Смартфон Huawei P40 lite в новому сірому кольорі Skyline Grey презентували в Україні – модель уже у продажу. Крім того, усі смартфони Huawei P40 lite доступні за спеціальною ціною 6 999 гривень.

Новий колір Huawei P40 lite – сірий Skyline Grey

головні характеристики Huawei P40 lite

Huawei P40 lite отримав 6,4-дюймовий дисплей Huawei Punch FullView без вирізів. Фронтальна камера розташована в невеликому отворі у верхньому лівому куті дисплея, що дозволило збільшити площу екрана.

Корпус смартфона виготовили з вигнутого скла, а кнопку відбитка пальця для розблокування розташували на бічній панелі. Акумулятор місткістю 4 200 мА/год може працювати весь день без підзарядки, крім того, смартфон заряджається до 70% за 30 хвилин.

як працює система чотирьох камер

Також Huawei P40 lite оснастили системою чотирьох камер, що відповідають за насичені фото високої якості:
 48-мегапіксельна основна камера підтримує технологію багатокадрового компонування Huawei. Вона дозволяє скомбінувати послідовні знімки в одну високоякісну фотографію.
 8-мегапіксельна ультраширококутна камера забезпечує поле огляду 120° для поліпшеної зйомки пейзажів, архітектури та групових фото друзів.
 Камера з 2-мегапіксельним макрооб’єктивом дозволяє робити неймовірно деталізовані знімки на відстані всього 4 см.
 боке-об’єктив відтворює невелику глибину різкості, щоб знімати професійні портрети з правильними акцентами.

Система Quad-камер підтримує режим Super Night Mode для зйомки нічних фотографій без штатива. А режим фронтальної камери Super Night Selfie 2.0 дозволяє робити яскраві селфі при поганому освітленні, автоматично налаштовуючи насиченість і контрастність фону.

Фірмовий магазин додатків Huawei AppGallery 

Huawei P40 lite поставляють із попередньо встановленою платформою Huawei AppGallery. Вона входить у ТОП-3 найпопулярніших глобальних магазинів додатків та охоплює понад 400 млн користувачів у всьому світі. Наразі в AppGallery всього понад 60 тисяч додатків, близько 400 з них – українські.

Спеціальний додаток MoreApps дозволяє зручно шукати й завантажувати необхідні додатки та ігри. Серед найпопулярніших додатків Huawei AppGallery в Україні – Rozetka, «АЛЛО», «Нова Пошта», «Дія», Monobank, LeoWallet, EasyWay, Megogo тощо. Детальніше про платформу можна дізнатися за посиланням.


Матеріал підготовлено за підтримки Huawei Consumer Business Group