Здається, що неможливо все встигнути й нічого не забути під час передноворічної метушні. Особливо якщо йдеться про вибір і купівлю подарунків. Адже, будьмо відвертими, майже ніколи не виходить зробити це, як у фільмах, заздалегідь і під святкові пісні.

The Village Україна разом із національним ритейлером техніки й електроніки MOYO розповідають про сім лайфхаків вибору подарунків, коли обмаль часу.

Купуйте в будь-який день і час

Завчасно продумати, що подаруєте близьким і друзям або просто вміло зімпровізувати за тиждень до свят, – найоптимальніші та найменш стресові варіанти. Проте навіть якщо про подарунки ви згадали за кілька годин до Нового року, це не привід нервувати: вихід однаково є. Обрати їх можна в будь-який час доби на сайті MOYO.ua або в магазині-складі MOYO 24/7, що на вулиці Марка Вовчка, 18А.

Щоби не опинитися на святі без подарунків рідним і друзям, потрібно:

  • зайти на сайт MOYO.ua або приїхати в магазин MOYO 24/7, що на вулиці Марка Вовчка, 18А;
  • обрати подарунки, відштовхуючись від уподобань та інтересів людини;
  • узяти квиток електронної черги;
  • забрати замовлення протягом 20 хвилин від часу замовлення.

Забирайте в магазині-складі

Передноворічний період – це завжди про черги та нестачу паркувальних місць. Однак у цілодобовий магазин-склад MOYO 24/7 можна приїхати в будь-який час, дочекавшись періоду без заторів, і відразу вільно припаркуватися. На місці порівнюйте ціни, переглядайте та тестуйте товари й обирайте найоптимальніший варіант.

  • увесь процес доставлення в магазин автоматизований і займає приблизно 20 хвилин. Це можливо завдяки транспортній лінії прямо зі складу, який теж працює цілодобово. Навіть якщо певні товари відсутні на полицях магазину, їх одразу можна дозамовити – і за невеликий проміжок часу ви вже отримаєте бажану продукцію.

Шукайте подарунок на будь-який бюджет

У триповерховому магазині MOYO 24/7 доступно приблизно 40 000 одиниць техніки. Подарунок можна обрати на будь-який бюджет. Традиційно пропонують ноутбуки, смартфони, фото- та відеотехніку, аксесуари до електроніки. Окремий відділ присвятили геймерам: тут є ігрові комп’ютери, монітори, приставки й актуальні ігри.

  • будь-яку техніку, як габаритну, так і малу, можна протестувати прямо на місці: від невеликих електроінструментів, кавоварок, міксерів, мікрохвильовок до пральних і посудомийних машин, холодильників та духових шаф. Консультанти допоможуть обрати товар, відштовхуючись від ваших критеріїв.

Обирайте подарунки для дітей

Окремий поверх у MOYO 24/7 виділили під товари для дітей і підлітків. Тут є як візки, ліжка, пеленальні столи, дитячий посуд і підгузки для малят, так і конструктори, пазли, мозаїки, набори для дослідів, шкільне приладдя, радіокеровані іграшки, самокати й інше для дітей старшого віку. Також тут можна знайти товари для батьків. Серед них – автокрісла, радіо- та відеоняні, текстиль і меблі.

Не забудьте про новорічну атмосферу

Атмосферу свята можна легко створити за допомогою ліхтариків, а ще це вдалий подарунок незалежно від статі та віку. Розумними гірляндами Twinkly можна прикрасити кімнату або подвір’я, використовувати як повсякденний декор або під час вечірки. Після встановлення гірлянди завантажте застосунок Twinkly та сфотографуйте її. А коли він проаналізує положення світлодіодів, оберіть кольори й ефекти під музику та настрій.

Святково запакуйте відразу в магазині

Напередодні свят подарунки можна не тільки придбати в будь-який час дня або ночі, а й одразу красиво оформити. У замовленні на сайті або безпосередньо в магазині MOYO 24/7 оберіть святкове паковання. А ще можна замовити доставлення запакованого подарунка на будь-яку адресу та відразу зробити близькій людині приємний сюрприз.

  • зверніть увагу, що консультанти загортають тільки негабаритні товари, як-от: смартфон, ноутбук чи кавоварка.

Шукайте акції та знижки на товари

У MOYO 24/7 майже всі товари можна придбати в кредит або оформити купівлю на виплати. Крім того, до новорічних свят шукайте знижки й акційні товари.

Магазин працює згідно з карантинними обмеженнями та пропонує відвідувачам маски біля входу.

Замовити подарунок

Матеріал підготовлено за підтримки