Що ближче зима, то більше ми думаємо про сонце й тепло, згадуємо про літню відпустку та мріємо про наступну. І хоча кожна пора року прекрасна по-своєму, погодьтеся, що сонце, море та екзотичні фрукти звучать більш привабливо, ніж сніг і холод. Проте який напрямок обрати в умовах невідомості та карантину?

The Village Україна разом із
мережею готелів Club Med розповідають про два відкриті для українських туристів курорти та які правила безпеки там діють.

Про готель

Club Med Miches — перший курорт з Exclusive Collection у Карибському басейні. Він розташований в екологічно чистій гавані в Домінікані. Чотири зони спроєктували з урахуванням дбайливого ставлення до навколишнього середовища й комфортних умов для відпочинку.

У Club Med Miches гостям пропонують premium all-inclusive, номери різного формату, ресторани та бари, а також дитячі клуби, різні види спорту, денних і нічних розваг.

При в'їзді у країну та готель ПлР-тести на коронавірус не потрібні

Розміщення та проживання

Територію готелю розділили на чотири зони, що дозволяють гостям отримувати відпочинок залежно від їхніх потреб та інтересів.

Archipelago. Цей вишуканий заповідник на березі океану створили виключно для дорослих. У готелі її радять обирати парам.
Emerald Jungle. Ця зона сподобається прихильникам повного релаксу та усамітненого відпочинку. Спокійний оазис розмістили поруч із велнес-зоною та створили також виключно для дорослих.
Caribbean Paradise. Цю зону розташували в самому центрі курорту з тропічними садами. Обирайте, якщо любите спостерігати за різноманіттям флори.
Explorer Cove. Зона ідеально підходить для сімей. Тут є дитячі та підліткові клуби для гостей віком від 4 місяців до 17 років.

Ресторани та бари

У Club Med Miches пропонують п’ять ресторанів на вибір

• Лаунж-зона на пляжі сподобається прихильникам морепродуктів. Ресторан розташований на пляжі та відкритий протягом дня.

• Сімейний ресторан оформили у традиційному домініканському стилі. Після вечері діти отримують допуск у «карамельну кімнату», де можуть обрати солодощі та занурити їх у шоколадний фонтан. В обідній час ресторан резервують для Mini Club Med.

• Головний ресторан має три окремі обідні зали й вишукане меню. Перший зал у синіх тонах призначений для дорослих, два інші виконані у стилі джунглів і тропіків.

• Стейк-хаус Coal & Copper має кабінки, декоровані деревом, металом або шкірою. Шеф-кухар, який спеціалізується на грилі, приготує на відкритому вогні «Асад» – одну з найпопулярніших м’ясних страв в Аргентині. У ресторан можна прийти тільки на вечерю, попередньо забронювавши місце.

Також на території готелю є шість барів: Beach Lounge на пляжі, кав’ярня Caribbean Paradise, сімейний бар біля басейну, бар Healthy, що призначений тільки для дорослих, а також цілодобовий головний бар і винний льох.

Активності та спорт

Серед розваг у Club Med Michès радять спробувати скелелазіння, уроки з циркової трапеції та школу йоги. А за додаткову плату можна зайнятися верховою їздою.

Якщо полюбляєте водні види спорту, спробуйте паддлбордінг та серфінг на електродошці. Також у готелі пропонують екскурсії:

Якщо полюбляєте водні види спорту, спробуйте паддлбордінг і серфінг на електродошці. Також у готелі пропонують екскурсії:

на лагуну Limon – природний заповідник із водоспадами;
на затоку SamanA Bay – групу заповідних островів;
на місце спостереження за горбатими китами;
на гору MontaNa Redonda, що відома панорамними краєвидами на узбережжі та гойдалками.


Лєра Бородіна

засновниця Oh My Look!, співзасновниця G.Bar та SO DODO

Лєра Бородіна

засновниця Oh My Look!, співзасновниця G.Bar та SO DODO

На початку 2020 року ми всією родиною полетіли в Домінікану, у новий готель Club Med у Mishes. Мені вдалося взяти із собою маму – тоді мій челлендж полягав у тому, щоб показати їй, яке буває море. А всі ми знаємо, що Кариби – чемпіони за кольором води. Мені це вдалося. Мама залишилася в захваті!
Для нас з Андрієм це була друга поїздка в Домінікани, але найулюбленіша. Усе-таки новий готель – це окреме задоволення.

Я намагаюся завжди за можливості обирати Club Med, якщо ми летимо у відпустку з дітьми. Тут я завжди впевнена в їжі, що для мене дуже важливо. Ще знаю, що в кожному Club Med є відмінний дитячий клуб, купа спортивних занять і в принципі вони дуже орієнтовані на сімейний відпочинок, оскільки дуже багато років тому першими у світі придумали концепт Kids Club у готелях.

Буквально декілька днів тому ми з дітьми міркували, куди б вони хотіли повернутися. Голоси розділилися, і в нас залишилося зовсім трохи часу, щоб вирішити. Вважаю, що ця зима не повинна пройти без Club Med.


