У Києві запустили сервіс WOUCH! –  агрегатор спеціальних пропозицій від ресторанів, барів, салонів краси та інших компаній. Сервіс надає користувачам доступ до додаткових безкоштовних послуг, як «1+1». WOUСH! працює через безкоштовний мобільний додаток і, за словами засновників, є першим подібним в Україні.

Наразі WOUCH! доступний у Києві, до кінця року його планують запустити у Дніпрі, Харкові, Львові та Одесі. 

WOUCH! доступний у форматі передплати на 1 або 3 місяці. На період передплати додаток пропонує ваучери всіх закладів-партнерів у форматі «1+1» у необмеженій кількості. У Києві сервіс нараховує понад 120 закладів-партнерів, компанії в додатку згрупували за розділами: Ресторани, Краса, Розваги, Сервіси та Шопінг. Наразі відкриті 3 перших розділи.

Після завантаження WOUCH! діє безкоштовний тестовий період – обирайте три будь-яких ваучери на 14 днів із моменту реєстрації. Далі ціна за щомісячну передплату додатка стартує від 59 гривень. У сервісі додають, що вартість однієї щомісячної передплати окупається в момент використання першого ж ваучера.

За промокодом thevillage підключайте безкоштовну передплату на 30 днів. Промокод діє до 16.08.20.

Щоб активувати ваучер «1+1»:
 оберіть цікавий заклад;
 повідомте адміністратора або офіціанта про наявність ваучера; 
 після того, як адміністратор введе пін-код, ваучер активується й ви отримаєте безкоштовну страву або послугу.

Наразі в додатку діють понад 400 ваучерів у 120 компаніях із пропозиціями «2 за ціною 1», «Послуга в подарунок», «Ексклюзивна знижка». Серед партнерів сервісу – Mafia (друга піца та рол у подарунок), Salateira (десерт на вибір), Tiesto Grill, BAO, NAM, «Файна Фамілія», Mira Cafe, KAMA, «Cливки общества», де можна отримати страви з основного меню або напої в подарунок. А в City Beach Club пропонують безкоштовні алкогольні напої при оренді шезлонгів.

На старті сервіс додає партнерів безкоштовно без абонплат і комісій. Заявки приймають від компаній у сферах HoReCa, Beauty & SPA, Entertainment, Hospitality, Retail. А також від таких сервісів як хімчистки, автомийки, СТО, сервісні центри та інші. Долучитися до проєкту можна на сайті WOUCH!.

«На українському ринку немає компаній, які б працювали в подібному форматі. Наш додаток – це бібліотека «плюшок» для молодого й активного киянина, який хоче отримувати більше.  Наша місія – допомагати закладам залучати нових клієнтів, які залишаться з ними надовго, а жителям міста – досліджувати нові цікаві місця й отримувати більше послуг за ті самі гроші», – зазначає CEO WOUCH! Владислав Сєнь.


Матеріал підготовлено за підтримки WOUCH!