львові та Дніпрі.

Також Mastercard разом із засновником проєкту «Інтересний Київ» Арсенієм Фінбергом підготував особливий маршрут ранковим Києвом. Екскурсію проведуть на світанку на електроскутерах.

А Світлана Бевза, засновниця українського бренда BEVZA, створила капсульну урбан-колекцію одягу й аксесуарів до оновлення платформи. Обличчям кампанії стала топмодель і телеведуча Алла Костромічова. Речі з нової колекції можна придбати лише за бали на платформі.

Як користуватися платформою та накопичувати бали?

 • Зареєструйте картки Mastercard на сайті.

 Якщо банківські картки вже були зареєстровані у програмі Mastercard Більше, зайдіть на платформу, використовуючи свої реєстраційні дані.

Накопичуйте бонусні бали, оплачуючи товари та послуги безготівково.

Різні типи карток дають доступ до різних видів балів. Власники преміальних карток за безготівкові розрахунки отримують золоті бали. Усі інші картки накопичують срібні бали – один бал за кожну оплату від 50 гривень й окремо за кожну оплату у громадському транспорті. За оплату карткою в інтернеті або за допомогою цифрових гаманців Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay, Mi Pay користувачі отримують від двох до трьох срібних балів.

Матеріал підготовлено за підтримки