Пандемія внесла зміни в наші плани на літній відпочинок. Нестабільна ситуація з відкриттям кордонів й авіа викликає багато запитань − куди взагалі можна безпечно поїхати влітку?

Французькій компанії Club Med виповнилося 70 років. Свого часу саме вони стали першими, хто запровадив відпочинок у форматі all-inclusive. Цього сезону Club Med вводить нові правила безпеки та планує відкрити перші курорти вже на початку липня.

The Village Україна разом із мережею готелів Club Med розповідають про нові правила безпечного літнього відпочинку.

Як безпечно відпочити на морі у 2020

Мережа готелів Club Med підготувалася до нового сезону та запросила до співпраці міжнародний науковий комітет у складі команди лікарів і професорів. Вони консультують мережу щодо необхідних протоколів гігієни. А також – затверджують нові норми відпочинку на курортах, з урахуванням рекомендацій світових органів охорони здоров’я та місцевих правил.

Дізнайтеся про правила
безпеки на курорті

У мережі Club Med:

  • обмежена кількість гостей задля забезпечення соціальної дистанції (максимум 65% місткості курортів);
  • персонал проходить температурний контроль на початку кожної зміни, носить захисні покриття для обличчя та рукавички;
  • дезінфекційні засоби для рук доступні на всій території курорту;
  • регулярна, глибока санітарна обробка поверхонь і обладнання;
  • перевірка температури гостей під час реєстрації й усього перебування на курорті;
  • цілодобово чергує медперсонал.

 Оберіть можливість
безкоштовної ануляції

Компанія Club Med заснована в 1950 році й пройшла не одну кризу. Для своїх клієнтів мережа з 70 готелів пропонує можливість перенести подорожі на інші дати чи напрямки, що особливо актуально в умовах нестабільного 2020 року.

Цього літа Club Med дозволяє анулювати нові бронювання на липень і серпень за три дні до вильоту без штрафів. А ще в компанії діють знижки до 19 500 гривень на кожного дорослого, безкоштовний відпочинок для дітей до 6 років й акційні пропозиції для відпочинку з підлітками.

Підберіть готель під свій стиль відпочинку

Де: Середземне море

Старт сезону: 11 липня

Курорт біля Таврійських гір розташований у лісі в оточенні бананових дерев, бугенвіллій, пальм і сосен. Palmiye побудований у форматі бунгало − таке розміщення допомагає дотримуватися соціальної дистанції й мінімізує скупчення людей у спільних публічних просторах.

У готелі пропонують:

  • спеціальне низькокалорійне меню здорової їжі, наприклад, детокс-напої, свіжі смузі із сезонних овочів і фруктів;
  • навчання паддлбордінгу, вітрильному спорту, цирковій трапеції, катанню на водних лижах і вейкборді. Ці види спорту добре тренують рівновагу й м’язи всього тіла;
  • безкоштовні дитячі клуби й розміщення дітей-підлітків зі знижкою;
  • для дітей з 8 років − катання на водних лижах, віндсерфінг і снорклінг.

Де: острів Евія

Початок сезону: 4 липня

Курортний комплекс для сімейного відпочинку Club Med об’єднує кілька зон, кожна з яких відповідає різним потребам. Для прихильників пляжного відпочинку − бунгало в сосновому лісі. Для спокійного відпочинку − невеликі будівлі в районі Olympe. Також є великі комфортні готелі Pirée, Parthénon і Acropole.

У готелі пропонують:

  • смачну середземноморську кухню, близькість до легендарних історичних пам’яток Давньої Греції, розмаїття спортивних і морських розваг;
  • у всі пакетні тури входить доступ до однієї з найбільших у світі шкіл спорту, яка об’єднує академію тенісу, школу стрільби з лука, академію циркової трапеції, школу фітнесу, академію вітрильного спорту, водних лиж, вейкбордингу і снорклінгу;
  • у Mini Club Med і Junior Club Med діти та підлітки грають у Робінзона Крузо та займаються різними видами спорту, такими як теніс і стрільба з лука, а ще навчаються циркових навичок.

Офіційне представництво Club Med в Україні

м. Київ, вул. Велика Житомирська, 20

+38 (044) 200 03 03


МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