Коворкінг THE SPACE 1 серпня відкриває два нові поверхи – це стане завершальним етапом запуску проєкту. Простір розташований на Дарниці за 3 хвилини від метро, а перші два поверхи коворкінгу відкрили у травні цього року.

THE SPACE – це триповерхова будівля загальною площею 5500 м². Простір розробили під 750 обладнаних робочих місць, 27 переговорних і Skype-кімнат для проведення зустрічей, презентацій і майстер-класів. А також конференц-зали на 150 і 450 осіб, зони відпочинку й кухні. На першому поверсі розташували кафе та ігровий бар на 600 м².

Резидентам коворкінгу пропонують: 

Обладнані робочі місця з all-inclusive сервісом, безліміт на каву, чай, снеки, канцтовари та друк документів. Відпочити можна в ігровому барі, обравши розвагу на власний смак: Xbox, аерохокей, настільний теніс, танцювальні та інші атракціони. Крім того, резиденти мають безкоштовний доступ до community events, вечірок, а також можуть проводити власні заходи.

Комунальні послуги, клінінг, охорона та відеоспостереження входять у вартість робочого місця. Резиденти можуть перебувати в офісі цілодобово.

Також у THE SPACE пропонують оренду робочих місць і переговорних кімнат:

 нефіксоване робоче місце в лаунж-зоні (від 50 доларів/міс); 
 фіксоване робоче місце в Open Space (120–180 доларів/міс);
 робоче місце у приватному офісі (від 110 доларів/міс);
 конференц-зали на 150 і 450 осіб (65 і 130 доларів/год);
 переговорні кімнати від 4 до 20 осіб (від 10 доларів/год). 

Для резидентів коворкінгу переговорні кімнати безкоштовні за попереднім бронюванням.

«Створення ком’юніті – головна мета простору. Це місце, в якому на рівних зустрічаються великі й малі компанії, стартапи та фрілансери. Інфраструктура коворкінгу розробили так, щоб у кожного була можливість працювати, навчатися й розвиватися на одній території», – коментують засновники THE SPACE.

THE SPACE розташований на Дарниці за 3 хвилини від метро

Тур по THE SPACE проводять за попереднім записом з 9:00 до 19:00.

Адреса: вул. Попудренка, 1А
Години роботи: цілодобово
Сайт


Матеріал підготовлено за підтримки THE SPACE