Онлайн-сервіс виклику авто Uklon запустив нову функцію – Uklon Share. Вона дозволяє користувачам застосунку автоматично знаходити попутників і ділити оплату за поїздку.

Нова функція Uklon Share дозволяє знаходити попутників і ділити оплату за поїздку

Щоб скористатися новою функцією, під час виклику автомобіля серед рядків із класами авто оберіть сервіс Share. Після того, як ви вкажете свій маршрут, застосунок автоматично знайде попутника зі схожим маршрутом і водія. Співзасновник Uklon Сергій Смусь додає, що це дозволить не тільки заощадити гроші пасажирів, а й транспортно розвантажити місто.

Наразі поїздку можна розділити тільки з одним попутником, так зробили заради безпеки пасажирів під час карантину. Проте компанія розглядає можливість збільшення їхньої кількості в майбутньому.

Тестову версію Uklon Share вже запустили в Києві. Компанія планує розширити запуск функції на всі міста, де діє сервіс Uklon.

«Для нас карантин став не тільки викликом, а й сильним мотиватором працювати ще швидше й робити все, щоб допомогти людям. Це стосується більш «комфортної» ціни й для тих, хто постійно користується Uklon, і для тих, хто побачить у новій функції Uklon Share альтернативу громадському транспорту. Наша мета на етапі запуску – отримати якомога більше реєстрацій потенційних користувачів, адже це пришвидшить процес пошуку попутників у кожному можливому районі міста», – коментує директор із маркетингу компанії Uklon Вадим Іщенко.


Матеріал підготовлено за підтримки Uklon