З 23 листопада до 12 грудня забронювати відпочинок можна зі знижкою 30%

запланувати подорож

Про готель

All-inclusive курорт Club Med Kani – ідеальне місце для сімейного відпочинку. Замість ігрового майданчика тут два кілометри білосніжних приватних пляжів, а звичні ігри можна замінити на водні види спорту й вивчення Індійського океану.

При в'їзді у країну потрібні ПлР-тести на коронавірус

Розміщення та проживання

У Club Med Kani пропонують три категорії номерів: Superior, Deluxe та Suite. Бунгало Suite з панорамним краєвидом розташували на воді, Deluxe – з боку пляжу, а Superior – з боку саду та моря.

Ресторани та бари

У Club Med Kani гостям можна обрати будь-який із трьох ресторанів на свій смак.

Ресторан Vehli підходить для будь-якої компанії. Тут можна обрати столики на 2–8 осіб або ж місце на просторій терасі. Шведський стіл складається зі страви міжнародних кухонь, є низькокалорійне й дитяче меню.

Ресторан Le Kandu розташований на узбережжі моря. Приходьте сюди на сніданки та пізні обіди. У готелі радять спробувати фірмове лобстер-меню, яке є тільки у Club Med Kani.

Ресторан Kaana пропонує багатий вибір страв азійської та міжнародної кухонь. Кажуть, що тут готують найсвіжіші пітіфури.

Зверніть увагу, що бронювати стіл варто за добу.

Бари готелю: Sunset із краєвидом на бунгало та обрій, бар Iru на краю лагуни в тіні пальм, The Manta Exclusive Collection, де пропонують пікантні закуски та охолоджене шампанське, а також пляжний бар Manta Exclusive Collection Lounge.

Активності та спорт

Діти разом із дорослими можуть дослідити лагуну з трубкою, маскою й ластами. Також гостям від 4 до 17 років пропонують обрати активності серед живопису, уроків кулінарії, летючої трапеції та вітрильного катамарану. Дорослі ж можуть займатися фітнесом або відвідати академію циркової трапеції.


Я за правом можу вважати себе неофіційним представником Club Med. Я була в них і біля океанів, і в горах, і на морі! У 4 країнах, у 5 готелях.

Усе почалось у 2017 році, коли Club Med запросили мене на мою першу в житті insta-зустріч на Мальдіви в їхній новий готель Adult Only.

Це були мої перші Мальдіви в команді людей із 16-ти країн світу. Тоді ж я познайомилася з французькою командою Club Med і побачила, як усе влаштовано всередині. Одного вечора ми дивилися великий документальний фільм про цю мережу готелів, який мене страшенно зацікавив! 50-річна історія, новаторство, любов до деталей і своїх гостей у кожному кроці.

Острів, на якому був наш готель, розташовувався поруч з іншим готелем мережі на Мальдівах, але вже сімейним – Club Med Kani. Тоді я сказала собі, що обов’язково повернуся сюди знову, але вже з родиною.

За 2 роки ми це зробили. Мої діти досі згадують цю поїздку, як найулюбленішу. Вони пам’ятають маленьких безпечних акул, крабиків на березі, криштально чисте та спокійне море й найсмачніше французьке морозиво!

– Лєра Бородіна


Знижка 30% діє на відпочинок з 12 грудня до 20 квітня 2021 року

запланувати подорож

Правила безпеки на курортах Club Med

Заради безпеки та комфорту гостей під час пандемії мережа готелів впровадила протоколи охорони здоров’я та гігієни. Club Med працювали разом із державними установами, радниками та комітетом лікарів і професорів у науковій спільноті, щоб здійснити всі заходи щодо забезпечення найвищих стандартів безпеки.

Серед них:
• Захисні покриття для обличчя та рукавички для персоналу.
• Дезінфекційні засоби для рук доступні на всьому курорті.
• Обладнання для глибокого очищення, а також постійна санітарна обробка поверхонь та обладнання.
• Соціальна дистанція з розміткою підлоги та відстанню між шезлонгами.
• Обмежена кількість гостей і наповненість готелів гостями до 65%.
• Перевірка температури гостей при реєстрації та періодично під час перебування.
• Лікар або медсестра доступні цілодобово.
• Усі заходи проводять просто неба, дотримуючись дистанції.
• Посилений процес санітарії під час прибирання номерів і території готелю загалом.

Правила ануляцій і змін у бронюваннях на сезон «Зима 2021»

Мережа готелів Club Med повертає повну суму коштів або переносить поїздку, якщо:

• Клієнт отримав позитивний тест на COVID-19 за 48 годин до вильоту та надав довідку з результатами аналізу.
• На момент вильоту закриті кордони.
Якщо уряд зобов’язує туроператорів повернути кошти або проголошує форс-мажор, кошти повернуть. В інших випадках поїздку переносять без штрафів на інші дати або напрямок.
• Клієнт забронював подорож у готель, який компанія Club Med не відкрила, у той час як уряд відкрив обраний напрямок для для подорожей громадян України.

Також гості можуть перенести напрямок або дати подорожі без штрафів. Максимальний термін перенесення – на рік уперед від дати скасованої подорожі.

Офіційне представництво Club Med в Україні
м. Київ, вул. Велика Житомирська, 20
+38 (044) 200 03 03

Матеріал підготовлено за підтримки