22 і 23 серпня влаштують п’ятий Львівський півмарафон у форматі онлайн-забігу. Це індивідуальний забіг на певну кількість кілометрів, які учасник повинен подолати в конкретні дати. Цьогорічний півмарафон має назву Molokia Lviv Half Marathon, він також відкриває Бігову Лігу Українських Мейджорів 2020.

Як узяти участь в Онлайн-забігу:

 Кожен з учасників Molokia Lviv Half Marathon повинен зареєструватися на сайті та сплатити стартовий внесок – 580 гривень.
 Після цього він зможе обрати будь-яку індивідуальну дистанцію для забігу: 4.2 км, 10 км, 21.0975 км. Або ж зареєструватися на командний забіг: 2х21.0975 км, 4х21.0975 км, 4х10 км.
 Протягом двох днів, 22–23 серпня, учасник, зареєстрований на півмарафон, повинен подолати обрану дистанцію. Час, маршрут і місце забігу учасник обирає самостійно.

Стартовий внесок для учасників включає:

  • стартовий номер учасника;
  • шпильки для кріплення стартового номера;
  • поліетиленовий рюкзак;
  • офіційний браслет заходу;
  • електронна версія гіду учасника;
  • програма підготовки;
  • медаль фінішера.

З 6 до 20 серпня діє пізня реєстрація на Molokia Lviv Half Marathon. Учасники, що зареєструються в цей період, отримають електронний стартовий номер і стартовий набір через 21 день після забігу.

Спонсором півмарафону вже вп’яте буде бренд «Молокія». А організатори півмарафону додають: «Незалежно від того, де ти перебуваєш у дні старту – у Львові чи Харкові, у Житомирі чи в Херсоні, на правому чи лівому березі Києва – ти можеш пробігти свою дистанцію та стати частиною масштабної спортивної події. І під час твого онлайн-забігу все буде по-справжньому. Так, не буде спільного старту в унісон із тисячами бігунів, не буде стартового пострілу, натовпу вболівальників і теплих обіймів на фініші, але подолані кілометри будуть справжніми. Справжнім буде твій піт, твоя боротьба й твоя перемога. Справжньою буде і медаль на фініші, і шалені емоції, які вмотивують рухатися далі, до нових вершин».

Зареєструватися на півмарафон

Матеріал підготовлено за підтримки «Молокія»