Іноді дорослі схожі на школярів, які згадали про завдання зробити гербарій у ніч перед уроком. Ми забуваємо про подарунки до свят, про техніку перед ранковим вильотом, а ще – потрапляємо у форс-мажорні обставини.

Національна мережа техніки та електроніки MOYO зробила процес пошуку товарів уночі менш нервовим: у грудні 2018 року компанія відкрила цілодобовий магазин у Києві на Оболоні (вул. Марка Вовчка, 18А). Це три поверхи з технікою, електротранспортом, великою побутовою технікою та товарами для дітей (від іграшок до меблів). А також MOYO пропонує автоматизований сервіс доставки товарів 24/7.

The Village Україна разом із MOYO розповідають про переваги цілодобового магазину.


40 тисяч одиниць техніки


Facebook справно нагадує про дні народження знайомих, проте не нагадує про те, що необхідно заздалегідь придбати подарунок. Якщо ви залишили пошуки на останній момент або взагалі про них забули – не нервуйте та заходьте в інтернет-магазин moyo.ua. На сайті пропонують різноманітну техніку: від VR-окулярів і PlayStation – до домашніх кінотеатрів і товарів для дітей. Усього: приблизно 40 тисяч одиниць техніки.

Уночі 98% усіх ігрових консолей PlayStation купують з 00:00 до 01:00 години.


Забирайте в будь-який день і час


Техніка зазвичай ламається в найбільш невідповідний момент. Наприклад, зарядка для ноута перед важливою Zoom-конференцією. Гірше за це може бути хіба що зламаний холодильник улітку.

У цілодобовому магазині MOYO пропонують ноутбуки, смартфони, а також побутову техніку: холодильники, кавоварки, очищувачі повітря. До всіх товарів можна придбати аксесуари: від чохлів і захисних плівок – до фільтрів для пральної машини й телескопічних напрямних у духову шафу. Забрати товар із магазину MOYO можна в будь-який час доби, без вихідних.

Щоночі в магазині MOYO 24/7 купують ноутбуки.


24/7 – не тільки техніка


Якщо до вильоту залишилося кілька годин, а ви ніяк не можете знайти картку пам’яті до фотоапарата – це точно не привід залишати камеру вдома й не зробити класних кадрів. В інтернет-магазині MOYO пропонують SSD-накопичувачі, Flash-картки, зовнішні жорсткі диски й флешки. До речі, якщо згадаєте, що у вас немає не тільки картки пам’яті, а й безпосередньо фотоапарату – цю проблему теж можна вирішити в цілодобовому магазині MOYO.

ФОТОАПАРАТ SONY А7R IV З ОБ’ЄКТИВОМ КОШТУЄ 169 998 ₴. А ТЕЛЕВІЗОР SONY AG9 65” 137 199 ₴. ЦЕ НАЙДОРОЖЧІ НІЧНІ ПОКУПКИ, ЯКІ ЗДІЙСНИЛИ ПІСЛЯ 21:00


Замовляйте на сайті – забирайте за 20 хвилин


Якщо ви працюєте не за стандартним робочим графіком і часу на офлайн-покупки майже не залишається через закриті магазини, точно оціните переваги нічної покупки. Товари зі складу видають протягом 20 хвилин із моменту оформлення замовлення на сайті – усе завдяки автоматизованій транспортній лінії. Так, зробивши онлайн-замовлення о 02:00 ночі, ви можете дістатися містом магазину й забрати замовлення вже о 02:20.

Холодильник Hitachi R-H330 – найгабаритніша нічна покупка із самовивезенням із магазину MOYO 24/7. Його придбали о 00:48

Магазин MOYO 24/7 у цифрах:

13%

усіх замовлень оформлюють
з 21:00 до 9:00

17%

замовлень припадає на п’ятницю, пік – з 21:00 до 01:00 

2 821 ₴

cередній чек
нічних покупок 

Матеріал підготовлено за підтримки