Шкарпетки та светри з оленями – це затишно й атмосферно, але не всі оцінять такий подарунок. Якщо ви надаєте перевагу функціональнішим і практичнішим речам, обирайте техніку. Це безпрограшний варіант. А при виборі моделі відштовхуйтеся від уподобань людини та її інтересів.

The Village Україна разом з інтернет-магазином Citrus.ua розповідають про смартфони, навушники та смарт-годинники, які можна покласти під ялинку близьким або додати у власний вішліст.

Смартфони

OPPO A53

від 4 444 гривень (від 5 555 без знижки)

Ця модель має ультратонкий корпус, що зручно розміщується в руці, та екран, що займає майже 90% всієї поверхні передньої панелі. Процесор Qualcomm Snapdragon 460 забезпечує швидку роботу смартфона. А ще час затримки при запуску застосунків скорочує швидка оперативна пам’ять LPDDR4x і сховище типу UFS2.1. Місткість акумулятора – 5 000 мАч.

Робити яскраві фото можна за допомогою трьох камер: основної на 13 Мп, датчика глибини на 2 Мп і макрооб’єктива на 2 Мп. А фронтальна камера з підтримкою AI Beautification ретушує фото в режимі реального часу.

Купити

Realme 6 Pro

6 799 гривень (7 999 гривень без знижки)

Якщо більшість часу ви використовуєте свій смартфон для перегляду відео або ігор, обирайте модель Realme 6 Pro. Смартфон відтворює 90 кадрів за секунду, а співвідношення екрана до площі передньої панелі становить 90%. Подвійна селфі-камера Realme 6 Pro складається з 16-мегапіксельного сенсора та надширококутного об’єктива з кутом охоплення 105°. А квадрокамера професійного рівня дозволяє фотографувати з 20-кратним зумом і робити панорами. Realme 6 Pro також оснастили функцією стабілізації відео UIS Max, що дозволяє надширококутній камері знімати динамічні відеоролики.

Завдяки вдосконаленій технології Flash Charge потужністю 30 Вт потрібна лише 1 година, щоби повністю зарядити акумулятор смартфона. А підтримка Dolby Atmos і Hi-Res Audio забезпечує високу якість звуку під час прослуховування музики та перегляду фільмів.

Купити

One Plus 8T

вiд 19 999 гривень

Цю новинку варто обирати фанатам ігор. Підтримка HDR 10+ дозволяє передавати нюанси й відтінки, завдяки чому зображення стає більш точним і детальним. Дизайн смартфону створили з ідеально гладким корпусом, безшовною поверхнею та у двох кольорах – Aquamarine Green і Lunar Silver.

Нова вдосконалена камера на 48 Мп підходить для повсякденних знімків людей і домашніх тварин, у приміщенні й на вулиці. Її оснастили функціями надширококутного сенсора та наближенням до макрооб’єктива.

Потужний акумулятор місткістю 4 500 мАч має функцію Warp Charge 65 для швидкого заряджання. 15 хвилин підзарядження нададуть смартфону енергію, якої вистачить на весь день. А для 100% зарядження достатньо 40 хвилин.

Купити

Samsung S20  FE 2020

19 999 гривень

Цей стильний смартфон створили в матових відтінках. 6,5-дюймовий Infinity-O екран із трьох боків обрамлений майже невидимою рамкою, а у верхній частині має маленький отвір фронтальної камери. Потрійна камера складається з ширококутної, ультраширококутної та трикратного оптичного зуму телефотокамери.

Інноваційний процесор і 6 Гб оперативної пам’яті забезпечують швидке перемикання між застосунками та швидку роботу під час ігрового сеансу. Смартфон має комплектації на 128 і 256 ГБ вбудованої пам’яті, а слот для microSD-карти дозволить розширити пам’ять ще до 1 Тб. Місткість елемента живлення 4 500 мАч дозволяє користуватися смартфоном протягом дня без підзарядження, а інтелектуальна система енергоощадження за необхідності заощаджує енергоспоживання.

Купити

Навушники

Realme buds pro

1 999 гривень (2 1999 гривень без знижки)

Ще одна новинка – ця водонепроникна модель Realme Buds Air Pro має гібридну систему активного шумозаглушення, що поєднує в собі Feedforward і Feedback мікрофони для визначення небажаних шумів. Коли вам потрібно поговорити з навколишніми, увімкніть «Режим прозорості», який передає чистий і реалістичний звук іззовні.

Наднизьке енергоспоживання та акумулятор підвищеної місткості забезпечують навушникам до 25 годин автономної роботи. Крім того, Buds Air Pro також підтримують швидку зарядку: усього 10 хвилин у футлярі дадуть навушникам ще 3 години роботи. А для повного зарядження їм необхідна година.

Купити

OPPO Enco W51

2 499 гривень (2 799 гривень без знижки)

Навушники W51 мають новий двоядерним цифровий чип і вдосконалений гібридний мікрофон для шумозаглушення. Крім того, це перші бездротові навушники ОРРО з підтримкою бездротового заряджання Qi. Заряджати зарядний чохол можна просто поклавши його на бездротовий зарядний пристрій.

