У додатку для виклику таксі Cab уже доступна нова категорія – Just. Це тариф-конструктор, що повністю розкладений на опції. Наприклад, кількість пасажирів і відстань. Кінцева вартість залежатиме від потреб пасажира в кожній окремій поїздці. Ціна самостійної поїздки без багажу стартує від 27 грн.

Just  це нова категорія додатку для виклику таксі Cab.

Нова категорія Just дозволяє змінювати тариф у залежності від кількості пасажирів і наявності багажу. Опціональними, як і раніше, у сервісі Cab, лишаються: проміжні зупинки, дитяче крісло, перевезення тварин у переносці.

Розробники називають Just справедливим тарифом, тому що пасажир власноруч обирає послуги, за які платитиме. Додають, що в категорії зрозуміле ціноутворення, адже всі складові вартості відомі наперед.

категорія Just складається з:

 мінімальний тариф – 27 гривень (подання та два кілометри поїздки);

 кожен наступний кілометр по Києву – 5,5 гривень (кілометр за містом – 11 гривень);

 додатковий пасажир – 18 гривень;

 використання багажника – 18 гривень (у салон без доплати можна взяти ручну поклажу).

Після введення маршруту в додатку пасажир бачитиме мінімальну (один пасажир без багажу) та максимальну (чотири пасажири та багаж) вартість. А також зможе відразу порівняти тариф із категорією комфорт-плюс White cab і обрати доречний цінник. Якщо опції конструктора Just було обрано неправильно (наприклад, вказана некоректна кількість пасажирів), налаштування можна буде скоригувати під час поїздки.

Вік автівок у категорії до 10 років. 

За словами компанії, доступна ціна поїздки з Just не позначається на сервісі. Додають, що всі категорії служби Cab відповідають стандартам якості. Наприклад, вік автівок у категорії  до 10 років. Окрім вікового обмеження  для автівок категорії, діє ще одне важливе правило: вони мають бути без технічних і косметичних недоліків. До автівок власного автопарку незабаром долучаться партнерські, залучатимуть також водіїв зі своїм авто.

У Just діють принципи категорії підвищеного комфорту White cab, з якою Cab вийшли на ринок. А саме: ретельний відбір водіїв, фотоперевірки, контроль швидкості в реальному часі.

Завантажити додаток Cab

 Раніше розробники категорії Just запустили власний таксопарк  WHITE CAB і додаток для виклику таксі Cab.


МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ CAB