17 жовтня ТРЦ Gulliver святкує сьомий день народження. На честь свята в одній із найвищих будівель столиці влаштують розіграші, концерт і світлове шоу.

17 жовтня ТРЦ Gulliver святкує сьомий день народження

О 17:00 в торговельному комплексі проведуть онлайн-розіграш автомобіля Subaru Forester у premium-комплектації. Також Gulliver розіграє дев’ять iPhone 11 Pro Max.

За словами організаторів, головним подарунком для містян стане онлайн-концерт, який проведуть на найвищому даху країни на висоті 160 метрів. На концерті заспівають TVORCHI, Анна Трінчер, KAZKA й TAYANNA. Івент транслюватимуть на екранах, що на фасадній частині Gulliver, у прямому ефірі ТРК «Київ» і на YouTube-каналі комплексу

Завершать концерт світловим шоу. О 20:00 дах комплексу Gulliver на 15 хвилин перетворять на артоб’єкт. 200 приладів динамічного світла створять сотні променів, що утворять світлову ілюзію, збільшивши висоту Gulliver до небес. Шоу проведуть під музику резидента радіостанції Kiss FM – Dj Sanny.

Потрапити на свято можна, взявши участь у розіграші квитків, який проведуть у Facebook та Instagram ТРЦ Gulliver.

На концерті заспівають TVORCHI, Анна Трінчер, KAZKA й TAYANNA

«Це найвище світлове шоу України. У перформансі взаємодіятимуть архітектурна форма Gulliver, потужне світло та музика резидента кращої танцювальної радіостанції країни. Світлове шоу розгорнеться на 360 градусів, що дасть можливість побачити його з обох берегів Києва», – зазначають організатори. Шоу транслюватимуть на екранах Gulliver, а також у Facebook та YouTube.

Розробкою світлового шоу займається компанія Alight, що вже 15 років створює яскраві світлові шоу світового масштабу. 


Узяти участь
у розіграші

FacebookInstagramСайт

Матеріал підготовлено за підтримки ТРЦ Gulliver