Технологія Bluetooth 5.0 забезпечує швидке та стабільне передання аудіо. А навушники OPPO Enco W51 гарантують стабільне з’єднання на відстані до 10 метрів. 15-хвилинне зарядження надає 9 годин роботи, а повне зарядження – до 24 годин. Легке використання забезпечує персоналізована навігація. Для цього достатньо налаштувати ярлики керування.

Купити

Samsung Galaxy Buds Live

4 499 гривень

Ці бездротові навушники мають унікальну форму, а динамік та особливості конструкції Galaxy Buds Live відтворюють якісний звук.

Galaxy Buds Live м’яко та щільно прилягають до вух, забезпечуючи ідеальну посадку й комфортне використання протягом усього дня. А з технологією активного шумозаглушення сторонній зовнішній шум стає ледве чутним. Заряду вистачає на 6 годин безперервного прослуховування та до 21 години відтворення музики із зарядним футляром.

Також навушники мають функцію Buds Together, завдяки якій до смартфона можна під’єднати дві пари навушників Galaxy Buds Live та слухати музику з кимось. Бездротова модель сумісна як з Android, так і з iOS.

Купити

OnePlus Buds Z

1 999 гривень (2 999 гривень без знижки)

Ця модель навушників забезпечує високу якість звуку та потужний бас завдяки фірмовій технології посилення низьких частот Bass Boost. А підтримка Dolby Atmos і новітньої цифрової технології Dirac Audio Tuner створює ефект панорамного звуку. Прослуховувати музику з OnePlus Buds Z можна близько 20 годин. А швидка зарядка в чохлі протягом 10 хвилин забезпечить три додаткові години відтворення музики.

Гідрофобне нанопокриття навушників відштовхує воду та забезпечує захист внутрішніх мікросхем від корозії. А вдосконалена технологія Bluetooth 5.0, два мікрофони та алгоритми шумозаглушення OnePlus працюють разом, щоби під час телефонних дзвінків вас чули чітко та ясно.

Купити

Смарт-годинники

Samsung Galaxy Watch 3

від 9 999 гривень (знижка 1 000 гривень на годинники 41 мм із 22 до 28 грудня)

Цю модель створили у класичному дизайні. У Samsung Galaxy Watch 3 поєднали великий екран, тонкий корпус, а також шкіряний ремінець.

Поворотний безель робить смарт-годинник схожим на механічний, а ще спрощує навігацію. При цьому модель має велику кількість функцій: Samsung Galaxy Watch 3 вимірює рівень кисню у крові, а також має 120 програм для домашніх тренувань.

Купити

realme watch

999 гривень (1 299 гривень без знижки).

Акційна ціна діє до 10 січня 2021 року

Цей легкий і міцний годинник має 12 вбудованих циферблатів, які можна легко міняти. Також можна персоналізувати годинник у застосунку Realme Link. Ремінець для нього виготовили з м’якого силікону.

realme watch легкий у керуванні. За його допомогою можна швидко перемикати треки, регулювати гучність або робити фото одним натисканням кнопки. А ще керувати викликами, сповіщеннями та налаштуваннями.

Також смарт-годинник швидко й точно вимірює частоту серцевих скорочень, а також попереджає користувача, якщо серцебиття занадто високе або занадто низьке. 14 спортивних режимів: відстежує тренування, а ще нагадує про питний режим.

Купити

Amazfit GTS

2 999 гривень (3 699 гривень без знижки)

Цей смарт-годинник – баланс функціональності, витонченості та високих технологій. У ньому поєднали гладкість загартованого скла, легкий металевий водонепроникний корпус з авіаційного алюмінію та м’який силіконовий ремінець.

AMOLED-дисплей із високою роздільною здатністю забезпечує чіткість деталей і високу насиченість кольорів. А квадратний екран має велику площу дисплея та вміщує більше інформації, ніж круглий циферблат такої ж ширини. Завдяки цьому годинник має два інноваційні модульні циферблати, що зображають частоту серцевих скорочень, календар, погоду та інші дані. Одночасно на екрані може бути до 5 віджетів.

Також годинник може відстежувати вашу активність у 12 різних спортивних режимах. А оптимізований режим енергоспоживання дозволяє користуватися годинником до двох тижнів без підзарядження.

Купити

Huawei Watch Fit

3 199 гривень (3 499 гривень без знижки).

Акційна ціна діє до 31 грудня 2020 року

Витончений і легкий HUAWEI WATCH FIT працює без підзарядження до 10 днів завдяки подвійному чипсету й алгоритмам економії енергії. А з технологією швидкого заряджання достатньо зарядити годинник протягом 5 хвилин – і він працюватиме весь день.

За допомогою функції віддаленого затвора можна легко керувати музикою, робити знімки та користуватися додатковими функціями: погодою, будильником, таймером, секундоміром, ліхтариком та іншими.

У годиннику представили 12 програм тренувань з анімованими інструкціями. Тут можна знайти вправи для розминки, розтяжки, на прес та інші. Кожен блок містить 33 різні вправи. Смарт-годинник надаватиме дані тренувань у реальному часі, оцінку ефекту від тренувань і професійні інструкції. А ще в реальному часі відстежуватиме частоту серцевих скорочень, кількість калорій і тривалість вправ.

Купити

Матеріал підготовлено за підтримки